תגובות לביקורת אודיו: KingRex DAC
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
תודה, ביקורת מעניינת.
המוצר יכול להיות יופי של דבר גם עבור בעלי מחשבים ניידים שרוצים להתחבר לסטאפ הביתי שלהם - היצע כרטיסי הקול למחשבים ניידים דומה לזה שמיועד למקים...
המוצר יכול להיות יופי של דבר גם עבור בעלי מחשבים ניידים שרוצים להתחבר לסטאפ הביתי שלהם - היצע כרטיסי הקול למחשבים ניידים דומה לזה שמיועד למקים...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
USB.
סחטיין על הביקורת, אני מאוד נהנה לקרוא ביקורות על מוצרים כאלה שלא זוכים להרבה חשיפה.
אגב, ה-PCM2702 הוא לא כזה שב מדהים. הוא בשימוש בהרבה USB DAC, וגרסאות אחרות שלו משמשות ב-DAC אחרים בתוך USB receiver בלבד (ע"ע y1). בעוד בתור שבב USB הוא מוצלח מאוד (אפשר להשתמש בו גם כממיר USB-I2S), בתור DAC הוא דיי חרתא. הוא לא מפורט מספיק וחסר לו הרבה נפח.
מעניין יהיה לבדוק אותו מול משהו אחר ולא סתם כך באויר. יש דברים אחרים כמו ה-Alien DAC שעולה בערך פי 6 פחות מזה לקנות את כל החלקים בו. הוא נשמע לא משהו בכלל, אבל הוא כן נחמד מאוד בתור צעצוע. אגב, הצעצוע הזה משתמש באותו שבב בדיוק לאותה מטרה בדיוק.
אפילו יותר מעניין יהיה להשוות אותו למתחרה רציני יותר כמו ה-y1 של amb. הוא עולה בערך חצי מזה (לא בנוי, אפשר להשיג בנויים ב-130-140$ בערך), וכשאני שמעתי אותו בהשוואה ל-DAC AH ול-Opus הוא הרשים מאוד.
סחטיין על הביקורת, אני מאוד נהנה לקרוא ביקורות על מוצרים כאלה שלא זוכים להרבה חשיפה.
אגב, ה-PCM2702 הוא לא כזה שב מדהים. הוא בשימוש בהרבה USB DAC, וגרסאות אחרות שלו משמשות ב-DAC אחרים בתוך USB receiver בלבד (ע"ע y1). בעוד בתור שבב USB הוא מוצלח מאוד (אפשר להשתמש בו גם כממיר USB-I2S), בתור DAC הוא דיי חרתא. הוא לא מפורט מספיק וחסר לו הרבה נפח.
מעניין יהיה לבדוק אותו מול משהו אחר ולא סתם כך באויר. יש דברים אחרים כמו ה-Alien DAC שעולה בערך פי 6 פחות מזה לקנות את כל החלקים בו. הוא נשמע לא משהו בכלל, אבל הוא כן נחמד מאוד בתור צעצוע. אגב, הצעצוע הזה משתמש באותו שבב בדיוק לאותה מטרה בדיוק.
אפילו יותר מעניין יהיה להשוות אותו למתחרה רציני יותר כמו ה-y1 של amb. הוא עולה בערך חצי מזה (לא בנוי, אפשר להשיג בנויים ב-130-140$ בערך), וכשאני שמעתי אותו בהשוואה ל-DAC AH ול-Opus הוא הרשים מאוד.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
תודה רבה
סקירה מעניינת
סקירה מעניינת
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
למה כתבת "מי שמכנה את עצמו" ולא "בדומה לגמייר ש..."?(בדומה לכל מי שמכנה את עצמו גיימר ומייד רץ לקנות את כרטיס המסך הכי חדש והכי מגניב בשוק)....
אני מאמין שאתה מתכוון כרטיס קול. (ולא מסך)הראשונה היא הגיימרים - שם תמצאו כרטיסי מסך עתירי יציאות ועתירי תקנים בישביל לתמוך בכל המשחקים הכי הכי חדשים....
שאלה לי אליך: האם העבודה הטובה שהDAC עשה שווה לדעתך את המחיר של כ1000 ש"ח?הכרטיס של KingRex היה לי ברור שבפנים ה Burr-Brown יודע לעשות עבודה טובה.
הבמה היתה רחבה וברורה, הצלילים היו מפורטים, הבאס היה יותר באס וגם הטראבל הגיע יותר גבוהה....
תודה רבה
עומר