רמקולים סטיליטים למערכת קולנוע ביתית
היי,
אני מחפש מערכת קולנוע ביתית לחדר מאוד קטן.
אמורה לשמש למוסיקה-קולנוע 50/50
הבנתי שסטיליטים פחות טובים למוסיקה אבל שוב. החדר קטן מאוד 3:4 בערך..ולכן גם העיצוב חשוב.
לרשותי תקציב של בערך 4000 ש"ח.
מה דעתכם על המכירה הקבוצתית הזאת של וואלה:
http://www.wallashops.co.il/shopmind_po ... onProd.asp
?auction_id=1745197
האזנתי לכמה מערכות בחנויות אבל הבנתי שמורל חברה מצוינת ..
צריך עזרה מהירה אם לבצע את הרכישה בוואלה..
תודה
אני מחפש מערכת קולנוע ביתית לחדר מאוד קטן.
אמורה לשמש למוסיקה-קולנוע 50/50
הבנתי שסטיליטים פחות טובים למוסיקה אבל שוב. החדר קטן מאוד 3:4 בערך..ולכן גם העיצוב חשוב.
לרשותי תקציב של בערך 4000 ש"ח.
מה דעתכם על המכירה הקבוצתית הזאת של וואלה:
http://www.wallashops.co.il/shopmind_po ... onProd.asp
?auction_id=1745197
האזנתי לכמה מערכות בחנויות אבל הבנתי שמורל חברה מצוינת ..
צריך עזרה מהירה אם לבצע את הרכישה בוואלה..
תודה
החדר לא כזה קטן זהו חדר שינה דיי טיפוסי ..
בכל מקרה מורל חברה מצויינת ותוכל להנות ממנה לשנים רבות
התקציב דיי סביר למערכת קולנוע ביתית פשוטה ואולי כדאי גם להתחיל לחפש בלוחות היד שניה התמורה שם לכסף גבוהה יותר .
אני ממליץ על מדפיים בכל זאת הם טובים הרבה יותר מסטלייטים .. וכדאי לשקול
הערה : הלינק שנתת לא מוסיל למערכת כלשהיא אלא סתם לדף ראשי כלשהו באתר המדובר .
בכל מקרה מורל חברה מצויינת ותוכל להנות ממנה לשנים רבות
התקציב דיי סביר למערכת קולנוע ביתית פשוטה ואולי כדאי גם להתחיל לחפש בלוחות היד שניה התמורה שם לכסף גבוהה יותר .
אני ממליץ על מדפיים בכל זאת הם טובים הרבה יותר מסטלייטים .. וכדאי לשקול
הערה : הלינק שנתת לא מוסיל למערכת כלשהיא אלא סתם לדף ראשי כלשהו באתר המדובר .
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
byrdparis ממש תודה על התגובה המהירה.
שמעתי כמה סטים של רמקולים בימים האחרונים.
משום מה לא הצלחתי למצוא בשום חנות בת"א רמקולים של מורל אף על פי ששמעתי עליהם דברים טובים. מכיוון שאני מתכנן להשקיע בערך 2000 ש"ח ברסיבר נשארו לי 2000 ש"ח לרמקולים.
הקבוצתית של וואלה מציעה ב 1990 סט של MOREL NOVA ולי זה נשמע מצוין. (תתקן אותי אם אני טועה- ותנסה להעתיק את כל הלינק ולהדביק אותו...)
מכיוון שיש כל כך הרבה פירמות של רמקולים קשה לי מאוד לדעת מה לקנות. אני לא מאזין למוסיקה כל כך איכותית למען האמת כך שאולי סטיליטיים יכולים להספיק במיוחד אם הם איכותיים...
http://www.wallashops.co.il/shopmind_po ... id=1745197
שמעתי כמה סטים של רמקולים בימים האחרונים.
משום מה לא הצלחתי למצוא בשום חנות בת"א רמקולים של מורל אף על פי ששמעתי עליהם דברים טובים. מכיוון שאני מתכנן להשקיע בערך 2000 ש"ח ברסיבר נשארו לי 2000 ש"ח לרמקולים.
הקבוצתית של וואלה מציעה ב 1990 סט של MOREL NOVA ולי זה נשמע מצוין. (תתקן אותי אם אני טועה- ותנסה להעתיק את כל הלינק ולהדביק אותו...)
מכיוון שיש כל כך הרבה פירמות של רמקולים קשה לי מאוד לדעת מה לקנות. אני לא מאזין למוסיקה כל כך איכותית למען האמת כך שאולי סטיליטיים יכולים להספיק במיוחד אם הם איכותיים...
http://www.wallashops.co.il/shopmind_po ... id=1745197
אין בעד מה בשביל זה אנחנו נמצאים פה .
בכל מקרה אולי כדאי לקצץ בתקציב הרסיבר ולהשיג משהו ביד שניה בסביבות ה 1000-1500 שח וכך לתת סכום גבוהה יותר לרמקולים ..
אני לא אוהב לרכוש מהאינטרנט אלא אם אני יודע בדיוק מה אני קונה שמעתי ובדקתי קודם לכן ואני משוכנע שזה המחיר הטוב ביותר שאוכל לקבל .
אני מניח שלא שמעת את הסט כך שגם על פי הצעתי לא כדאי לך לרכוש אותם לפני רכישה .
כרגע מורל בהפוגה קלה בגלל שכולם בתערוכה בווגאס CES חוץ מאיתן שמגיע לחנות רק על פי תאום מראש וכו ..
לדעתי אולי כדאי להמתין לזיו שיחזור מווגאס באמצע החודש ולגשת לחנות המפעל בנס ציונה 15 שעה מתל אביב
יש שם בתצגוה את כל הסטים שיש למורל להציע הכל מסטליטים מדפיים הסולוסים ואריו שקועי קיר סאבים וכדומה ..
אני בטוח שיהיה לך שם נעים וקל לרכוש את המערכת ..
איפה יש עוד מורלים בתל אביב אני ממש לא יודע נראה לי שאצל מולי בסינמה פארדיסו ראיתי פעם מורל אולי כדאי להרים לו טל ..
בכל מקרה שיהיה בהצלחה .
בכל מקרה אולי כדאי לקצץ בתקציב הרסיבר ולהשיג משהו ביד שניה בסביבות ה 1000-1500 שח וכך לתת סכום גבוהה יותר לרמקולים ..
אני לא אוהב לרכוש מהאינטרנט אלא אם אני יודע בדיוק מה אני קונה שמעתי ובדקתי קודם לכן ואני משוכנע שזה המחיר הטוב ביותר שאוכל לקבל .
אני מניח שלא שמעת את הסט כך שגם על פי הצעתי לא כדאי לך לרכוש אותם לפני רכישה .
כרגע מורל בהפוגה קלה בגלל שכולם בתערוכה בווגאס CES חוץ מאיתן שמגיע לחנות רק על פי תאום מראש וכו ..
לדעתי אולי כדאי להמתין לזיו שיחזור מווגאס באמצע החודש ולגשת לחנות המפעל בנס ציונה 15 שעה מתל אביב
יש שם בתצגוה את כל הסטים שיש למורל להציע הכל מסטליטים מדפיים הסולוסים ואריו שקועי קיר סאבים וכדומה ..
אני בטוח שיהיה לך שם נעים וקל לרכוש את המערכת ..
איפה יש עוד מורלים בתל אביב אני ממש לא יודע נראה לי שאצל מולי בסינמה פארדיסו ראיתי פעם מורל אולי כדאי להרים לו טל ..
בכל מקרה שיהיה בהצלחה .
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
רמקול מדף יד שניה !
אומנם גם אני חובב מורל ותוצרת הארץ וממליץ בחום ,בכול מקרה, לקפוץ לחנות בנס ציונה לשמוע את מגוון המוצרים שיש להם (אי כי בתקציב הנתון , היה לך קשה לבחור משהוא אחר מהמכירה בוואלה).
לדעתי האישית, בשלב ראשון , לך על זוג רמקולים יד שניה (על חדר כזה אפשר גם רמקול רצפתי !) ותקבל תוצאה איכותית וטובה יותר בעשרות מונים.
אבל עם עיקר הצפיה/שמיעה שלך היא בקולנוע בייתי אז אין ספק שהסט הזה הוא הזנב לאריות מבין הסטים שנמכרים ברחבי הרשת במחירי כוס של אשל מחובר בחוט
לדעתי האישית, בשלב ראשון , לך על זוג רמקולים יד שניה (על חדר כזה אפשר גם רמקול רצפתי !) ותקבל תוצאה איכותית וטובה יותר בעשרות מונים.
אבל עם עיקר הצפיה/שמיעה שלך היא בקולנוע בייתי אז אין ספק שהסט הזה הוא הזנב לאריות מבין הסטים שנמכרים ברחבי הרשת במחירי כוס של אשל מחובר בחוט
- cerwin-vega-IS-GOOD
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לך על kef לפי דעתי הם רמקולים סטליטים בין הטובים יחסית קצת יקר אבל שווה רצח יש לי רמקולים של KEF בחדר ואני נהנה רצח אבל לא כמו בוורפידל
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: