מה הקטע עם מהיר ועצבני ?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
צרף קישור, נראה לי שאתה טועה. אני יודע שוין דיזל חוזר לרביעי, אחרי הזוועתונים 2 ו 3, אני לא יודע כמה אפשר עוד להרוס.
גל גדות מופיעה שם !!! במספר 4 !!! נקווה שלא בתור גופה או משהו....
http://www.imdb.com/title/tt1013752/
גל גדות מופיעה שם !!! במספר 4 !!! נקווה שלא בתור גופה או משהו....
http://www.imdb.com/title/tt1013752/
Vocare Ad Regnum
הפוך גוטה, הפוךPavelz כתב:הראשון נקרא fast and furious והחדש נקרא the fast and the furious
קצת קשה לשים לב להבדל אבל הוא שם!...
הייתי בסרט לפני מספר ימים..אני מקווה שאני לא מספיילר אבל מראים את גל גדות סה"כ 5 דקות בכל הסרט וזה אשכרה נראה כאילו היא שכבה עם מישהו כדי לקבל את התפקיד. זה ממש מורגש שהכניסו את הדמות שלה לתסריט בכוח.
הסרט הוא ממש לא כוס התה שלי אבל מי שאהב את הקודמים לא יתאכזב גם מזה.
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
טוב,אז אי לכך ובהתאם לזאת סיפור קטן על חנן גולדבלט ואיך מתנהל השואוביזנס
אחת מידידותי הטובות ביותר,זמרת במקצועה הלכה למחני קבלה של איזו הפקה שבה חנן גולדבלט
היה הבוחן הראשי-היא נשבעה לי כך-היו שם עשרות בנות,ואיך שהן שמעו שחנן גולדבלט הבוחן בלי לחשוב
פעמיים הורידו את החזיה-כך ממש,ממש כך-במקרה אחר הלכו שתיי זמרות שעבדתי איתם לאחת מלהקות החתונות
המפורסמות ביותר בזמנו-אחת יפה מאד ושרה נהדר-השניה פצצה ושרה ככה ככה-הראשונה לא הראתה נכונות לעשות הכל
למען קבלה,השניה בלי בעיה,ואכן התקבלה-כמובן נזרקה אחרי חודש או משהו-נכון-כך מתנהל השואו ביזנס
אחת מידידותי הטובות ביותר,זמרת במקצועה הלכה למחני קבלה של איזו הפקה שבה חנן גולדבלט
היה הבוחן הראשי-היא נשבעה לי כך-היו שם עשרות בנות,ואיך שהן שמעו שחנן גולדבלט הבוחן בלי לחשוב
פעמיים הורידו את החזיה-כך ממש,ממש כך-במקרה אחר הלכו שתיי זמרות שעבדתי איתם לאחת מלהקות החתונות
המפורסמות ביותר בזמנו-אחת יפה מאד ושרה נהדר-השניה פצצה ושרה ככה ככה-הראשונה לא הראתה נכונות לעשות הכל
למען קבלה,השניה בלי בעיה,ואכן התקבלה-כמובן נזרקה אחרי חודש או משהו-נכון-כך מתנהל השואו ביזנס
אמן מייסר
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
על זה שהבחורה כולה בת 23, ללא שום עבר בקולנוע ולוהקה לתפקיד בסרט בלוק בסטר הולוודי,אמנם קטן, בזה שהיא עברה מבחן בד שאני מניח שהיא לא היתה היחידה בו.zovirax כתב:לפרגן למה? זה שהיא שחקנית דגולה והיא עשתה תפקיד מדהים בסרט האיכותי הזה?Shayosef כתב:ואני מבין שכולכם יודעים את זה כי אתם בביזנס...
![]()
![]()
לפרגן זאת לא מילה גסה......
אמנם היא לא פיצחה את האטום או גילתה למה ממיר YES HD מציג כזאת *** תמונה ב SD אבל אפשר גם לתת שאפו לפעמים במקום לצאת ביצאות די רדודות ושוביניסטיות על דברים שדי ברור שאין לך מושג בהם.
שי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לא,Shayosef כתב:ואני מבין שכולכם יודעים את זה כי אתם בביזנס...
![]()
![]()
...
גם אנחנו תורמים את גופינו למדע ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי