החיפוש אחר תוכנת ה-HTPC המושלמת? או סתם אחת שתעשה את העבודה
שלום לכולם,
אחרי 9 חודשים של שימוש ב-HTPC על בסיס יום-יומי, אני פונה אליכם לעזרה.
אני פשוט לא מוצא תוכנה, אחת, שתעשה את מה שאני צריך.
אני מחפש תוכנה לניהול המדיה (סרטים, סדרות, מוזיקה ותמונות) על המחשב. ללא טלוויזיה אפילו.
כל מה שאני מבקש זאת תוכנה, שתדע להוריד מידע על הסרטים (בעברית אם אפשר), תאפשר לי לצפות בטריילרים, ו.. זהו האמת. לא צריך מידע על סדרות/מוזיקה, רק את היכולת להפעילם כמובן.
עד היום השתמשי במדיה פורטל, אבל, היא כבר לא זה.
אני לא יכול לעקוב אחר הגרסאות החדשות, ושלא נתחיל לדבר על חוסר היציבות, האיטיות וכל שאר הבעיות.
אחר כך ניסיתי את VMC ששם הכל יותר מהיר כביכול, אבל בלי מידע על הסרטים / או איזה אפשרות של התאמה אישית. דבר שדי הוריד לי ממנה.
פה אני פונה אליכם,
איזה עוד תוכנות יכולות לעשות את העבודה ולא ניסיתי?
תודה רבה מראש,
פיטר.
אחרי 9 חודשים של שימוש ב-HTPC על בסיס יום-יומי, אני פונה אליכם לעזרה.
אני פשוט לא מוצא תוכנה, אחת, שתעשה את מה שאני צריך.
אני מחפש תוכנה לניהול המדיה (סרטים, סדרות, מוזיקה ותמונות) על המחשב. ללא טלוויזיה אפילו.
כל מה שאני מבקש זאת תוכנה, שתדע להוריד מידע על הסרטים (בעברית אם אפשר), תאפשר לי לצפות בטריילרים, ו.. זהו האמת. לא צריך מידע על סדרות/מוזיקה, רק את היכולת להפעילם כמובן.
עד היום השתמשי במדיה פורטל, אבל, היא כבר לא זה.
אני לא יכול לעקוב אחר הגרסאות החדשות, ושלא נתחיל לדבר על חוסר היציבות, האיטיות וכל שאר הבעיות.
אחר כך ניסיתי את VMC ששם הכל יותר מהיר כביכול, אבל בלי מידע על הסרטים / או איזה אפשרות של התאמה אישית. דבר שדי הוריד לי ממנה.
פה אני פונה אליכם,
איזה עוד תוכנות יכולות לעשות את העבודה ולא ניסיתי?
תודה רבה מראש,
פיטר.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
אם אתה לא מפחד ללכלך את הידיים עם לינוקס אז MYTHTV עושה את כל זה (ומוסיפה טלוויזיה על הדרך).
המערכת אצלי מורידה אוטומטית מידע על סרטים (מאתר "סרטים" בעברית או IMDB באנגלית), פוסטרים ותרגום (מאתר opensubtitles).
המערכת אצלי מורידה אוטומטית מידע על סרטים (מאתר "סרטים" בעברית או IMDB באנגלית), פוסטרים ותרגום (מאתר opensubtitles).
You are never fully dressed without a smile
- uris
- מורעל האתר

פיטר ישנה תוכנה מצוינת ופשוטה וחינמית.
בימים הקרובים יתפרסם באתר מדריך לגביה!
http://code.google.com/p/videobrowser/
זהו תוסף ל vmc שמוריד אוטמטית/אם תרצה ידנית , תקציר , "עטיפה" ו"פוסטר" לכל סרט תוך כדי הצגה יפה מאוד של הסרטים ודפדוף בהם .
בימים הקרובים יתפרסם באתר מדריך לגביה!
http://code.google.com/p/videobrowser/
זהו תוסף ל vmc שמוריד אוטמטית/אם תרצה ידנית , תקציר , "עטיפה" ו"פוסטר" לכל סרט תוך כדי הצגה יפה מאוד של הסרטים ודפדוף בהם .
Re: החיפוש אחר תוכנת ה-HTPC המושלמת? או סתם אחת שתעשה את העב
תוכנת הHTPC המושלמת, ללא טלוויזיה, היא בלי צל של ספק Boxee.
הגירסה ל- Windows עדיין באלפא סגורה (ללינוקס ומק לא). במאמר מוסגר אם באמת רוצים אפשר להשיג אותה, למרות שעדיף לכבד את הרצון של המפתחים לגירסה סגורה בשלב הזה. כדאי מאוד לעקוב אחרי הפורום שלהם ולראות מתי נפתחות הזמנות לאלפא. (forum.boxee.tv)
אם רוצים להקליט מהטלוויזיה אבל לצפות דרך Boxee הפיתרון הוא תוסף ל- VMC (או 7MC) שנקרא BoxeeMCE שפשוט מוסיף קיצור דרך אליה מהתפריט של הVMC, כשלוחצים עליו הוא מכניס את VMC למצב שינה ומדליק את Boxee.
הנה (חלק) מהסיבות שבגללן אני כ"כ אוהבת אותה:
- היא יודעת לזהות ולהוריד אוטומטית מידע על אלבומים, סרטים וסדרות, ברמת פירוט של תקצירי פרקים של סדרות.
- אפשר לצפות בטריילר של סרט בקליק אחד באיכות גבוהה מהרשת (בלי שהטריילר יהיה על המחשב).
- יש תמיכה מלאה בעברית, כולל ממשק בעברית למי שמעדיף.
- אפשר לחפש כתוביות שמתאימות לגירסת הסרט/פרק שצופים בו, להוריד ולהציג אותן ברגע כל זה תוך כדי צפייה בסרט/סידרה (לא כולל כתוביות בעברית).
- אפשר לגשת מהתוכנה לHulu,Comedy Central, YouTube, flickr, joost, WB, Apple Trailers ועוד הרבה אתרי שיתוף וידאו ידועים יותר ופחות.
- יש רשת חברתית של משתמשי בוקסי, אפשר להוסיף חברים ואז לראות במה הם צפו לאחרונה, על מה הם המליצו, להמליץ להם על דברים ולדרג סרטים ופרקים של סדרות, ולשלוח הודעה לטוויטר על דברים שראית ודירגת/המלצת - הכל דרך התוכנה, למעט שליחת בקשת החברות. (אגב, אפשר לנטרל את האפשרות שחברים יראו במה אתה צופה למי שמעדיף לוותר על זה).
הממשק שלה אסוציאטיבי, פשוט ויפהפה, היא לא מאוד מכבידה על המחשב, רוב השלטים הנפוצים יכולים לשלוט בה, ובשביל גירסת אלפא היא די יציבה (אבל עדיין פה ושם יש קראשים).
בקיצור - כדאי מאוד להירשם לרשימת ההמתנה לאלפא.
אני מחכה בקוצר רוח שהיא תעבור לבטא ותהיה זמינה לקהל הרחב כדי שאני אוכל להמשיך להפיץ את הבשורה.
הגירסה ל- Windows עדיין באלפא סגורה (ללינוקס ומק לא). במאמר מוסגר אם באמת רוצים אפשר להשיג אותה, למרות שעדיף לכבד את הרצון של המפתחים לגירסה סגורה בשלב הזה. כדאי מאוד לעקוב אחרי הפורום שלהם ולראות מתי נפתחות הזמנות לאלפא. (forum.boxee.tv)
אם רוצים להקליט מהטלוויזיה אבל לצפות דרך Boxee הפיתרון הוא תוסף ל- VMC (או 7MC) שנקרא BoxeeMCE שפשוט מוסיף קיצור דרך אליה מהתפריט של הVMC, כשלוחצים עליו הוא מכניס את VMC למצב שינה ומדליק את Boxee.
הנה (חלק) מהסיבות שבגללן אני כ"כ אוהבת אותה:
- היא יודעת לזהות ולהוריד אוטומטית מידע על אלבומים, סרטים וסדרות, ברמת פירוט של תקצירי פרקים של סדרות.
- אפשר לצפות בטריילר של סרט בקליק אחד באיכות גבוהה מהרשת (בלי שהטריילר יהיה על המחשב).
- יש תמיכה מלאה בעברית, כולל ממשק בעברית למי שמעדיף.
- אפשר לחפש כתוביות שמתאימות לגירסת הסרט/פרק שצופים בו, להוריד ולהציג אותן ברגע כל זה תוך כדי צפייה בסרט/סידרה (לא כולל כתוביות בעברית).
- אפשר לגשת מהתוכנה לHulu,Comedy Central, YouTube, flickr, joost, WB, Apple Trailers ועוד הרבה אתרי שיתוף וידאו ידועים יותר ופחות.
- יש רשת חברתית של משתמשי בוקסי, אפשר להוסיף חברים ואז לראות במה הם צפו לאחרונה, על מה הם המליצו, להמליץ להם על דברים ולדרג סרטים ופרקים של סדרות, ולשלוח הודעה לטוויטר על דברים שראית ודירגת/המלצת - הכל דרך התוכנה, למעט שליחת בקשת החברות. (אגב, אפשר לנטרל את האפשרות שחברים יראו במה אתה צופה למי שמעדיף לוותר על זה).
הממשק שלה אסוציאטיבי, פשוט ויפהפה, היא לא מאוד מכבידה על המחשב, רוב השלטים הנפוצים יכולים לשלוט בה, ובשביל גירסת אלפא היא די יציבה (אבל עדיין פה ושם יש קראשים).
בקיצור - כדאי מאוד להירשם לרשימת ההמתנה לאלפא.
אני מחכה בקוצר רוח שהיא תעבור לבטא ותהיה זמינה לקהל הרחב כדי שאני אוכל להמשיך להפיץ את הבשורה.
uris, תודה רבה! ה-MB הוא בדיוק מה שחיפשתי ל-VMC.
הבעיה היחידה שנתקלתי בה היא העובדה שהמידע יורד רק על סדרות ולא על סרטים.
בנוסף, הוא נתן לכל הסרטים את אותה כותרת, אותו מידע, ואת אותו אייקון צהוב מעצבן
יש למישהו רעיונות לפתרון?
PopPy, תודה על ההכוונה ל-Boxee
הדבר שמושך אותי אליה הוא הטריילרים, אשר חסרים לי ב-VMC.
בזמנו דובר עליה כבר בפורום דבר שהביא אותי להרשמה כבר לפני מספר חודשים.
הורדתי את הגרסה האחרונה (0.9.9.5324), האם לדעתך שווה להתקין אותה או לחכות לגרסת בטא יציבה יותר?
תודה לכולם על ההענות!
בנוסף, הוא נתן לכל הסרטים את אותה כותרת, אותו מידע, ואת אותו אייקון צהוב מעצבן
PopPy, תודה על ההכוונה ל-Boxee
הורדתי את הגרסה האחרונה (0.9.9.5324), האם לדעתך שווה להתקין אותה או לחכות לגרסת בטא יציבה יותר?
תודה לכולם על ההענות!
לדעתי כדאי לנסות. מה שבטוח זה שאין לך מה להפסיד.פיטר כתב:PopPy, תודה על ההכוונה ל-Boxeeהדבר שמושך אותי אליה הוא הטריילרים, אשר חסרים לי ב-VMC.
הורדתי את הגרסה האחרונה (0.9.9.5324), האם לדעתך שווה להתקין אותה או לחכות לגרסת בטא יציבה יותר?...
האמת היא שהגירסה הזו קצת פחות יציבה מהקודמת, יש בעיות של קראשים בסיום של וידאו לפעמים.
אבל אני בכ"ז ממליצה לפחות לנסות ולשחק איתה, אם אתה לא רוצה לעבוד איתה עד שהיא תתייצב. אני מעדיפה לסבול קצת מחוסר היציבות של האלפא כי היתרונות הם פשוט מדהימים בעיני (ומקסימום אני מפעילה אותה מחדש עם השלט כשהיא קורסת..
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
הייתי שמח לדעת על איזה חוסר יציבות אתה חווה במדיה פורטל
זו התוכנה הכי קלה (מבחינת מערכת) והכי נוחה (הנדסת אנוש) לשימוש
מי שחולק, כנראה לא הגדיר ועובד איתה כמו שצריך.
לא מתרסקת אפילו פעם אחת. עדכונים שוטפים. ים תוספות מעניינות. עיבוד חומרה של וידאו (בוקסי תקועים בתקופת האבן בנושא הזה), קוסטומיזציה מלאה של הגדרות מערכת, ממשק ותוכן.
הפסד שלך כמובן. פשוט כל השאר לא מתקרב לרמה שלה.
לא מתרסקת אפילו פעם אחת. עדכונים שוטפים. ים תוספות מעניינות. עיבוד חומרה של וידאו (בוקסי תקועים בתקופת האבן בנושא הזה), קוסטומיזציה מלאה של הגדרות מערכת, ממשק ותוכן.
הפסד שלך כמובן. פשוט כל השאר לא מתקרב לרמה שלה.
פיטר, תנסה את VMC עם MB ותשתמש ב my movies על מנת להוריד את המידע על הסרטים. לפי דעתי השילוב המנצח: VMC+Media browser+My movies.פיטר כתב:uris, תודה רבה! ה-MB הוא בדיוק מה שחיפשתי ל-VMC.
בנוסף, הוא נתן לכל הסרטים את אותה כותרת, אותו מידע, ואת אותו אייקון צהוב מעצבןיש למישהו רעיונות לפתרון?
PopPy, תודה על ההכוונה ל-Boxeeהדבר שמושך אותי אליה הוא הטריילרים, אשר חסרים לי ב-VMC.
תודה לכולם על ההענות!...
- uris
- מורעל האתר

פיטר...ממש לא...
התוכנה מאפשרת הורדה של תקציר גם לסרטים וגם לסדרות ...
אני משתמש ב salamis movie organizer לחולל את קובץ ה xml אותו אני שותך בתייקית סרט , לגבי כותרת הסרט , לא הבנתי , כל סרט מקבל את שמו.
כך גם לגבי אייקון הצהוב , כל סרט מוצג באמצעות התמונה הנמצאת בתייקיה.
מצ"ב צילומי מסך
התוכנה מאפשרת הורדה של תקציר גם לסרטים וגם לסדרות ...
אני משתמש ב salamis movie organizer לחולל את קובץ ה xml אותו אני שותך בתייקית סרט , לגבי כותרת הסרט , לא הבנתי , כל סרט מקבל את שמו.
כך גם לגבי אייקון הצהוב , כל סרט מוצג באמצעות התמונה הנמצאת בתייקיה.
מצ"ב צילומי מסך
דיברתי על Boxee.staticx כתב:הייתי שמח לדעת על איזה חוסר יציבות אתה חווה במדיה פורטל
הפסד שלך כמובן. פשוט כל השאר לא מתקרב לרמה שלה....
PopPy, שוב תודה. אני אנסה את Boxee בשישבת ואחזור עם חווית השימוש שלי לפה.
staticx, אני מסכים אתך ברוב מה שנאמר. התוכנה באמת שירתה אותי נאמנות ברוב תקופת השימוש.
הבעיה נוצרה ברגע שה-SVNים וגרסאות בטא החלו להתחלף כל כמה ימים - כחלק מהשאיפה (או השריטה) להיות מעודכן.
MP-TVSeries מתרסק (רנדומאלי, ועם הפעלת FanArt), הסרטים מתקשים לעבור ברגע שיש יותר מדי כותרים (VMC מתמודד עם זה מצויין). ואני אפילו לא אתחיל לדבר על התרסקויות חוזרות ונשנות בזמן צפיה בסרטים וכו'.
נראה לי שמרוב ניסיונות על ה-HTPC, הדבר הנכון לעשות יהיה התחלה נקיה של מערכת ההפעלה.
staticx, אני מסכים אתך ברוב מה שנאמר. התוכנה באמת שירתה אותי נאמנות ברוב תקופת השימוש.
הבעיה נוצרה ברגע שה-SVNים וגרסאות בטא החלו להתחלף כל כמה ימים - כחלק מהשאיפה (או השריטה) להיות מעודכן.
MP-TVSeries מתרסק (רנדומאלי, ועם הפעלת FanArt), הסרטים מתקשים לעבור ברגע שיש יותר מדי כותרים (VMC מתמודד עם זה מצויין). ואני אפילו לא אתחיל לדבר על התרסקויות חוזרות ונשנות בזמן צפיה בסרטים וכו'.
נראה לי שמרוב ניסיונות על ה-HTPC, הדבר הנכון לעשות יהיה התחלה נקיה של מערכת ההפעלה.
חוויתי שעות רבות של התעסקות עם מדיה פורטל, להפוך אותה לPVR זה די סיוט,staticx כתב:הייתי שמח לדעת על איזה חוסר יציבות אתה חווה במדיה פורטל
הפסד שלך כמובן. פשוט כל השאר לא מתקרב לרמה שלה....
עם עברית יש עדיין בעיות החלפת ערוצים לא תמיד עובדת טוב מקודד אודיו לMPEG2 בעייתי, , אז בסדר, אמרתי נשתמש בה רק לוידאו (השימוש בגרף פילטרים חיצוני מעולה), הבעיה היא שאי אפשר להשאיר אותה מותקנת, ולהשתמש בMCE בתור PVR , ולכן נאלצתי להפרד ממנה, אמורה לצאת גרסא 1.0.1 בקרוב, אני אתן לה שם צ'נס אחרון.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
לא דיברנו על PVR.
פיטר ביקש תוכנה שתעשה את העבודה, ללא הקלטות. וזו התוכנה המושלמת.
פיטר, נראה לי שאתה מנפח את זה יתר על המידה.. עדכונים SVN יוצאים פעם בשבוע-שבועיים (ל XBMC למשל יוצאים כל יום!)
כנראה שבאמת הבעיות שלך נובעות מעודף התקנות וקודקים.
כיום התוכנה בגרסה 1 סופית, לא מתרסקת כלל, בטח שלא באמצע סרט. התוסף, בייחוד MPTVSERIES עובד..איך אומרים.. FLAWLESSLY...
לא חוויתי איטיות בממשק הסרטים גם כאשר היו לי המון סרטים על המחשב.
פשוט תעקוב אחר סדר ההתקנה המומלץ http://go.to/mediaportal
וביחד עם שני המדריכים שפרסמתי לאחרונה, יש לך שילוב מנצח.
(נמצאים ב"שרשור המדריכים הגדול" http://www.hometheater.co.il/vt68998.%D ... D7%9D-HTPC)
פיטר ביקש תוכנה שתעשה את העבודה, ללא הקלטות. וזו התוכנה המושלמת.
פיטר, נראה לי שאתה מנפח את זה יתר על המידה.. עדכונים SVN יוצאים פעם בשבוע-שבועיים (ל XBMC למשל יוצאים כל יום!)
כנראה שבאמת הבעיות שלך נובעות מעודף התקנות וקודקים.
כיום התוכנה בגרסה 1 סופית, לא מתרסקת כלל, בטח שלא באמצע סרט. התוסף, בייחוד MPTVSERIES עובד..איך אומרים.. FLAWLESSLY...
לא חוויתי איטיות בממשק הסרטים גם כאשר היו לי המון סרטים על המחשב.
פשוט תעקוב אחר סדר ההתקנה המומלץ http://go.to/mediaportal
וביחד עם שני המדריכים שפרסמתי לאחרונה, יש לך שילוב מנצח.
(נמצאים ב"שרשור המדריכים הגדול" http://www.hometheater.co.il/vt68998.%D ... D7%9D-HTPC)
אני לא שולל את האפשרות שהבעיות נובעות מעודף התקנות / ניסיונות ודברים שנצברו בחודשים האחרונים.
MP תמיד היתה התוכנה המועדפת עלי, בעיקר בגלל האפשרות לקנפג כל דבר בה.
כמו שאמרתי מקודם, נראה לי שאני פשוט יעשה התקנה נקיה לויסטה, ונתחיל הכל מחדש.
זה בטח לא יכול להזיק אחרי כלכך הרבה חודשים שהמחשב דולק, רצוף.
שוב, תודה staticx
MP תמיד היתה התוכנה המועדפת עלי, בעיקר בגלל האפשרות לקנפג כל דבר בה.
כמו שאמרתי מקודם, נראה לי שאני פשוט יעשה התקנה נקיה לויסטה, ונתחיל הכל מחדש.
זה בטח לא יכול להזיק אחרי כלכך הרבה חודשים שהמחשב דולק, רצוף.
שוב, תודה staticx
מדהים. פשוט מדהים.
PopPy, אין מילים! Boxee היא בהחלט התוכנה אותה חיפשתי כל הזמן.
הכל אוטומטי, מהיר, מדוייק
כל שהייתי צריך לעשות זה להגדיר את תקיות המדיה
זיהוי של סרטים, סדרות, מוזיקה - הכל בשניות
ממשק מעולה, זריז וזורם, וכמובן שלא צריך לציין - מרהיב ביופיו!
כל הקשור להזרמת מידע אונליין מהאינטרנט עובד מצויין, טריילרים, יוטיוב, MTV וכל השאר
פשוט כיף שהכל עובד! הכל זמין.
הולך להיות בלאגן רציני שהתוכנה הזאת תשתחרר לקהל הרחב
אז שוב PopPy, תודה רבה לך!

PopPy, אין מילים! Boxee היא בהחלט התוכנה אותה חיפשתי כל הזמן.
הכל אוטומטי, מהיר, מדוייק
כל שהייתי צריך לעשות זה להגדיר את תקיות המדיה
זיהוי של סרטים, סדרות, מוזיקה - הכל בשניות
ממשק מעולה, זריז וזורם, וכמובן שלא צריך לציין - מרהיב ביופיו!
כל הקשור להזרמת מידע אונליין מהאינטרנט עובד מצויין, טריילרים, יוטיוב, MTV וכל השאר
פשוט כיף שהכל עובד! הכל זמין.
הולך להיות בלאגן רציני שהתוכנה הזאת תשתחרר לקהל הרחב
אז שוב PopPy, תודה רבה לך!