יש לי בדיוק כרטיס כזה מתחילת 2006 ואני ממש ממליץ לך לא לקנות אותו.
הכרטיס הזה שונה משאר הכרטיסים המודרניים משני היבטים:
1. ל-BDA דרייבר שלו יש רק רכיב אחד של טיונר ולא שני רכיבים (טיונר ולוכד) כמו לכל הכרטיסים המודרניים. יש תוכנות שלא מסתדרות עם זה טוב. אני הכנסתי קוד מיוחד ל-EPGFROMDVB כדי לתמוך בכרטיס הזה (כי, כאמור, לי אישית יש אותו), אבל אני לא בטוח שהקוד הזה עבר במלואו ל-MEGAEPG. זאת בעצם שאלה ל-DIGEST האם הוא הכניס את הקוד הספציפי הזה ל-MEGAEPG.
2. דבר נוסף, חמור הרבה יותר מהקודם, הוא העובדה שלכרטיס הזה יש פילטר על ה-PID-ים של ה-TS שהוא מוציא, וכברירת המחדל הוא לא מוציא כלום. זה נובע מכך שהכרטיס הזה הוא תואם USB 1.1 ולכן חייב לעמוד במגבלות הקצב שהתקן המיושן הזה מכתיב. יש API לשליטה על הפילטר הזה אבל שום תוכנה לא יודעת להשתמש בו, ולכן, למעשה, הכרטיס הזה לא שמיש בשום תוכנת DVB שעובדת עם דרייברי BDA. שוב, הסיבה היחידה שהכרטיס הזה עובד ב-EPGFROMDVB היא העובדה שלי יש כרטיס כזה ולכן עשיתי מאמץ כדי לתמוך בו. שוב, אין לי מושג האם DIGEST העביר את הקוד המיוחד הזה לתוך MEGAEPG.
אבל, אפילו אם הכרטיס הזה כן נתמך ע''י MEGAEPG, עדיין לדעתי לא כדאי לקנות אותו, פשוט כיוון שלא תוכל לעשות איתו שום דבר אחר: לא לצפות בערוצים החופשיים ולא להשתמש בו לצפיה בערוצים המוצפנים של YES באמצעות DVBE4SAGE.
בקיצור, המלצה חד-משמעית - לא לקנות!
הההח זה אותו הכרטיס המסכן שיש לך וכל הזמן התעצבנת ממנו? אזי לא לקנות. חשבתי שהוא דומה לGeniaTech DVB-S USB SatBox שעבורו קיבלתי כמה דיווחים מצליחים.
בMegaEPG אין שום קוד מיועד ל-Starbox כי התמיכה בDVB כתובה מאפס. הנקודה הראשונה לא בעיתית כי התוכנה מסתדרת עם טיונר ולוקד וטיונר בלבד. הנקודה השניה היא באמת יכולה להיות בעיתית.
שלום,
אני אנצל את השרשור לשאלה דומה,
אני מעוניין לקנות את אחד הכרטיסים: hvr-1700 / hvr-2200 ורציתי לדעת האם הם יכולים ל"משוך" את לוח השידורים של הוט דרך DVB (בשימוש עם MegaEPG כמובן)?
תודה!
האם עם הכרטיסים שהצעת אפשר יהיה ל"עקוף" את הממיר ולראות שידורים דרכם או רק למשוך EPG ?
(אני מניח שאשפר רק למשוך EPG ולכן אשאל האם יש כרטיסים זולים יותר לשם כך ?)