עזרה עם חיבור כרטיס טלויזיה גם לממיר וגם לקיר
היי,
בתמימותי הרבה ניסיתי להתחכם ופיצלתי את השקע שיוצא מהקיר כדי שיכנס גם לממיר הגדול של הוט וגם לכרטיס מסך FlyTV 30+ של LifeView
אבל אני משום מה לא מצליח לקבל סאונד מה-TUNER אלא רק מהקומפוסיט שמחובר לממיר.
יש לי בכרטיס טלוזיה מעבר לאנטנה ולקומפוסיט גם 2 כניסות/יציאות של PL סטנדרטי, אחד AUDIO IN והשני AUDIO OUT
ניסיתי לחבר עם כבל אודיו פשוט את ה-AUDIO OUT לתוך ה-MICROPHONE של המחשב וברגע שאני מגדיר את ה-TUNER ב-SAGETV והוא שואל מה ה- AUDIO INPUT אני יכול לבחור מ-2 אפשרויות :
1 . LINE IN - שמשמש את ה-COMPOSITE
2. MICROPHONE
אבל כשאני בוחר במיקרופון אני מצד אחד לא מקבל שגיאה אבל מצד שני אין לי סאונד.
למישהו ידוע איך אפשר לפתור את זה ?
תודה מראש
בתמימותי הרבה ניסיתי להתחכם ופיצלתי את השקע שיוצא מהקיר כדי שיכנס גם לממיר הגדול של הוט וגם לכרטיס מסך FlyTV 30+ של LifeView
אבל אני משום מה לא מצליח לקבל סאונד מה-TUNER אלא רק מהקומפוסיט שמחובר לממיר.
יש לי בכרטיס טלוזיה מעבר לאנטנה ולקומפוסיט גם 2 כניסות/יציאות של PL סטנדרטי, אחד AUDIO IN והשני AUDIO OUT
ניסיתי לחבר עם כבל אודיו פשוט את ה-AUDIO OUT לתוך ה-MICROPHONE של המחשב וברגע שאני מגדיר את ה-TUNER ב-SAGETV והוא שואל מה ה- AUDIO INPUT אני יכול לבחור מ-2 אפשרויות :
1 . LINE IN - שמשמש את ה-COMPOSITE
2. MICROPHONE
אבל כשאני בוחר במיקרופון אני מצד אחד לא מקבל שגיאה אבל מצד שני אין לי סאונד.
למישהו ידוע איך אפשר לפתור את זה ?
תודה מראש
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אסור לחבר יציאת Audio Out לכניסת המיקרופון, אתה עלול לשרוף את הכניסה הזו!
מה שאתה צריך לעשות זה לחבר את אותו כבל קטן מה-Audio Out של כרטיס הטלוויזיה ל-Line In של כרטיס הקול, ואת יציאת האודיו של הממיר אל ה-Audio In של כרטיס הטלוויזיה. כרטיס הטלוויזיה ימתג בין האודיו של הממיר לאודיו מהטיונר בהתאם לכניסה בה תבחר בתוכנה שמגיעה עם הכרטיס.
מה שאתה צריך לעשות זה לחבר את אותו כבל קטן מה-Audio Out של כרטיס הטלוויזיה ל-Line In של כרטיס הקול, ואת יציאת האודיו של הממיר אל ה-Audio In של כרטיס הטלוויזיה. כרטיס הטלוויזיה ימתג בין האודיו של הממיר לאודיו מהטיונר בהתאם לכניסה בה תבחר בתוכנה שמגיעה עם הכרטיס.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הגיוני מאוד אבל לא עובד..
אחרי 30 רסטרטים למחשב ואחרי כל מיני הודעות של audio software error ב-sage tv
הגעתי למצב שאני רואה טלויזיה, אין שגיאות אבל גם אין סאונד
יש עוד רעיונות או להכריז שהכרטיס הישן הזה מת ולא עובד בויסטה 64 ?
הגעתי למצב שאני רואה טלויזיה, אין שגיאות אבל גם אין סאונד
יש עוד רעיונות או להכריז שהכרטיס הישן הזה מת ולא עובד בויסטה 64 ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ויסטה 64?? למה בכלל התקנת את מערכת ההפעלה הזו?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

היא עובדת יפה מאוד עד שצריכים אותה בשביל יישומי HTPC ומולטימדיה, שם החיים קצת יותר קשים.
כרטיס חדש יעזור ?
הכרטיסים החדשים שיש היום יפתרו את הבעיה ?
דרך אגב, לעבוד עם COMPSOSITE אין שום בעיה בויסטה, זה עובד מושלם. פשוט MEDIA CENTER לא עובד אז אני עובד עם SAGE
דרך אגב, לעבוד עם COMPSOSITE אין שום בעיה בויסטה, זה עובד מושלם. פשוט MEDIA CENTER לא עובד אז אני עובד עם SAGE
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אז מה הבעייה להמשיך לעבוד עם SageTV ו-Composite (או אפילו S-Video, הרבה יותר טוב)? לדעתי בעבודה עם הטיונר של הכרטיס תקבל איכות תמונה מאוד נמוכה בהקלטות.
אתה צריך להוסיף רק ערכת אינפרה אדום בשביל העברת ערוצים אוטומטית בממיר, למשל כאן:
http://plonter.com/detail.tmpl?sku=RC6i ... 7&lang=heb
אתה צריך להוסיף רק ערכת אינפרה אדום בשביל העברת ערוצים אוטומטית בממיר, למשל כאן:
http://plonter.com/detail.tmpl?sku=RC6i ... 7&lang=heb
רוצה לאפשר לראות 2 ערוצים במקביל
אם רואים סרט בסלון באמצעות SAGE TV מתוך הקומפוסיט אני עדיין רוצה לראות עם ה-CLIENT בחדר אחר ערוץ אנלוגי כמו 2 / 3 וכו'
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בכל מקרה, לא ניתן לעשות את זה עם כרטיס אחד, כלומר לא ניתן בו זמנית להוציא מכרטיס הטלוויזיה (לא זה ולא ה-PVR150 שכולם קונים) Stream-ים של וידאו+אודיו גם מהטיונר וגם מהקומפוזייט.
בשביל זה תצטרך עוד כרטיס טלוויזיה, או לחילופין, לצפות בחיבור הממיר ישירות לטלוויזיה ללא יכולות PVR.
בשביל זה תצטרך עוד כרטיס טלוויזיה, או לחילופין, לצפות בחיבור הממיר ישירות לטלוויזיה ללא יכולות PVR.
אבל אבל...
stream של וידאו הצלחתי להוציא מהם במקביל
וסטרים של אודיו.. אי אפשר לעשות איתו משהו ?
הרי מבחינתי את הכבל של ה-AUDIO מהממיר אני מחבר ישירות לכרטיס קול כך שהכרטיס טלויזיה מתמודד רק עם ערוץ AUDIO אחד
אם אי אפשר, אז מה הפתרון ? הרי יש כאלה עם 2 מעבדים השאלה אם זה תואם לקומפוסיט וטיונר או שברגע שכבר הוא מספיק מתקדם בשביל 2 מכשירים זה רק 2 מכשירים מתקדמים כמו ממירים ואין יותר טיונרים
וסטרים של אודיו.. אי אפשר לעשות איתו משהו ?
הרי מבחינתי את הכבל של ה-AUDIO מהממיר אני מחבר ישירות לכרטיס קול כך שהכרטיס טלויזיה מתמודד רק עם ערוץ AUDIO אחד
אם אי אפשר, אז מה הפתרון ? הרי יש כאלה עם 2 מעבדים השאלה אם זה תואם לקומפוסיט וטיונר או שברגע שכבר הוא מספיק מתקדם בשביל 2 מכשירים זה רק 2 מכשירים מתקדמים כמו ממירים ואין יותר טיונרים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אתה בטוח שהצלחת להוציא 2 Stream-ים של וידאו במקביל ובו זמנית?
בכל מקרה, גם אם הצלחת עם הוידאו, תצטרך עוד כרטיס קול, כי ה-FlyTV לא כולל התקן להקלטת קול.
אגב, אפשר עקרונית לחבר את אחד ה-Line Out-ים לכניסת CD In, שבד"כ נמצאת על לוח האם אם זה מובנה או על כרטיס הקול עצמו. עדיין, לא חושב שתוכל להקליט במקביל מה-Line In וה-CD In. אם תסתכל במיקסר של כרטיס הקול, תראה שבמיקסר ההקלטה (לא ההשמעה) לא ניתן לבחור יותר ממקור אחד בבת אחת.
בכל מקרה, גם אם הצלחת עם הוידאו, תצטרך עוד כרטיס קול, כי ה-FlyTV לא כולל התקן להקלטת קול.
אגב, אפשר עקרונית לחבר את אחד ה-Line Out-ים לכניסת CD In, שבד"כ נמצאת על לוח האם אם זה מובנה או על כרטיס הקול עצמו. עדיין, לא חושב שתוכל להקליט במקביל מה-Line In וה-CD In. אם תסתכל במיקסר של כרטיס הקול, תראה שבמיקסר ההקלטה (לא ההשמעה) לא ניתן לבחור יותר ממקור אחד בבת אחת.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כרטיס דוגמת ה-PVR150 או ה-HVR-1770 או ה-HVR-2200 שהם חדשים יותר ואמורים לעבוד בויסטה 64 ביט יעשהו את העבודה וגם יחסכו לך כרטיס קול כי הם כוללים גם הקלטת קול משלהם. עוד אפשרות - ComPro U890F, שהוא חיצוני (USB), לא יקר, ונתמך במדיה סנטר (לא בטוח לגבי 64, צריך לבדוק לפני שקונים).
לא מומלץ לקנות מארה"ב כרטיס טלוויזיה כי עלולות להיות לך בעיות תאימות שיטת שידור.
לא מומלץ לקנות מארה"ב כרטיס טלוויזיה כי עלולות להיות לך בעיות תאימות שיטת שידור.
שאלות
1770 התכוונת ל-1700 ?
איפה אפשר לראות מה ההבדלים בינו לבין ה-2200 ?
ה-2200 מאוד יקר בארץ, יש מחשבים שעולים פחות ממנו , מה כ"כ מיוחד בו ?
שמתי לב שעל שניהם לא רשום MCE וגם באתר של החברה תחת מדיה סנטר יש רק את 1600 ו-1800 היום
1600 דרך אגב עולה 40$ ב-ebay מבלי לבדוק יותר מידי
וזה משנה אם זה כרטיס מחול אם מחובר אליו svideo/component ?
תודה רבה על התשובות דרך אגב
איפה אפשר לראות מה ההבדלים בינו לבין ה-2200 ?
ה-2200 מאוד יקר בארץ, יש מחשבים שעולים פחות ממנו , מה כ"כ מיוחד בו ?
שמתי לב שעל שניהם לא רשום MCE וגם באתר של החברה תחת מדיה סנטר יש רק את 1600 ו-1800 היום
1600 דרך אגב עולה 40$ ב-ebay מבלי לבדוק יותר מידי
וזה משנה אם זה כרטיס מחול אם מחובר אליו svideo/component ?
תודה רבה על התשובות דרך אגב
דרך אגב
אם אני נשאר עם הכרטיס שלי וקונה את השלט הזהpixies כתב:אז מה הבעייה להמשיך לעבוד עם SageTV ו-Composite (או אפילו S-Video, הרבה יותר טוב)? לדעתי בעבודה עם הטיונר של הכרטיס תקבל איכות תמונה מאוד נמוכה בהקלטות.
http://plonter.com/detail.tmpl?sku=RC6i ... 7&lang=heb...
או שאני קונה כרטיס אחר שבא עם שלט ואולי אפילו תומך MC, האם אני אוכל מרחוק להעביר ערוצים בממיר ? באמצעות sage tv client / sagetv placeshifter/ orb ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן, 1700, טעות שלי. יש פה כמה שקנו 1700 ועובד להם יפה בויסטה מדיה סנטר. הבעיות עם כרטיס מארה"ב הן בעיקר בטיונר האנלוגי, אבל אם תקנה מחנות גרמנית/בריטית/איטלקית (לא צרפתית, שם יש להם שיטת שידור אחרת) לא אמורה להיות בעייה. יש מצב שקומפוזייט/S-Video יעבדו כמו שצריך.
לגבי השאלה על ערכת השלט הכוללת IR Blaster, התשובה היא כן, תוכל להעביר מרחוק ערוצים בממיר.
לגבי השאלה על ערכת השלט הכוללת IR Blaster, התשובה היא כן, תוכל להעביר מרחוק ערוצים בממיר.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

עד כמה שידוע לי, לא.