7MC - רשמים ראשונים ובעיה עם SageTV

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
PopPy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #1 

החלטתי לנסות את Windows 7 ומהר מאוד התאהבתי במערכת. אני עובדת עם build 7057 (rc1) בגירסת Ultimate בערך שבוע ובינתיים אני נהנית ממערכת מאוד יציבה ומהירה, וגם את בעיות הדרייברים פתרתי בדסטקופ ובלפטופ די בקלות (בעיות כרטיס מסך ורשת), ומן הסתם עד שהמערכת תצא באופן רשמי כבר לא ניתקל בבעיות כאלה עם חומרה מהשנים האחרונות.

7MC בינתיים הרשימה אותי, נכון שהיא לא מתוחכמת כמו SageTV והשיבושים ב- EPG מתסכלים, אבל היא מאוד מאוד מהירה ונוחה לשימוש, ובשביל מי שלא צריך קליינט/שרת היא בהחלט מספיקה. גם לא נתקלתי בקרטועים (טפו טפו טפו וכו'). כדאי לציין שאני מתייחסת רק ליכולות PVR, לא הגדרתי אפילו את תיקיות המדיה שלי שם. בשביל כל שאר המדיה אני משתמשת ב- Boxee, ויש תוסף שמאפשר לגשת אליה ישירות מהמדיה סנטר.

ההגדרה של המדיה סנטר לקחה פחות מחמש דקות וגם לא היו בעיות עם הדרייבר של ה150MCE, כשזה בא בהשוואה לשעות של עבודה על SageTV זה ממש כיף.
הבעיות שלי איתה כרגע הן:
- פורמט ההקלטה החדש שלא עובד בשום דבר חוץ מ- 7MC (ונדמה לי שגם ב- MP12), מה שלא מאפשר גם לבצע דחיסה של הקלטות. צעד מכוון? עניין של זמן עד שהפורמט החדש ייתמך בכל התוכנות? לא ברור.
- חיסרון מורגש בממשק וובי לשליטה מרחוק (איך זה שיש לויסטה ואין ל7?).
- לא הצלחתי להבין איך מקליטים סידרה, אם זה בכלל אפשרי.

עוד בעיה עם Win7 בענייני מדיה סנטר היא SageTV. אחרי שהתקנתי אותה (גירסה 6.4) לא רק שלא הצלחתי להגדיר טיונר, גם הטלוויזיה ב- 7MC הפסיקה לעבוד ורק אחרי שהסרתי את SageTV לחלוטין היא חזרה לפעולה תקינה. מסתבר שכש- SageTV מותקנת אי אפשר לצפות בטלוויזיה וגם אי אפשר להיכנס להגדרות הטלוויזיה ב- 7MC.
למישהו יש רעיון למה זה קורה? חוסר תמיכה של Sage בWin7? ענייני קודקים?

בכל אופן, בשורה התחתונה אם מישהו מהסס Win7 בבילד האחרון יציבה ומהירה מאוד ו-7MC קלילה, פשוטה ועם ממשק יפה ואסוציאטיבי מאוד אבל צריך לקחת בחשבון ש- SageTV לא עובדת.

gelibter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 449
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

לי יש תופעה דומה עם mce 2005 ומדיה פורטל, אני חושב שההסבר דומה, שתי האפליקציות "מתחרות" על הבלאסטר ורק אחת מהן יכולה להחזיק בו, כדי להקליט הייתי צריך להרוג את כל התהליכים שקשורים בשליטה בבלאסטר ובמקלט IR במדיה פורטל, ולהריץ מחדש את התהליכים המקבילים בmce.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

יש לי 7MC בילד 7000, PVR 150MCE.
הכל הותקן ללא תקלות (אחרי ששברתי את הראש עם גרסאת 64ביט והדרייבר לכ.מסך המובנה כמה שעות ועברתי ל32ביט)
דרך windows update התקנתי את הדרייבר ל150MCE ושאר הירקות.
גם אני לא מצאתי דרך להקליט סדרה, משהו לא ברור לי
הEPG קצת דפוק כי חסר שם מלא תוכן (יש לי יס).
לא ניסיתי שום תוכנת מדיה אחרת, אבל אני מאד מרוצה ממנה באופן כללי.

ייתרון נוסף של ה7MC זה תמיכה בDVB-T ו-DVB-S היישר מהקופסא.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #4 

היי PopPy,
המעבר לפורמט החדש די הרגיז אותי גם. היו יכולים לפחות לספק קודק עבור XP + ויסטה SP1...
נסי את הפתרון שדרור הציע לגבי המרה של קבצי WTV:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=

לגבי ה-EPG, יש כרגע הרבה בעיות עם ערוצי יס, גם למשתמשי ויסטה. הבעייה היא שגם כאן הם שינו את הפורמט, ולכן התחליף המצויין של digest, ה-MegaEPG, לא עובד ב-7MC.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

PopPy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

gelibter כתב:לי יש תופעה דומה עם mce 2005 ומדיה פורטל, אני חושב שההסבר דומה, שתי האפליקציות "מתחרות" על הבלאסטר ורק אחת מהן יכולה להחזיק בו, כדי להקליט הייתי צריך להרוג את כל התהליכים שקשורים בשליטה בבלאסטר ובמקלט IR במדיה פורטל, ולהריץ מחדש את התהליכים המקבילים בmce.
...
דווקא עם MCE 2005 לא הייתה בעיה דומה.

pixies, תודה על הטיפ לגבי ההמרה! אני בהחלט אבדוק את זה. האמת היא שזה עוד לא הפריע לי בצורה קריטית כי אני לא מרבה להעביר הקלטות בין מחשבים ולא נוטה לשמור אותן על המחשב להרבה זמן אז גם הנפח לא מאוד מפריע לי, אבל כשאני כן ארצה להעביר הקלטה זה יהיה מכשול. ביקשתי גם להצטרף לבטא של MCEBuddy שהבנתי שתומכת בהמרת קבצי WTF.

את MegaEPG עוד לא ניסיתי להריץ של Win 7, אבל ראיתי שהערוצים של יס מכילים מידע שוב החל ממחר. מה קרה שם בין YES לMS?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #6 

ביקשתי גם להצטרף לבטא של MCEBuddy שהבנתי שתומכת בהמרת קבצי WTF.
...
אכן, צריך לקרוא לפורמט החדש הזה של מיקרוסופט "WTF" במקום WTV... :lol:
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

PopPy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

pixies כתב:
ביקשתי גם להצטרף לבטא של MCEBuddy שהבנתי שתומכת בהמרת קבצי WTF.
...
אכן, צריך לקרוא לפורמט החדש הזה של מיקרוסופט "WTF" במקום WTV... :lol:
...
אופס :lol:

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”