האם כדי להנות מהפורמטים החדשים בקולנוע ביתי אני חייב להצטייד בבלו ריי?
במידה ואיני מתכנן לעבור לבלו ריי,האם הפורמטים החדשים יכולים לשנות משהו בסאונד בסרטים של די.וי. די רגילים?
פורמטים חדשים-הכרחי?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
הפורמטים החדשים קימים רק ב-BD . במידה ואתה לא מתכוון לעבור ל-BD לא תוכל להנות מהם בשום דרך אחרת.ongo1 כתב:האם כדי להנות מהפורמטים החדשים בקולנוע ביתי אני חייב להצטייד בבלו ריי?
במידה ואיני מתכנן לעבור לבלו ריי,האם הפורמטים החדשים יכולים לשנות משהו בסאונד בסרטים של די.וי. די רגילים?...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
DVD רגיל (או DVDrip) לא מכילים כמות מידע מספיקה לצורך הפורמטים החדשים.ongo1 כתב:האם כדי להנות מהפורמטים החדשים בקולנוע ביתי אני חייב להצטייד בבלו ריי?
במידה ואיני מתכנן לעבור לבלו ריי,האם הפורמטים החדשים יכולים לשנות משהו בסאונד בסרטים של די.וי. די רגילים?...
"לשנות משהו בסאונד" - הרעיון של הפורמטים החדשים הוא שהם השינוי בסאונד - קידוד בצורה שונה ואיכותית יותר (שתופסת יותר מקום, והרבה).
כפי שכתבו - את הפורמטים החדשים תמצא רק בבלו ריי (או בריפ מלא של בלוריי... שאפשר לנגן מסטרימרים מתאימים).
או סטרימרים
הפורמטים החדשים ניתנים לצפיה/האזנה דרך ריפים של בלו ריי אשר ניתן להוריד מהרשת...
ניגון מתבצע דרך סטרימרים כדוגמת פופקורן או חיבור מחשב למגבר. (פתרון סטרימר עדיף כיום לדעתי)
ניגון מתבצע דרך סטרימרים כדוגמת פופקורן או חיבור מחשב למגבר. (פתרון סטרימר עדיף כיום לדעתי)