פורמטים חדשים-הכרחי?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ongo1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

האם כדי להנות מהפורמטים החדשים בקולנוע ביתי אני חייב להצטייד בבלו ריי?
במידה ואיני מתכנן לעבור לבלו ריי,האם הפורמטים החדשים יכולים לשנות משהו בסאונד בסרטים של די.וי. די רגילים?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17935
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

ongo1 כתב:האם כדי להנות מהפורמטים החדשים בקולנוע ביתי אני חייב להצטייד בבלו ריי?
במידה ואיני מתכנן לעבור לבלו ריי,האם הפורמטים החדשים יכולים לשנות משהו בסאונד בסרטים של די.וי. די רגילים?
...
הפורמטים החדשים קימים רק ב-BD . במידה ואתה לא מתכוון לעבור ל-BD לא תוכל להנות מהם בשום דרך אחרת.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

ongo1 כתב:האם כדי להנות מהפורמטים החדשים בקולנוע ביתי אני חייב להצטייד בבלו ריי?
...
DVD רגיל (או DVDrip) לא מכילים כמות מידע מספיקה לצורך הפורמטים החדשים.
"לשנות משהו בסאונד" - הרעיון של הפורמטים החדשים הוא שהם השינוי בסאונד - קידוד בצורה שונה ואיכותית יותר (שתופסת יותר מקום, והרבה).

כפי שכתבו - את הפורמטים החדשים תמצא רק בבלו ריי (או בריפ מלא של בלוריי... שאפשר לנגן מסטרימרים מתאימים).

Adix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 744
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

או סטרימרים

שליחה #4 

הפורמטים החדשים ניתנים לצפיה/האזנה דרך ריפים של בלו ריי אשר ניתן להוריד מהרשת...
ניגון מתבצע דרך סטרימרים כדוגמת פופקורן או חיבור מחשב למגבר. (פתרון סטרימר עדיף כיום לדעתי)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”