האם HOT תחזיר את ערוץ CNN?
את זה אני יודע, אבל זה לא רלוונטי.
שאלתי האם המגעים של הוט עם חברת טרנר עדיין ממשיכים, והאם הולכים לאיזהשהו מקום או שזה נשאר תקוע ואין ממש סיכוי לראות את CNN שוב בפלטפורמת הכבלים של חברת HOT.
ולמה לי להתקין לווין בשביל CNN אפשר לראות גם באינטרנט, באתר שלהם (בלי קשר לאיכות).
שאלתי האם המגעים של הוט עם חברת טרנר עדיין ממשיכים, והאם הולכים לאיזהשהו מקום או שזה נשאר תקוע ואין ממש סיכוי לראות את CNN שוב בפלטפורמת הכבלים של חברת HOT.
ולמה לי להתקין לווין בשביל CNN אפשר לראות גם באינטרנט, באתר שלהם (בלי קשר לאיכות).
מישהו יודע משהו חדש על זה? ותגידו זה הגיוני שהם הורידו אותו בגלל שלא היה לו הרבה רייטינג? זה רק אני שצופה בערוץ הזה או מה? מה זה צריך להיות, להוריד ערוץ חשוב כזה.
מה אני צריך לראות? את החדשות אחרי שסיננו אותם ובחרו מה אני יראה או לא בפוקס ניוז.
בטח שאף אחד לא יראה CNN חצי מהאנשים בכלל לא יודעים לכתוב במדינה הזאת. ברברים כל הישראלים תאמינו לי אני מתבייש להיות ישראלי.
בכל אופן אם יש משהו חדש בנושא הזה תגיבו, נמאס לי כבר מHOT.
תודה.
מה אני צריך לראות? את החדשות אחרי שסיננו אותם ובחרו מה אני יראה או לא בפוקס ניוז.
בטח שאף אחד לא יראה CNN חצי מהאנשים בכלל לא יודעים לכתוב במדינה הזאת. ברברים כל הישראלים תאמינו לי אני מתבייש להיות ישראלי.
בכל אופן אם יש משהו חדש בנושא הזה תגיבו, נמאס לי כבר מHOT.
תודה.
הורידו אותו כי הוט היתה חייבת ל-CNN מיליון שקל או סכום גדול אחר, ורצו שטיים וורנר יוותרו להם על החוב. ובעקבות זאת לא הגיעו לסיכום על חוזה חדש. לפחות זה מה שטיים וורנר טענו בזמנו. הוט אמרו רק שלא הצליחו להגיע לסיכום.
מה זה מיליון שקל בשבילהם?? בכל שנה כל מנוי משלם להם יותר מ3000 שקל והם בוכים על מיליון שקל?!?!
אוקיי לא משנה, תגידו, אם אני עושה לווין פרטי, יש כזה דבר שיהיה אפשר לכוון אותו לאמריקה ויהיו לי כמעט את כל הערוצים שיש באמריקה? או שיש פה בעיה של זכויות ואי אפשר לעשות את זה?.
אני מתכוון לערוצים המסחריים כמו NBC CBS וכמובן ערוצי החדשות CNN BBC FOXNEWS, האם אלה ערוצים שפועלים רק בארה"ב? ואם כן האם יש איזושהיא דרך לשדר אותם בלווין פרטי למרות זאת?
תודה.
אוקיי לא משנה, תגידו, אם אני עושה לווין פרטי, יש כזה דבר שיהיה אפשר לכוון אותו לאמריקה ויהיו לי כמעט את כל הערוצים שיש באמריקה? או שיש פה בעיה של זכויות ואי אפשר לעשות את זה?.
אני מתכוון לערוצים המסחריים כמו NBC CBS וכמובן ערוצי החדשות CNN BBC FOXNEWS, האם אלה ערוצים שפועלים רק בארה"ב? ואם כן האם יש איזושהיא דרך לשדר אותם בלווין פרטי למרות זאת?
תודה.
לא, אי אפשר לקלוט לווינים של ארה"ב.
אבל הערוצים האלה משדרים בלווינים בכל העולם, למשל בלווין ניילסאט באיזור שלנו יש CNN, BBC , FOX SERIES, FOX MOVIES ועוד הרבה ערוצי חדשות כמו פראנס 24 ואל גז'ירה באנגלית
אבל הערוצים האלה משדרים בלווינים בכל העולם, למשל בלווין ניילסאט באיזור שלנו יש CNN, BBC , FOX SERIES, FOX MOVIES ועוד הרבה ערוצי חדשות כמו פראנס 24 ואל גז'ירה באנגלית
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
הלווינים הללו נעים במסלול גיאו-סטציונרי, כלומר נעים יחד עם כדור הארץ כך שאפקטיבית הם ממוקמים "באותה נקודה" ביחס לכדור הארץ. לכן אין שום מצב שתוכל לקבל קו ראייה ללויין שמיועד לקליטה באמריקה...ortori כתב:אם אני עושה לווין פרטי, יש כזה דבר שיהיה אפשר לכוון אותו לאמריקה ויהיו לי כמעט את כל הערוצים שיש באמריקה? או שיש פה בעיה של זכויות ואי אפשר לעשות את זה?....
(וזה לא קשור לזכויות יוצרים בכלל)...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אז בערך אם אני רוצה לעשות לווין ולקבל ערוצים רק באנגלית, כמה ערוצים כאלה יהיו לי בערך?
אבל מה הטעם לראות תוכן באנגלית ממצרים או מטורקיה או מלא יודע איפה אני רוצה את אמריקה.
אין כבר מה לראות בטלויזיה הישראלית, אין הרבה ערוצים בכלל ועדיין לוקחים מאיתנו כלכך הרבה כסף ועוד מורידים את סי אן אן.
ותגידו מה זה הדבר הזה שיש למישהו למשל 500 ערוצים ולאט לאט כמה ערוצים מתחילים להיחסם, וכתוב no AV או משהו כזה מה זה אומר? יכול להיות שהלווין עצמו יכול לחסום לקוחות או שזה פשוט שינו את התדר?
אבל מה הטעם לראות תוכן באנגלית ממצרים או מטורקיה או מלא יודע איפה אני רוצה את אמריקה.
אין כבר מה לראות בטלויזיה הישראלית, אין הרבה ערוצים בכלל ועדיין לוקחים מאיתנו כלכך הרבה כסף ועוד מורידים את סי אן אן.
ותגידו מה זה הדבר הזה שיש למישהו למשל 500 ערוצים ולאט לאט כמה ערוצים מתחילים להיחסם, וכתוב no AV או משהו כזה מה זה אומר? יכול להיות שהלווין עצמו יכול לחסום לקוחות או שזה פשוט שינו את התדר?