שאלה לכל בעלי הקונוסלה WII
שלום לכם.
כל אילו שרכשו את הקונסולה , האם אתם מרוצים מהקנייה ? האם היא מומלצת? האם אחרי זמן מה עדיין נהנים או שה"קסם" חולף לו ונשארים עם קונסולה שמיועדת במיוחד לילדים בגיל 3 .... עם גרפיקה מאכזבת??
תודה לכל מי שיענה
כל אילו שרכשו את הקונסולה , האם אתם מרוצים מהקנייה ? האם היא מומלצת? האם אחרי זמן מה עדיין נהנים או שה"קסם" חולף לו ונשארים עם קונסולה שמיועדת במיוחד לילדים בגיל 3 .... עם גרפיקה מאכזבת??
תודה לכל מי שיענה
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
מומלצת מאוד לגילאים צעירים (עד 13-4) בן דוד שלי קנה אותה (הוא בן 23) ומכר אותה, אמר שאחרי כמה זמן זה ממש לא לעניין.
מה מטרות הרכישה ? לעצמך ? לילדים ? לעצמך ולילדים ? יש לה סם אדיר במשחק עם הילדים, אבל לעצמך בלבד זה יהיה קצת מאכזב לדעתי. הגרפיקה לא ירודה, היא לא ברמה של האקס בוקס ולא של הוסני 3, בכל אופן - אלו קונסולות שבנויות למוטוריקה יותר מתקדמת. אני לא מבטל את הWII, אבל הוא שונה ופונה לקהלים שונים.
מה מטרות הרכישה ? לעצמך ? לילדים ? לעצמך ולילדים ? יש לה סם אדיר במשחק עם הילדים, אבל לעצמך בלבד זה יהיה קצת מאכזב לדעתי. הגרפיקה לא ירודה, היא לא ברמה של האקס בוקס ולא של הוסני 3, בכל אופן - אלו קונסולות שבנויות למוטוריקה יותר מתקדמת. אני לא מבטל את הWII, אבל הוא שונה ופונה לקהלים שונים.
Vocare Ad Regnum
תודה על התגובה ...אני מדבר על תאימות למבוגרים ולא לילדים דווקא...TANDBERG כתב:מומלצת מאוד לגילאים צעירים (עד 13-4) בן דוד שלי קנה אותה (הוא בן 23) ומכר אותה, אמר שאחרי כמה זמן זה ממש לא לעניין.
מה מטרות הרכישה ? לעצמך ? לילדים ? לעצמך ולילדים ? יש לה סם אדיר במשחק עם הילדים, אבל לעצמך בלבד זה יהיה קצת מאכזב לדעתי. הגרפיקה לא ירודה, היא לא ברמה של האקס בוקס ולא של הוסני 3, בכל אופן - אלו קונסולות שבנויות למוטוריקה יותר מתקדמת. אני לא מבטל את הWII, אבל הוא שונה ופונה לקהלים שונים....
הנאה צרופה גם למבוגרים גם לצעירים .
המגבלה היחידה של הקונסולה הזו היא הכותרים .
אבל מעבר לזה היא הקונסולה לעניות דעתי , טעמי , וניסיוני המנהנה ביותר .
המגבלה היחידה של הקונסולה הזו היא הכותרים .
אבל מעבר לזה היא הקונסולה לעניות דעתי , טעמי , וניסיוני המנהנה ביותר .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
יש לי גם PS3 וגם ווי.
את הווי לא הדלקתי כבר כמה חודשים.
ברגע שיש PS3, קשה מאוד לחזור. אולי אני אחזור בשביל Madworld, גם זה לא בטוח.
את הווי לא הדלקתי כבר כמה חודשים.
ברגע שיש PS3, קשה מאוד לחזור. אולי אני אחזור בשביל Madworld, גם זה לא בטוח.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אני יכול לעזור לך מסקר קצר שעשיתי על 6 חברים של הבן שלי
גיל 9, 10
לארבעה יש PS3 בבית
לשניים ועוד אצלנו יש WII
באופן גורף כולם מעדיפים WII
כששאלתי על גרפיקה (נראה אמיתי), התשובה היתה "אז מה, יותר כיף WII"
גיל 9, 10
לארבעה יש PS3 בבית
לשניים ועוד אצלנו יש WII
באופן גורף כולם מעדיפים WII
כששאלתי על גרפיקה (נראה אמיתי), התשובה היתה "אז מה, יותר כיף WII"
העם דורש..... כל מיני דברים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי זה דיי פשוט
PS3/XBOX הן קונסולות לגיימרים - רוב הזמן משחקים לבד.
WII היא שתיים - אחת - קונסולה לילדים ושתיים - קונסולה סוציאלית - כלומר קונסולה למשחקים מרובי משתתפים. והבונוס הוא - שגם מזיזים את התחת.
אני בעלים של PS3 - ומתכנן כבר את רכישת הWII
מה שנחמד זה שגם אנשים שהם לא גיימרים - יכולים לשחק בWII (ע"ע אמא,סבתא וכד')
PS3/XBOX הן קונסולות לגיימרים - רוב הזמן משחקים לבד.
WII היא שתיים - אחת - קונסולה לילדים ושתיים - קונסולה סוציאלית - כלומר קונסולה למשחקים מרובי משתתפים. והבונוס הוא - שגם מזיזים את התחת.
אני בעלים של PS3 - ומתכנן כבר את רכישת הWII
מה שנחמד זה שגם אנשים שהם לא גיימרים - יכולים לשחק בWII (ע"ע אמא,סבתא וכד')
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני חושב שבמקום לקנות ווי, עדיף לקנות רוק בנד. אחרי שמשחקים בו, לא רוצים לשחק בשום משחק סוציאלי אחר. יש לווי רק משחק אחד שמלהיב באותה רמה - רוק בנד בגרסת הווי.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
עצה הכי טובה - יש חנויות שמחזיקות בתצוגה את כל שלוש הקונסולות: לך תשחק בשלושתן, תתרשם ממה שיש להן להציע ותחשוב אמיתי עם עצמך במה אתה תשחק. אני לא הייתי שלם עם הווי, אני פריק של נינטנדו אבל הסוני 3 עם כל המשחק שיש עם האופציות שלה קנתה אותי (יכול להיות שזה קשור לתחום העבודה). אני עובד לפי חוק 10 משחקים, אם מצאת 10 משחקים שמעניינים אותך בקונסולה - היא שווה קנייה, עד שתגיע אליהם כבר ייצאו עוד. לא התאכזבתי עד עכשיו מזה (גיימקיוב, סוני 2, DS LITE).
Vocare Ad Regnum