עזרה בבחירת טלויזיה 42"
שלום,
אני מעוניין לרכוש טלויזיה 42" להוריי.
הם צופים 80% בשידורי הוט (לא HD)
20% ב popcorn hour A110 שרכשתי להם לאחרונה.
רוב הסרטים במכשיר הם DIVX, יש גם לא מעט סרטים 720P.
בספק רב אם יצא לי לשים להם סרטים 1080P.
ד.א, בהזדמנות זו ברצוני לשאול כיצד ניתן למקסם את איכות הצפייה בהוט, כלומר, איזה חיבור מומלץ לחבר לממיר? (שזה גם אמור לענות על השאלה, איזה יציאת חיבור חובה שתהיה בטלויזיה שאני רוכש להם).
תודה רבה על העזרה,
הראל
אני מעוניין לרכוש טלויזיה 42" להוריי.
הם צופים 80% בשידורי הוט (לא HD)
20% ב popcorn hour A110 שרכשתי להם לאחרונה.
רוב הסרטים במכשיר הם DIVX, יש גם לא מעט סרטים 720P.
בספק רב אם יצא לי לשים להם סרטים 1080P.
ד.א, בהזדמנות זו ברצוני לשאול כיצד ניתן למקסם את איכות הצפייה בהוט, כלומר, איזה חיבור מומלץ לחבר לממיר? (שזה גם אמור לענות על השאלה, איזה יציאת חיבור חובה שתהיה בטלויזיה שאני רוכש להם).
תודה רבה על העזרה,
הראל
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
כניסת סקארט לשידורי SD. חובה לשיפור משמעותי.
טלוויזיות 42 אינץ' תומכות סקארט, כדאי לבדוק את הPV8 של פנסוניק. תעמוד מעולה בדרישות.
אל תלך לכיוון הLCD בנושא הזה. להוריי יש פלזמה טושיבה בסלון (לא זוכר דגם) ורואים בסדר גמור כבלים. לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם היה להם LCD. אני חושב שבמקרה הזה של חשיבות סקארט גם לא כדאי ללכת על סמסונג, אין להם סקארט בייבוא הרשמי, ואתה תפסיד משמעותית איכות בSD.
אני חושב שהרבה יחזקו את מה שכתבתי בהתחשב בדרישות שהצגת.
טלוויזיות 42 אינץ' תומכות סקארט, כדאי לבדוק את הPV8 של פנסוניק. תעמוד מעולה בדרישות.
אל תלך לכיוון הLCD בנושא הזה. להוריי יש פלזמה טושיבה בסלון (לא זוכר דגם) ורואים בסדר גמור כבלים. לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם היה להם LCD. אני חושב שבמקרה הזה של חשיבות סקארט גם לא כדאי ללכת על סמסונג, אין להם סקארט בייבוא הרשמי, ואתה תפסיד משמעותית איכות בSD.
אני חושב שהרבה יחזקו את מה שכתבתי בהתחשב בדרישות שהצגת.
Vocare Ad Regnum
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אם ההורים שלך יוכלו להבין את משמעות הצריבה בפלזמה אז נראה לי שיהיה כדאי ללכת על פלזמה.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
הPV80, ראיתי אותה אתמול בתצוגה בדרום תל אביב (א.ל.מ), נראית יופי בשידורי SD.
להורים שלי יש טושיבה 42 אינץ' - פלזמה. אין להם מושג ירוק מה זה צריבה, אני לא מעדכן אותם בדבר הזה (מה גם שהטלוויזיה לא נצרבה) . אל תעיר את המתים, אין הרבה שמשאירים את הטלוויזיה דלוקה 24/7 על אותו ערוץ. פלזמה היא באמת הפתרון במקרה הזה.
להורים שלי יש טושיבה 42 אינץ' - פלזמה. אין להם מושג ירוק מה זה צריבה, אני לא מעדכן אותם בדבר הזה (מה גם שהטלוויזיה לא נצרבה) . אל תעיר את המתים, אין הרבה שמשאירים את הטלוויזיה דלוקה 24/7 על אותו ערוץ. פלזמה היא באמת הפתרון במקרה הזה.
Vocare Ad Regnum