שאלות אחרונות לפני קניית TVIX 6500

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
עומרי פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 440
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

1). האם מדובר בסטרימר המוצלח ביותר שקיים היום בשוק ? מבחינת אמינות, שקט, תמיכה בפורמטים ושדרוגים?
2). מתאם אלחוטי- אני לא מתכוון לנגן קבצים בצורה אלחוטית אבל אני כן מעוניין להעביר לכונן של ה-TVIX קבצים בצורה שכזאת מכיוון שאני לא רוצה לנייד אותו מצד אחד ואין לי יכולת להעביר כבל חוטי אליו. האם רק שתי המתאמים שמומלצים באתר של DVICO עובדים עם המכשיר ? או שכל מתאם אלחוטי USB בתקן N או G עובד עם המכשיר ?

תודה מראש,
עומרי

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78863
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 786 פעמים
קיבל תודות: 5392 פעמים

שליחה #2 

1. אני חושב שזה מאוד סובייקטיבי. מה האוטו הטוב ביותר?

הוא בהחלט בקו הקדמי של הטכנולוגיה של המזרימי מדיה כיום. מהדור של המזרימדיות האחרונות, הוא היחיד שיכול לנגן BLURAY עם תפריטים (חוץ מה-DUNE שמנגן אותם אחד לאחד כמו בלוריי אמיתיים).

2. אפשרי לחבר אותו בדרך זו. יש כמה אפשרויות:
א. מספר מתאמים מוגבל שמתחבר ישירות אליו - אם אתה הולך לכיוון כזה, אז אתה חייב מתאם USB רק מהרשימה של DVICO.
ב. מתאמים שהופכים חיבור רשת אלחוטי לרגיל (יש לי אישית ASUS WL-330G שהופך כל מכשיר לבעל חיבור אלחוטי).

עומרי פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 440
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

oferlaor כתב:1. אני חושב שזה מאוד סובייקטיבי. מה האוטו הטוב ביותר?

הוא בהחלט בקו הקדמי של הטכנולוגיה של המזרימי מדיה כיום. מהדור של המזרימדיות האחרונות, הוא היחיד שיכול לנגן BLURAY עם תפריטים (חוץ מה-DUNE שמנגן אותם אחד לאחד כמו בלוריי אמיתיים).

2. אפשרי לחבר אותו בדרך זו. יש כמה אפשרויות:
א. מספר מתאמים מוגבל שמתחבר ישירות אליו - אם אתה הולך לכיוון כזה, אז אתה חייב מתאם USB רק מהרשימה של DVICO.
ב. מתאמים שהופכים חיבור רשת אלחוטי לרגיל (יש לי אישית ASUS WL-330G שהופך כל מכשיר לבעל חיבור אלחוטי).
...
עופר תודה רבה על התגובה המהירה,
ואז אני יכול לחבר AP שגם תומכת ב-802.11N ? אגב זה נכון שאם יש לי ראוטר שפועל בטכנולוגיית N ורק מכשיר אלחוטי אחד שמתחבר אליו בתקן G הראוטר מנחית את כל האותות לתקן G ?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”