מעבד תמונה חיצוני שעושה intermediate frame ???

איך מכיילים מסך, מי יכול לכייל לי? מה הערכים הנכונים לכיול...

DEINTERLACING, SCALING, הורדת רעשים, UPCONVERSION, TRANSCODING.
שלח תגובה
kfirkb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 628
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

יש דבר כזה?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #2 

לא שאני יודע.

הבעיה היא שזה משהו שהוא טיפה אנטי תזה למה שבעלי מעבדי תמונה חיצוניים אוהבים (הם אוהבים לחזור למקור, וזה כבר "שיפור" על המקור).

בעיה נוספת היא שהמעבדים שמטפלים בנושא זה הם כיום נפרדים ממעבדים שעושים את כל השאר. לכן אם רוצים לטפל בזה צריך לממש את זה כרגע עצמאית או להוסיף צ'יפים ייעודיים.

בעיה אחרונה היא שבמיוחד על גבי מסכים גדולים, לעיבוד הזה יש ARTIFACTS שקשה מאוד להיפטר מהם. וידאופילים יתקשו מאוד לקבל עיבוד שכולל בתוכו גם ארטיפקטים חדשים...

kfirkb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 628
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

לפני ששמעתי על קיומה של הטכנולוגיה הזו לא ממש הזיז לי נושא הרעידות, אך עכשיו אני שם לב לזה הרבה יותר מבעבר וזה מציק לפעמים.
האם בכל זאת יש דרך לפחית את התופעה במסך פיוניר 5090?

udif
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2080
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #4 

הבעיה הכי גדולה למיטב הבנתי, היא שבכל מקרה כניסת HDMI מקבלת בד"כ 24Hz, 50Hz או 60Hz ולכן אין שום דרך להזרים למסך קיים intermediate frames בקצב גבוה יותר מ- 60Hz.
גם אם תאורטית HDMI תומך ב- frame rates גבוהים יותר בעזרת שילובים של HDMI 1.3 או dual link, למיטב ידיעתי אף מסך לא תומך בכניסה בקצב מעל 60Hz.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #5 

udif כתב:הבעיה הכי גדולה למיטב הבנתי, היא שבכל מקרה כניסת HDMI מקבלת בד"כ 24Hz, 50Hz או 60Hz ולכן אין שום דרך להזרים למסך קיים intermediate frames בקצב גבוה יותר מ- 60Hz.
גם אם תאורטית HDMI תומך ב- frame rates גבוהים יותר בעזרת שילובים של HDMI 1.3 או dual link, למיטב ידיעתי אף מסך לא תומך בכניסה בקצב מעל 60Hz.
...
נכון
בדיוק רציתי להגיד אותו הדבר

שלח תגובה

חזור אל “כיול ועיבוד תמונה”