מה יותר איכותי - חיבור RCA או Scart ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
avizov2 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 338
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אני צריך לחבר את המחשב לטלווזיה דרך ה-TvOut.. אז רציתי לדעת איזה חיבור יותר איכותי ועדיף לחבר לטלווזיה Scart או Rca (במחשב הTvout זה חיבור צהוב RCA כמובן)
אני צריך כבל 5 מטר.. של איזה חברה לקנות את הכבל (Vivanico אולי?) במחיר סביר לא צריך משהו יותר מדיי יקר.. המחשב בחדר מתחבר לטלוזיה 21 אינץ.. מקסימום 100 שקל אבל שלא יהיה משהו ***..

תודה!

tamiral
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1171
שם מלא: תמיר אלוש
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

חיבור צהוב RCA הוא חיבור COMPOSITE.

אם אתה יכול להוציא רק אות COMPOSITE - אז חבר גם ב-COMPOSITE לטלויזיה.
גם אם תרים את רמת החיבור דרך מתאם או כבל, איכות המקור לא תשתנה (תשאר COMPOSITE).
לכן זה לא משנה.
אם אתה צריך 5 מ' אז תשאר ב-COMPOSITE כדי לא להעלות מחירים על כבלים COMPOSITE TO SCART.
Good advise $5, me shut up $10

vivid
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 597

אתה תראה תמונה

שליחה #3 

בהתאם לאיכות שתוציא מהמחשב והיא RCA כך שאיןהבדל לאן תחברבTV התמונה תהיה זהה .אל תשקיע בכבל אין טעם
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום

avizov2 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

בעיות בכבל הנוכחי

שליחה #4 

כרגע יש לי כבל של 3 מטר הכי פשוט שיש.. (לא של שום חברה.. )
עכשיו יש כמה בעיות:
1)הפרעות בתמונה .. מבחינת צבעים ואיכות התמונה הכל בסדר גמור.. אבל יש הפרעות קווים כאלה אלכסוניים מרצדים כאלה
2)אינרלקטינג (לא יודע מה המושג העברי) שלפעמים כשיש תזוזה רבה בסרט.. (כל 3 שניות בערך) התמונות עולות אחת על השניה (התערבבות של פריימים) .. קשה לי ממש להסביר את זה..וזה מה שבכלל לא מאפשר להנות מהסרט...

במסך LCD שלי רואים מעולה.. אז אני מניח שהבעיה היא בכבל.. או שיכול להיות גם שהבעיה בכ. מסך.. ( ATI Readon 9200)..
עכשיו יש לי מתאם של RCA (הצהוב) ל S.Video וכשאני מחבר את הכבל עם המתאם לכ. מסך ליציאת ה s.video ובטלווזיה RCA ..
הבעיה הראשונה מחמירה פי כמה (כנראה בעיה במתאם).. אבל אין בכלל את הבעיה השנייה..

avizov2 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

מישהו?

שליחה #5 

מישהו אולי?

joecamel
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66

שליחה #6 

שינית פה את השאלה שלוש פעמים.
המחשב שלך מוציא S-Video. אם יש לך בטלויזיה S-Video, תחבר לטלויזיה בכבל S-Video בשני הכיוונים ותהנה מהאיכות הכי גבוהה שאתה מסוגל להגיע אליה.
אם לא, תחבר כמו שזה עכשיו. אמרת שיש לך כבל פשוט, זאת הסיבה שיש לך הפרעות בתמונה. תקנה כבל טוב והבעיות שלך יפתרו.

רק שים לב שהכרטיס מסך מוגדר על PAL/BG, ואם יש לך הגדרה כזאת, אז תגדיר שזה Composite או S-Video (לפי מה שאתה משתמש).

avizov2 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

joecamel כתב:שינית פה את השאלה שלוש פעמים.
המחשב שלך מוציא S-Video. אם יש לך בטלויזיה S-Video, תחבר לטלויזיה בכבל S-Video בשני הכיוונים ותהנה מהאיכות הכי גבוהה שאתה מסוגל להגיע אליה.
אם לא, תחבר כמו שזה עכשיו. אמרת שיש לך כבל פשוט, זאת הסיבה שיש לך הפרעות בתמונה. תקנה כבל טוב והבעיות שלך יפתרו.

רק שים לב שהכרטיס מסך מוגדר על PAL/BG, ואם יש לך הגדרה כזאת, אז תגדיר שזה Composite או S-Video (לפי מה שאתה משתמש).
...
תודה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”