בניתי מחשב מדיה סנטר ואני צריך את עזרתכם
מערכת הפעלה ויסטה אולטימייט
שלט מקורי של מייקרוסופט
כרטיס מסך ati hd2400
הטלויזיה טושיבה 37c3005p
אני משתמש בחיבור HDMI<DVI
הבעיה היא שיש לי היא כאשר אני עובר מהערוץ של ה HDMI לערוץ רגיל וכאשר אני חוזר ל HDMI המסך כחול ורואים שוב את התצוגה של המחשב רק אם אני מנתק את הכבל ומחזיק אותו בזמן שהמחשב עובד או מעביר אותו למצב שינה\מכבה אותו ומפעיל מחדש.
ניסיתי את מה שמצאתי בחיפוש:
I quote "Some HDMI legacy sources may not work properly with your HDMI TV, please try setting the following options (Lip-Sync Latency and Deep Color) to Off. Adjusting these settings should allow your HDMI legacy source to operate properly
with your TV
אבל זה לא שינה שום דבר והבעיה עדיין קיימת, ניסיתי להשתמש בחיבור VGA אבל הבעיה היא שהתצוגה בצורת ריבוע ולא לרוחב ויש שוליים שחורים בצדדים.
ראיתי באתר שיש את התוסף mymovies שנותן תצוגה ממש יפה של הסרטים ומידע על הסרטים, האם זה יכול לעבוד גם עם סרטים שהשם שלהם בעברית? או אולי שהוא יסתנכרן מול אתר אחר בעברית שממנו הוא יקבל את המידע על הסרטים?
שלט מקורי של מייקרוסופט
כרטיס מסך ati hd2400
הטלויזיה טושיבה 37c3005p
אני משתמש בחיבור HDMI<DVI
הבעיה היא שיש לי היא כאשר אני עובר מהערוץ של ה HDMI לערוץ רגיל וכאשר אני חוזר ל HDMI המסך כחול ורואים שוב את התצוגה של המחשב רק אם אני מנתק את הכבל ומחזיק אותו בזמן שהמחשב עובד או מעביר אותו למצב שינה\מכבה אותו ומפעיל מחדש.
ניסיתי את מה שמצאתי בחיפוש:
I quote "Some HDMI legacy sources may not work properly with your HDMI TV, please try setting the following options (Lip-Sync Latency and Deep Color) to Off. Adjusting these settings should allow your HDMI legacy source to operate properly
with your TV
אבל זה לא שינה שום דבר והבעיה עדיין קיימת, ניסיתי להשתמש בחיבור VGA אבל הבעיה היא שהתצוגה בצורת ריבוע ולא לרוחב ויש שוליים שחורים בצדדים.
ראיתי באתר שיש את התוסף mymovies שנותן תצוגה ממש יפה של הסרטים ומידע על הסרטים, האם זה יכול לעבוד גם עם סרטים שהשם שלהם בעברית? או אולי שהוא יסתנכרן מול אתר אחר בעברית שממנו הוא יקבל את המידע על הסרטים?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הטושיבות ידועות כבעייתיות בחיבור HDMI למחשב. כמו כן, האם עדכנת דרייברים של כרטיס המסך מהאתר של ATI (ולא מעדכון אוטומטי של ויסטה)?
בכל מקרה, לגבי מה שאתה מקבל בחיבור VGA, נסה פשוט לשנות בתפריטי המסך עצמו מ-4:3 ל-16:9. כמו כן, חסרים הרבה פרטים נוספים. איזה רזולוציות, למשל, ניסית להגדיר?
בכל מקרה, לגבי מה שאתה מקבל בחיבור VGA, נסה פשוט לשנות בתפריטי המסך עצמו מ-4:3 ל-16:9. כמו כן, חסרים הרבה פרטים נוספים. איזה רזולוציות, למשל, ניסית להגדיר?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כן, בתפריט ה-Subtitles-Font ב-FFDShow Video decoder configuration, סמן את הריבוע Auto Size, ואז קבע את הגודל הרצוי ב-Slide של גודל הפונט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אם אני לא טועה זה מפעיל אותו באמצעות הקודק ששמת, יכול להיות VOBSUB - ואז תראה חץ ירוק ב SYSTRAY, ויכול להיות FFDSHOW ואז תראה את סמל ה FFDSHOW ב SYSTRAY.
אם זה VS - תלחץ פעמיים על החץ הירוק, ותשנה שם את גודל הפונט.
אם זה FFDSHOW - לך ל FFDSHOW VIDEO CONFIG ול SUBTITLES ותגדיל או תסמן AUTOSIZE על 40.
אם זה VS - תלחץ פעמיים על החץ הירוק, ותשנה שם את גודל הפונט.
אם זה FFDSHOW - לך ל FFDSHOW VIDEO CONFIG ול SUBTITLES ותגדיל או תסמן AUTOSIZE על 40.
תודה
יש לי שאלה נוספת, איך אני יכול לעשות שתהיה לי תצוגה של הסרטים כמו בתמונה הזו? אפשר גם שהמידע על הסרט יהיה בעברית?
http://img141.imageshack.us/img141/6140/screen1qr7.jpg
יש לי שאלה נוספת, איך אני יכול לעשות שתהיה לי תצוגה של הסרטים כמו בתמונה הזו? אפשר גם שהמידע על הסרט יהיה בעברית?
http://img141.imageshack.us/img141/6140/screen1qr7.jpg