HDX1000 - לא רואה חלק מהספריות מאז פירמוט המחשב - עזרה בבקשה
שלום לכולם
יש לי HTPC שכולל בתוכו שלושה דיסקים קשיחים.
אחד משמש את המערכת ההפעלה.
שניים משמשים לאיכסון מידע תוך גיבוי בתצורת RAID1.
בנוסף יש לי בחדר אחר HDX1000 שמחובר ברשת קווית, דרך ראוטר למחשב.
הכל עבד חלק וטוב תוך כאשר הייתי מסוגל לראות כל ספרייה או קובץ שקיים במחשב ב- HDX.
אחרי שתפס אותי וירוס במחשב, ביצעתי פירמוט ל- HTPC , כאשר הפירמוט בוצע לדיסק עליו היתה מותקנת מערכת ההפעלה (הצלחתי להסיר את הוירוס לפני, אבל ה.... הקטן הצליח להרוס לי חלק גדול ממערכת ההפעלה).
אחרי שהתקנתי הכל מחדש - המחשב חזר לעבוד בצורה חלקה, אבל - עכשיו שאני מנסה להגיע עם HDX לסיפריות שלי המחשב - אני רואה רק חלק מהספריות ורק חלק מהקבצים.
ניסיתי לשנות את שמות הספריות המחשב - להחליף עברית לאנגלית וכו' ושום דבר לא מצליח.
נראה כאילו המחשב שומר את הגדרות הרשת הישנות שלו או משהו דומה.
נא עזרתכם כיצד מחזירים את המחשב למצב שה- HDX יראה הכל כמו בהתחלה.
תודה
רוני
יש לי HTPC שכולל בתוכו שלושה דיסקים קשיחים.
אחד משמש את המערכת ההפעלה.
שניים משמשים לאיכסון מידע תוך גיבוי בתצורת RAID1.
בנוסף יש לי בחדר אחר HDX1000 שמחובר ברשת קווית, דרך ראוטר למחשב.
הכל עבד חלק וטוב תוך כאשר הייתי מסוגל לראות כל ספרייה או קובץ שקיים במחשב ב- HDX.
אחרי שתפס אותי וירוס במחשב, ביצעתי פירמוט ל- HTPC , כאשר הפירמוט בוצע לדיסק עליו היתה מותקנת מערכת ההפעלה (הצלחתי להסיר את הוירוס לפני, אבל ה.... הקטן הצליח להרוס לי חלק גדול ממערכת ההפעלה).
אחרי שהתקנתי הכל מחדש - המחשב חזר לעבוד בצורה חלקה, אבל - עכשיו שאני מנסה להגיע עם HDX לסיפריות שלי המחשב - אני רואה רק חלק מהספריות ורק חלק מהקבצים.
ניסיתי לשנות את שמות הספריות המחשב - להחליף עברית לאנגלית וכו' ושום דבר לא מצליח.
נראה כאילו המחשב שומר את הגדרות הרשת הישנות שלו או משהו דומה.
נא עזרתכם כיצד מחזירים את המחשב למצב שה- HDX יראה הכל כמו בהתחלה.
תודה
רוני
הסיפריות כמובן ב- SHERE.
למרות זאת ה- HDX לא רואה אותן.
שכחתי להוסיף - גם מה שה- HDX רואה - הוא מזהה את השמות הישנים.
כלומר - אם לפני הפירמוט ספריית הסרטים נקראה - "סרטים" ואחרי הפירמוט שיניתי אותה ל" Movies", עדיין אם ה- HDX רואה אותה, הוא רואה "סרטים".
רוני
כלומר - אם לפני הפירמוט ספריית הסרטים נקראה - "סרטים" ואחרי הפירמוט שיניתי אותה ל" Movies", עדיין אם ה- HDX רואה אותה, הוא רואה "סרטים".
רוני
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אם אני זוכר נכון, XP וויסטה, אחרי פירמוט, צריך לקנפג משהו כדי שה SHARE יעבוד. לגבי ה HDX, אין לי מושג.rberkner כתב:הסיפריות כמובן ב- SHERE.
רוני...