האם אפשר לחבר סאב בצורה כלשהי לרסיבר בלי יציאה לסאב
- צלילים-ירוקים
- עוסק בתחום

- תגובות: 239
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אני חייב לציין שהסאב הוא לו חלק מקצועי או איכותי הוא חלק ממערכת ק"ב שעלתה כ700 שקל כולל הרמקולים
בכל אופן החלק האחורי של הסאב הוא כינסה אחת של רמקולים +- והכיתוב אומר
max power consumption 90w
rated power consumption 60 w
impedance 8 אום
בכל אופן החלק האחורי של הסאב הוא כינסה אחת של רמקולים +- והכיתוב אומר
max power consumption 90w
rated power consumption 60 w
impedance 8 אום
לא נראה שלסאב שלך יש את החיבורים הנדרשים.
החיבורים הנדרשים הם אותם חיבורים של רמקולים, כאשר צריך להיות בסאב שני סטים של חיבורים:
- סט כניסה - 4 חיבורים ( +- לרמקול ימין, +- לרמקול שמאל) שאליו תחבר את יציאות רמקול ימין קדמי ורמקול שמאל קדמי של המגבר בהתאמה .
- סט יציאה - 4 חיבורים שאליו תחבר את החוטים של הרמקולים הקדמיים שלך (שוב, יציאת ימין לרמקול ימין, יציאת שמאל לרמקול שמאל כאשר + מחובר ל + ו - מחובר ל - ).
מהתשובה שלך אני מבין שאין כאלו חיבורים בסאב שלך אז אל תחבר אותם למגבר במקביל לרמקולים הקדמיים.
ארז
החיבורים הנדרשים הם אותם חיבורים של רמקולים, כאשר צריך להיות בסאב שני סטים של חיבורים:
- סט כניסה - 4 חיבורים ( +- לרמקול ימין, +- לרמקול שמאל) שאליו תחבר את יציאות רמקול ימין קדמי ורמקול שמאל קדמי של המגבר בהתאמה .
- סט יציאה - 4 חיבורים שאליו תחבר את החוטים של הרמקולים הקדמיים שלך (שוב, יציאת ימין לרמקול ימין, יציאת שמאל לרמקול שמאל כאשר + מחובר ל + ו - מחובר ל - ).
מהתשובה שלך אני מבין שאין כאלו חיבורים בסאב שלך אז אל תחבר אותם למגבר במקביל לרמקולים הקדמיים.
ארז