עזרה בחיבור רסיבר למדיה סנטר
-
roig
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 436
- שם מלא: רועי גואטה
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
שלום לכולם.יש לי רסיבר ימהה 1900 שמחובר בכבל HD לוידאו וכבל אופטי לסאונד
אל htpc.
הבעיה שאני מנגן סרט בנגנים מסוג kmplayer ו-gom אני לא מקבל בכלל אופציה לשנות את הסאונד לdd או dts בנגן vlc אני כן מקבל את האופציה לשנות את הסאונד אך בפועל הסאונד הוא סטריאו.
מחקתי את כל המקודדים הקודמים והתקנתי מחדש לפי המדריך המצוין של קלוד אך עדיין אני לא שומע dd לא מקבל חיווי ברסיבר שמנוגן dd.
בנגן vlc אני כן מצליח לשנות לS/PDIF ואני מקבל חיווי ברסיבר שכל הרמקולים מוציאים סאונד אך הקול מגמגם.
חשוב לציין שאני משתמש גם בps3 media server ושם אני כן מקבל חיווי ברסיבר על dd ו-dts.
בנוסף אשמח אם מישהו יודע איך להפוך את התרגום בGOM PLAYER (מופיע מהסוף להתחלה)
אני חייב את עזרתכם,די התייאשתי מהסיפור
אל htpc.
הבעיה שאני מנגן סרט בנגנים מסוג kmplayer ו-gom אני לא מקבל בכלל אופציה לשנות את הסאונד לdd או dts בנגן vlc אני כן מקבל את האופציה לשנות את הסאונד אך בפועל הסאונד הוא סטריאו.
מחקתי את כל המקודדים הקודמים והתקנתי מחדש לפי המדריך המצוין של קלוד אך עדיין אני לא שומע dd לא מקבל חיווי ברסיבר שמנוגן dd.
בנגן vlc אני כן מצליח לשנות לS/PDIF ואני מקבל חיווי ברסיבר שכל הרמקולים מוציאים סאונד אך הקול מגמגם.
חשוב לציין שאני משתמש גם בps3 media server ושם אני כן מקבל חיווי ברסיבר על dd ו-dts.
בנוסף אשמח אם מישהו יודע איך להפוך את התרגום בGOM PLAYER (מופיע מהסוף להתחלה)
אני חייב את עזרתכם,די התייאשתי מהסיפור
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
רועי סבלנות, עברו משהו כמו 3 שעות.roig כתב:אפילו לא אחד???...
בנוסף, מצפייה באתר נראה ששעות הערב הן הפעילות יותר.
לצערי אני לא מבין במדיה סנטר אז אני לא יכול לעזור אבל רציתי להגיד שרוב הסיכוי שתקבל תשובה (חוץ מפעם אחת, תמיד קבלתי תשובה), זה לפעמים לוקח קצת זמן.