Patch למשחקים ב WAVE3 - XBOX 360
היי
נתקלתי בבעיות במשחקים החדשים HAWX ו - WANTED
אחרי חקירה קצרה הבנתי שמדובר בגרסאות שיצאו ל IEXTREME 1.5
המשכתי לחקור ומצאתי תוכנה Patch 3rd wave xbox 360
מישהו מכיר את התוכנה והאם היא עובדת ?
הבנתי שתפקידה הוא להעביר את המשחק מ WAVE3 ל WAVE2
תודה
נתקלתי בבעיות במשחקים החדשים HAWX ו - WANTED
אחרי חקירה קצרה הבנתי שמדובר בגרסאות שיצאו ל IEXTREME 1.5
המשכתי לחקור ומצאתי תוכנה Patch 3rd wave xbox 360
מישהו מכיר את התוכנה והאם היא עובדת ?
הבנתי שתפקידה הוא להעביר את המשחק מ WAVE3 ל WAVE2
תודה
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
נשמע לי כמו יופי של דרך לחטוף באן
התוכנה המדוברת משנה משמעותית את תוכן הדיסק המקורי על מנת שהמשחק שאתה מכניס למכשיר יכול לעבור את בדיקות הSTEALTH שמבצעת גרסת התוכנה של הכונן ובכך להרשות לך לשחק בו. (iXtreme למיניהם.)
(הWAVE 3 ממקם את האזור שממנו נקרא כל התוכן הוויזואלי של המשחק למקום שונה על מנת לעשות כאב ראש לבעלי הקונסולות הפרוצות, אין, בתכלס - שום יתרון מצד המשתמש הממוצע.)
כעקרון, בגרסה 1.51 ישנה כבר התאמה לWAVE 3 ולכן כל דיסק שנצרב כראוי יפעל.
זה באמת יותר פתרון זמני לאלו שלא יודעים לעדכן את תוכנת הכונן - חשוב לזכור שההסתברות לקבל חסימה גבוהה כשאתה משחק עם עותק צרוב ששונה מהותית מהמקור.
(הWAVE 3 ממקם את האזור שממנו נקרא כל התוכן הוויזואלי של המשחק למקום שונה על מנת לעשות כאב ראש לבעלי הקונסולות הפרוצות, אין, בתכלס - שום יתרון מצד המשתמש הממוצע.)
כעקרון, בגרסה 1.51 ישנה כבר התאמה לWAVE 3 ולכן כל דיסק שנצרב כראוי יפעל.
זה באמת יותר פתרון זמני לאלו שלא יודעים לעדכן את תוכנת הכונן - חשוב לזכור שההסתברות לקבל חסימה גבוהה כשאתה משחק עם עותק צרוב ששונה מהותית מהמקור.
fastest כתב:בעקרון אני לא משתמש ב LIVE בכלל .
אז אם כך אין סכנה ?
תבנה תשובה על-סמך כל הנתונים שקיבלת, אני לא רואה הטעם לחזור על עצמי.
ועוד שאלה אולי מישהו יודע אם זה עובד עם המשחק WANTED ?
המשחק מגיע עם הWAVE 3, או שתשתמש בתוכנה או שתעדן גרסה - בשני המקרים המשחק יעבוד.
תודה...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
פששש... הרבה עבודה לגנוב משחקים ב XBOX - הא? 
Rac65
אם לא ניסית להריץ את זה אז אל תגיד שזה יעבוד .
אתמול ניסיתי עם התוכנה וה XBOX עשה עדכון לMENU חדש , ראיתי שהאייקון של המשחק אכן מופיע אבל הוא ניסה להעלות את המשחק ואמר לי לעשות עדכון מהדיסק שאותו הוא לא הצליח לעשות והמשחק לא הצליח להעלות.
אז עוד דיסק הלך ...
אתמול ניסיתי עם התוכנה וה XBOX עשה עדכון לMENU חדש , ראיתי שהאייקון של המשחק אכן מופיע אבל הוא ניסה להעלות את המשחק ואמר לי לעשות עדכון מהדיסק שאותו הוא לא הצליח לעשות והמשחק לא הצליח להעלות.
אז עוד דיסק הלך ...
בהחלט מצטער, אבל זו היא רק סיבה טובה יותר לעדכן את תוכנת הכונן.fastest כתב:Rac65
אז עוד דיסק הלך ......
אם יש לך איזה בעיה ספציפית בעשיית הדבר אתה מוזמן לשאול על כל אחד מהשלבים, מבטיח לענות.