בקשה להמלצה למערכת מיני טובהו
מחפשת עבור אוהב מוסיקה מושבע:
1) מערכת מיני אבל איכות הצליל צריכה להיות מעולה - מיועדת לשמיעת מוסיקה קלאסית (ולכן לא MP3 ), וגם שיהיה רדיו מובנה.
אודה על המלצה לטווח מחירים של עד 1500 ש"ח
2) פטיפון לתקליטי ויניל (יש המון), או האם עדיף להמיר את כולם לתקליטורים - ואם כן, איפה/ מי עושים את זה?
תודה מראש למשיבים
1) מערכת מיני אבל איכות הצליל צריכה להיות מעולה - מיועדת לשמיעת מוסיקה קלאסית (ולכן לא MP3 ), וגם שיהיה רדיו מובנה.
אודה על המלצה לטווח מחירים של עד 1500 ש"ח
2) פטיפון לתקליטי ויניל (יש המון), או האם עדיף להמיר את כולם לתקליטורים - ואם כן, איפה/ מי עושים את זה?
תודה מראש למשיבים
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
שלום.
לגבי המערכת, העצה הכי טובה היא ללכת לשמוע בחנויות. יש לפנסוניק סדרה נחמדה של מערכות מיני. כמובן שמערכת משולבת יעודית, אפילו הרכבה מרכיבים יד שניה יתנו תוצאה טובה יותר, אך התקציב שלך לעניין קצת מוגבל.
מצ"ב קישור לדגם מערכת אחת שאולי תתאים.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=593380
לגבי הפטיפון, האיכות הכי טובה היא כמובן שימוש בפטיפון איכותי. לא תוכלי לחבר פטיפון כזה למערכת מיני מכל סוג שהוא. את צריכה מתאם מיוחד. האם יש תקציב נפרד לפטיפון או הוא חלק מהחבילה של ה 1500?
לגבי המערכת, העצה הכי טובה היא ללכת לשמוע בחנויות. יש לפנסוניק סדרה נחמדה של מערכות מיני. כמובן שמערכת משולבת יעודית, אפילו הרכבה מרכיבים יד שניה יתנו תוצאה טובה יותר, אך התקציב שלך לעניין קצת מוגבל.
מצ"ב קישור לדגם מערכת אחת שאולי תתאים.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=593380
לגבי הפטיפון, האיכות הכי טובה היא כמובן שימוש בפטיפון איכותי. לא תוכלי לחבר פטיפון כזה למערכת מיני מכל סוג שהוא. את צריכה מתאם מיוחד. האם יש תקציב נפרד לפטיפון או הוא חלק מהחבילה של ה 1500?
קודם כל תודה רבה
אז ככה: הפטיפון בנפרד. אבל יש רסיבר ומערכת רגילה, הפטיפון יכול להתחבר אליה.
בקשר למערכת המיני: אתה חושב שאם אאזין לכמה מערכות בטווח מחירים דומה אדע להבחין בהבדלים? אני מבינה שאתה ממליץ על פנסוניק.
בעניין הרכבה של רכיבים לפי בחירתי - אני יודעת לעשות זאת עם מחשב אבל לא עם מערכות שמע, כי אני לא מבינה בזה, ז"א איזה רכיבים צריך ועל מה לשים את הדגש.
בקשר למערכת המיני: אתה חושב שאם אאזין לכמה מערכות בטווח מחירים דומה אדע להבחין בהבדלים? אני מבינה שאתה ממליץ על פנסוניק.
בעניין הרכבה של רכיבים לפי בחירתי - אני יודעת לעשות זאת עם מחשב אבל לא עם מערכות שמע, כי אני לא מבינה בזה, ז"א איזה רכיבים צריך ועל מה לשים את הדגש.
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
מה שצריך זה רסיבר סטריאו 2 ערוצים. (ולא רסיבר קולנוע ביתי)
זוג רמקולים. אם מדובר בחדר אפשר להסתפק במדפיים. לסלון או חלל גדול יותר רצפתיים.
בנוסף צריך נגן תקליטורים.
הדגש צריך להיות על המגבר והרמקולים.
לגבי ההאזנה למערכות - יש מצב שכן תחושי בהבדלים.
זוג רמקולים. אם מדובר בחדר אפשר להסתפק במדפיים. לסלון או חלל גדול יותר רצפתיים.
בנוסף צריך נגן תקליטורים.
הדגש צריך להיות על המגבר והרמקולים.
לגבי ההאזנה למערכות - יש מצב שכן תחושי בהבדלים.
אז שוב תודה, בינתיים
מצאתי אינפורמציה על הרכיבים החשובים במערכת מיני, ומסתבר שכמה שזה מופרד ליותר חלקים האיכות יותר טובה. אין מצב שיושקעו סכומים אדירים כאלה במערכת, אבל הבנתי שמערכת מיני - לא מתאימה כל כך למוסיקה קלאסית כי הכל שם ביחד; בכל זאת, אם רוצים לאדם מבוגר רדיו וגם אופציה לשמוע דיסקים, ושזה יהיה נייד - האם רק פנסוניק טובה, או שיש עוד חברות שאתה ממליץ עליהן?
ושוב תודה על התשובה
ושוב תודה על התשובה