מזרימדיה - האם יש חדש בנושא dvr-ms ?
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
שלום,
רציתי לדעת האם יש כבר עדכון גרסא שתומכת בהרצה של קבצי dvr-ms (הקלטות של MCE)?
אני חושב לקנות סטרימר לחדר השינה, אבל מכיוון שאנו רואים הרבה הקלטות חשוב לי שנוכל לראות הקלטות גם בעזרת הסטרימר. אני מחפש סטרימר כלשהוא, אבל עדיפות ל-NMT.
בתודה,
יוסי
רציתי לדעת האם יש כבר עדכון גרסא שתומכת בהרצה של קבצי dvr-ms (הקלטות של MCE)?
אני חושב לקנות סטרימר לחדר השינה, אבל מכיוון שאנו רואים הרבה הקלטות חשוב לי שנוכל לראות הקלטות גם בעזרת הסטרימר. אני מחפש סטרימר כלשהוא, אבל עדיפות ל-NMT.
בתודה,
יוסי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תעבור מVISTA ל MYTHTV - תוכל לראות את ההקלטות בכל מזרימדיה...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
DVR-MS הוא פורמט סגור שלא מאפשר ניוד תכנים. אם אתה רוצה לנגן תוכן שנשמר ב DVR-MS במזרימדיה אתה תאלץ להמיר אותו ל DIVX או mpeg-2 רגיל תחילה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
תודה,
אני יודע שניתן להמיר ל-mpeg2. יש תוכנות חיצוניות שעושות את זה. וזה בעצם אומר שלא רק מיקרוסופט מכירים את הפורמט את יש את המידע לעוד חברות.
דרך אגב, ההבדל בין dvr-ms לבין mpeg2 הוא קטן מאוד. בסה"כ מדובר בקצת meta-data שנמצא בתחילת הקובץ (ב-header), שבו רשום את הנתונים על התוכנית המוקלטת (שעה, תאריך, ערוץ, תקציר, קטגוריה וכו')
פשוט היה נדמה לי שלפני כמה זמן מישהו רשם פה שהוא יודע שזה נמצא בפיתוח. לא נראה לי שזה מסובך לביצוע בהנחה שלא צריך להציג את כל המידע על התוכנית, אלא מספיק שם הקובץ.
אני יודע שניתן להמיר ל-mpeg2. יש תוכנות חיצוניות שעושות את זה. וזה בעצם אומר שלא רק מיקרוסופט מכירים את הפורמט את יש את המידע לעוד חברות.
דרך אגב, ההבדל בין dvr-ms לבין mpeg2 הוא קטן מאוד. בסה"כ מדובר בקצת meta-data שנמצא בתחילת הקובץ (ב-header), שבו רשום את הנתונים על התוכנית המוקלטת (שעה, תאריך, ערוץ, תקציר, קטגוריה וכו')
פשוט היה נדמה לי שלפני כמה זמן מישהו רשם פה שהוא יודע שזה נמצא בפיתוח. לא נראה לי שזה מסובך לביצוע בהנחה שלא צריך להציג את כל המידע על התוכנית, אלא מספיק שם הקובץ.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46360
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים