lcd פיליפס 42PES0001 תתאים לחדר שינה ?
-
shshmul
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 731
- שם מלא: שמוליק
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
שלום רב לכולם
טלויזיה LCD 42 מבית PHILIPS דגם 42PES0001 מישהו מכיר?
http://www.netoneto.co.il/pl_product~42pes0001~3~0.htm
יעוד לחדר שינה עם שידורי YES HD-20% והשאר שידורי SD מרחק צפייה 2.5-3 מטרים
כיצד המסך הנ"ל מתמודד עם שידורי SD ?
תודה מראש לעוזרים
טלויזיה LCD 42 מבית PHILIPS דגם 42PES0001 מישהו מכיר?
http://www.netoneto.co.il/pl_product~42pes0001~3~0.htm
יעוד לחדר שינה עם שידורי YES HD-20% והשאר שידורי SD מרחק צפייה 2.5-3 מטרים
כיצד המסך הנ"ל מתמודד עם שידורי SD ?
תודה מראש לעוזרים
-
shshmul
-
- חבר פעיל במיוחד

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OD22405
כאן באתר של וואלה רושמים שיש למסך 100 הרץ.
ואם כן יש לה 100 הרץ לקנות אותה [ואיני מעוניין בפלזמה,רק LCD]?
תודה מראש
כאן באתר של וואלה רושמים שיש למסך 100 הרץ.
ואם כן יש לה 100 הרץ לקנות אותה [ואיני מעוניין בפלזמה,רק LCD]?
תודה מראש
הביקורות מהללות אותה
http://whathifi.com/Review/Philips-42PES001/
אבל, האם המחיר מהווה פקטור עבורך? כיוון שהיא יקרה ב- 4000 שקל מה-7403 של פיליפס.
http://whathifi.com/Review/Philips-42PES001/
אבל, האם המחיר מהווה פקטור עבורך? כיוון שהיא יקרה ב- 4000 שקל מה-7403 של פיליפס.
1-האמבילייט מדהים במיוחד בחדר השינה:ניגודיות טובה יותר (בחדר חשוך כמו חדר השינה), ותאורת האמבילייט שוב בחדר סגור וחשוך נפלאה.
2-אם כל זה זניח אז אין הבדל בין שני הדגמים מבחינת איכות לפי דעתי.(אבל אין ספק שה-42PES0001 יפה יותר).
2-אם כל זה זניח אז אין הבדל בין שני הדגמים מבחינת איכות לפי דעתי.(אבל אין ספק שה-42PES0001 יפה יותר).
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אין לה אמבילייט
שטויות מה שנאמר לפה לגבי הפלזמה זה מעבד 16 ביט כמות צבעים של פלזמה, האיכות שידור שלה בsd לוקח חלק נכבד מהפלזמות בשוק כולל הpv8 והסמסונג a450 .......
אל תשכחו שבדגם הנ''ל יש את הפרפקט פיקסל, המעבד יוקרה של פיליפס שבא רק בסידרה 9 היקרה בטירוף שיוכלה להגיע גם ל30k....
עצה שלי אם יש לך את הכסף להשקיע תשקיע זה מסך מדהים, ומבחינת עלות מול תועלת הוא מסך מוצלח.
נכון שהוא יקר אבל זה יושב על אותו משקל של 2000000 לרכב זה יקר, אבל לא לפורשה.
אל תשכחו שבדגם הנ''ל יש את הפרפקט פיקסל, המעבד יוקרה של פיליפס שבא רק בסידרה 9 היקרה בטירוף שיוכלה להגיע גם ל30k....
עצה שלי אם יש לך את הכסף להשקיע תשקיע זה מסך מדהים, ומבחינת עלות מול תועלת הוא מסך מוצלח.
נכון שהוא יקר אבל זה יושב על אותו משקל של 2000000 לרכב זה יקר, אבל לא לפורשה.
- moshelog
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 315
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
טוב אז נחדד קצת דברים .
למי שרוצה לראות אותה הוא מוזמן לסניף שקם אלקטריק דיזינגוף .
PERFECT PIXEL
1080p FHD
1:66000 contrast
2ms respond time
100hz
natural motion HD
אין אמבילייט למי שחשב שיש
והוא לא מגיע עם שום מדיה סנטר
העיצוב שלו הוא מאוד דק ואת כל החיבורים ריכזו בקופסא
נפרדת שמתחברת בכבל אחד אל המסך
בנוסף בקופסא הזו יש גם חיבור רשת (לא WIFI)
מקווה שעזרתי.
למי שרוצה לראות אותה הוא מוזמן לסניף שקם אלקטריק דיזינגוף .
PERFECT PIXEL
1080p FHD
1:66000 contrast
2ms respond time
100hz
natural motion HD
אין אמבילייט למי שחשב שיש
והוא לא מגיע עם שום מדיה סנטר
העיצוב שלו הוא מאוד דק ואת כל החיבורים ריכזו בקופסא
נפרדת שמתחברת בכבל אחד אל המסך
בנוסף בקופסא הזו יש גם חיבור רשת (לא WIFI)
מקווה שעזרתי.
אני קורא את התגובות לשרשור הזה ואני ממש נדהם.
מעודדים לרכוש מוצרים יקרים כאילו אתם תלושים מהמציאות הכלכלית.אני יכול עוד להבין טלויזיה כזו לסלון ,אבל לחדר שינה ?
כאילו אין מה לעשות בחדר שינה.
אני מציעה לך לקנות טלויזיה זולה יותר ואת יתר האלפים לחסוך ליום סגריר.
מעודדים לרכוש מוצרים יקרים כאילו אתם תלושים מהמציאות הכלכלית.אני יכול עוד להבין טלויזיה כזו לסלון ,אבל לחדר שינה ?
אני מציעה לך לקנות טלויזיה זולה יותר ואת יתר האלפים לחסוך ליום סגריר.
הפורום הזה הוא של אנשים שאוהבים אודיו וקולנוע ביתי ומוכנים בשביל ציוד יקר ואיכותי גם להשקיע כסף.
כל אחד בוחר, על פי כמה שיש לו, כמה להשקיע ובמה להשקיע.
לא הייתי מנסה לחנך כאן אנשים מבחינה כלכלית. כולנו אנשים בוגרים והאחריות היא עלינו, מה לעשות עם הכסף שלנו
יש מי שיבחר לקנות פורשה רק לסלון ויש מי שיש לו מספיק ויבחר לקנות גם לחדר שינה. אני רק מפרגן לו (וקצת אבל ממש קצת מקנא, שקט, זה סוד
לא הייתי מנסה לחנך כאן אנשים מבחינה כלכלית. כולנו אנשים בוגרים והאחריות היא עלינו, מה לעשות עם הכסף שלנו
יש מי שיבחר לקנות פורשה רק לסלון ויש מי שיש לו מספיק ויבחר לקנות גם לחדר שינה. אני רק מפרגן לו (וקצת אבל ממש קצת מקנא, שקט, זה סוד
-
shshmul
-
- חבר פעיל במיוחד

צודק בהחלטNewboy כתב:הפורום הזה הוא של אנשים שאוהבים אודיו וקולנוע ביתי ומוכנים בשביל ציוד יקר ואיכותי גם להשקיע כסף.
יש מי שיבחר לקנות פורשה רק לסלון ויש מי שיש לו מספיק ויבחר לקנות גם לחדר שינה. אני רק מפרגן לו (וקצת אבל ממש קצת מקנא, שקט, זה סוד...
כל אחד לפי אופי הצפייה שלו, יש אנשים שרואים יותר TV בחדר שינה ולכן משקיעים יותר כסף.jjwz כתב:אני קורא את התגובות לשרשור הזה ואני ממש נדהם.
אני מציעה לך לקנות טלויזיה זולה יותר ואת יתר האלפים לחסוך ליום סגריר....
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
יש רק בעייה קטנה
צפיתי לאחרונה בפלזמה P80 של פנסוניק.ההשתקפויות של אורguy11 כתב:פלזמה בחצי מחיר תתן לך מענה טוב יותר לתכנים שלך,מה גם שלאלקטרה יש אחריות גרועה ביותר.לא מכיר הדגם הזה ספציפית אבל יש לו נתונים טובים מלבד זה שלא מצויין אם יש לו 100 הרץ.אבל שוב,פלזמה עדיפה בהרבה....
מחלונות מזעזעות.לצפות בטלביזיה בחדר חשוך,אצלי לפחות זה
מתכון בטוח לנחירות.
מספיק עם הטרנד הפלסמאי באתר.יש היום מסכי lcd נהדרים
שמתאימים יותר לחדר שינה.
לי יש פיליפס סדרה 9 בחדר שינה. מצוינת ומרשימה ביותר. כל מי שראתה, התלהבה מאוד
לגבי המציאות הכלכלית - מדהים אותי תמיד מחדש לראות איך מנסים לחנך אנשים בוגרים מה לעשות בכספם. תמיד בשרשורים האלה מישהו קופץ עם המניפסט הקומוניסטי. נראה לי סוג של טרול:
Troll in Internet slang, is someone who posts controversial, inflammatory, irrelevant or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum or chat room, with the primary intent of provoking other users into an emotional response or to generally disrupt normal on-topic discussion
ולעניינו:
לטעמי האישי הטלויזיה הזאת נותנת יחס עלות/תועלת טוב. היא יפה מאוד, יש לה הרבה תכונות מסדרה 9. חבל שאין אמבילייט, אבל לא נורא. המחיר גם נמוך משמעותית מסדרה 9. שים לב שהקופסה הנוספת צריכה כנראה מדף נוסף, מה שיכול לסבך את ההתקנה בחדר השינה.
בהצלחה!
לגבי המציאות הכלכלית - מדהים אותי תמיד מחדש לראות איך מנסים לחנך אנשים בוגרים מה לעשות בכספם. תמיד בשרשורים האלה מישהו קופץ עם המניפסט הקומוניסטי. נראה לי סוג של טרול:
Troll in Internet slang, is someone who posts controversial, inflammatory, irrelevant or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum or chat room, with the primary intent of provoking other users into an emotional response or to generally disrupt normal on-topic discussion
ולעניינו:
לטעמי האישי הטלויזיה הזאת נותנת יחס עלות/תועלת טוב. היא יפה מאוד, יש לה הרבה תכונות מסדרה 9. חבל שאין אמבילייט, אבל לא נורא. המחיר גם נמוך משמעותית מסדרה 9. שים לב שהקופסה הנוספת צריכה כנראה מדף נוסף, מה שיכול לסבך את ההתקנה בחדר השינה.
בהצלחה!