YES או HOT
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
קופי פייסט משרשור אחר...קצת פרטים על המעבר שלי מיס להוט, אולי יעזור לך.
"בתור אחד שעבר לפני שבועיים מיס להוט...קצת פרטים.
עבור שני ממירי YES HD וחבילת תוכן די בסיסית (בלי ספורט וכו') שילמתי ליס בסביבות ה 315 שקל...
בנושא קנס יציאה הוא עלול להגיע לעד 1000 שקל לממיר, כלומר בנק' זמן מסויימת עבור עזיבה אני עלול להידרש לשלם 2000 ש"ח.
להוט אני משלם היום כ 264 ש"ח עבור שני ממירי HD (חבילה בסיסית + 7 ערוצי HD)
קנס יציאה בכל זמן עבור שני הממירים 500 ש"ח.
התקנה – חינם.
הפרש כספי של 20% לתשלום החודשי לטובת הוט ועלול להגיע ל 300% הפרש עבור תשלום קנס שבירת חוזה לטובת הוט.
שעברתי בזמנו מהוט ליס השירות היה מבחינתי גולת הכותרת וסיבה הגיונית לשלם על הפרימיום של יס, הנציגים טענו שהשירות טוב יותר, שאיכות התמונה טובה יותר והתכנים גם כן...בהתחלה זה היה נכון, לאחרונה השירות של יס ירד ברמתו פלאים, אין לי מושג למה אבל אין ספק שזה כבר לא יתרון מול הוט שבאמת מרגישים שהיא נמצאית בדרך הנכונה מבחינת השירות (כל נציג שמטפל בך נותן לך גם מספר נייד שלו להתקשרות ישירה) וכל עניין ההתחברות אליהם עבר ללא בעיה.
איכות התמונה של יס בערוצי הסרטים שלהם טובה יותר ומשודרת ב 16:9 בעוד שבהוט האיכות טיפה פחות טובה וישנם רק ניצנים של שידורים ב 16:9 אבל לדעתי לא יעבור זמן רב שנראה את כל הסרטים כך. שידורי ה HD ביס נראים טיפה טוב יותר. בהוט קיבלתי 7 ערוצי HD, בינהם את ספורט 5 HD שביס רצו תשלום נפרד עבורו.
VOD, כיף גדול ויתרון גדול להוט, הפסדתי משהו ? יש שם ה כ ל (נכון אפשר גם ב MAX ביס וגם עם MAGIC בהוט אבל ה VOD בהחלט משהו נוח שהתגעגעתי לשימוש בו) כמובן שיש תוכניות מקור כמו הבורר שאין ביס.
ובכלל VOD כמעט ולא נתקע ומרגיש כאילו עבר את חבלי הלידה הזכורים לי מההתחלה שלו.
VOD HD, נחמד, עוד אין מספיק תוכן אבל כיף שיש.
איכות השידורים של ערוץ 2 וערוץ 10 טובים יותר בהוט ללא ספק.
מבחינת התוכן, אישית לא הייתי מאלו שצופים בסדרות של יס בערוצי הסדרות שלהם וגם לא בסרטים שלהם, אני "משיג" את התוכן שאני עוקב אחריו (בעיקר סרטים וסדרות אמריקאיות ב HD) וצופה בהן שנוח לי.
יכול להיות שהתוכן ביס יותר "איכותי" אבל באמת שהיום שיש יוז ודברים דומים אני לא רואה טעם בלצפות עונות ישנות של סדרות באיכות לא משהו (לעיתים נדירות משדרים סדרה בסמוך לשידורה בארה"ב – אבודים בהוט – לא ב HD...) לכן בשבילי זה לא היה פקטור.
אין בהוט דיסקברי !!! זה הדבר שהכי מפריע לי, אני מאוד אוהב את הערוץ ודי קשה לי בלעדיו...אני "משיג" ביוז MYTHBUSTERS ב HD וכו' אבל עדיין מבאס.
לסיכום זריז, לא רואה סיבה לשלם ליס את ה 20% אקסטרה הללו ולהיות חנוק בחוזה דרקוני שעלול לחייב אותי בקנס גבוה אם וכאשר ההיתרון יעבור לחברה המתחרה (אחד השיקולים שלי בהוט היו שהקנס יציאה ריאלי ובמידה ויס שוב יובילו באופן ברור ומובהק אעבור אליהם שוב)
לי יותר השתלם הוט.
נ.ב
להוט יש נורה של HD וליס אין !!!
"
"בתור אחד שעבר לפני שבועיים מיס להוט...קצת פרטים.
עבור שני ממירי YES HD וחבילת תוכן די בסיסית (בלי ספורט וכו') שילמתי ליס בסביבות ה 315 שקל...
בנושא קנס יציאה הוא עלול להגיע לעד 1000 שקל לממיר, כלומר בנק' זמן מסויימת עבור עזיבה אני עלול להידרש לשלם 2000 ש"ח.
להוט אני משלם היום כ 264 ש"ח עבור שני ממירי HD (חבילה בסיסית + 7 ערוצי HD)
קנס יציאה בכל זמן עבור שני הממירים 500 ש"ח.
התקנה – חינם.
הפרש כספי של 20% לתשלום החודשי לטובת הוט ועלול להגיע ל 300% הפרש עבור תשלום קנס שבירת חוזה לטובת הוט.
שעברתי בזמנו מהוט ליס השירות היה מבחינתי גולת הכותרת וסיבה הגיונית לשלם על הפרימיום של יס, הנציגים טענו שהשירות טוב יותר, שאיכות התמונה טובה יותר והתכנים גם כן...בהתחלה זה היה נכון, לאחרונה השירות של יס ירד ברמתו פלאים, אין לי מושג למה אבל אין ספק שזה כבר לא יתרון מול הוט שבאמת מרגישים שהיא נמצאית בדרך הנכונה מבחינת השירות (כל נציג שמטפל בך נותן לך גם מספר נייד שלו להתקשרות ישירה) וכל עניין ההתחברות אליהם עבר ללא בעיה.
איכות התמונה של יס בערוצי הסרטים שלהם טובה יותר ומשודרת ב 16:9 בעוד שבהוט האיכות טיפה פחות טובה וישנם רק ניצנים של שידורים ב 16:9 אבל לדעתי לא יעבור זמן רב שנראה את כל הסרטים כך. שידורי ה HD ביס נראים טיפה טוב יותר. בהוט קיבלתי 7 ערוצי HD, בינהם את ספורט 5 HD שביס רצו תשלום נפרד עבורו.
VOD, כיף גדול ויתרון גדול להוט, הפסדתי משהו ? יש שם ה כ ל (נכון אפשר גם ב MAX ביס וגם עם MAGIC בהוט אבל ה VOD בהחלט משהו נוח שהתגעגעתי לשימוש בו) כמובן שיש תוכניות מקור כמו הבורר שאין ביס.
ובכלל VOD כמעט ולא נתקע ומרגיש כאילו עבר את חבלי הלידה הזכורים לי מההתחלה שלו.
VOD HD, נחמד, עוד אין מספיק תוכן אבל כיף שיש.
איכות השידורים של ערוץ 2 וערוץ 10 טובים יותר בהוט ללא ספק.
מבחינת התוכן, אישית לא הייתי מאלו שצופים בסדרות של יס בערוצי הסדרות שלהם וגם לא בסרטים שלהם, אני "משיג" את התוכן שאני עוקב אחריו (בעיקר סרטים וסדרות אמריקאיות ב HD) וצופה בהן שנוח לי.
יכול להיות שהתוכן ביס יותר "איכותי" אבל באמת שהיום שיש יוז ודברים דומים אני לא רואה טעם בלצפות עונות ישנות של סדרות באיכות לא משהו (לעיתים נדירות משדרים סדרה בסמוך לשידורה בארה"ב – אבודים בהוט – לא ב HD...) לכן בשבילי זה לא היה פקטור.
אין בהוט דיסקברי !!! זה הדבר שהכי מפריע לי, אני מאוד אוהב את הערוץ ודי קשה לי בלעדיו...אני "משיג" ביוז MYTHBUSTERS ב HD וכו' אבל עדיין מבאס.
לסיכום זריז, לא רואה סיבה לשלם ליס את ה 20% אקסטרה הללו ולהיות חנוק בחוזה דרקוני שעלול לחייב אותי בקנס גבוה אם וכאשר ההיתרון יעבור לחברה המתחרה (אחד השיקולים שלי בהוט היו שהקנס יציאה ריאלי ובמידה ויס שוב יובילו באופן ברור ומובהק אעבור אליהם שוב)
לי יותר השתלם הוט.
נ.ב
להוט יש נורה של HD וליס אין !!!
נערך לאחרונה על ידי Shayosef ב 25/03/2009 23:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
שי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לדעתי כדאי להמתין לאפריל-מאי בהתחברות לנושא ה-HD.
להערכתי יס יצאו עם תנופה מחודשת ואז הוט ישפרו עמדות גם הם.
להערכתי יס יצאו עם תנופה מחודשת ואז הוט ישפרו עמדות גם הם.
אני כמעט בטוח שיס משדרת SD בצורה יותר איכותית מהוט...Shayosef כתב:מהשוואה.ORAN_CO כתב:"איכות השידורים של ערוץ 2 וערוץ 10 טובים יותר בהוט ללא ספק "
הייתי שמח לדעת מאיפה הבאת את זה .........
תן לי למצוא את זה, מבטיח לחזור...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לדעתי מי שעובר מחברה אחת לשניה בגלל האיכות של ערוץ 2 או 10 יכול לחסוך לעצמו את הטירחה כי שני הערוצים הנ"ל הם בחזקת לא ראויים למאכל אדם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
זה כנראה נחמד רק להתלונן על מה שאין או מה שרע בערוצים הללו, אבל יש גם המון דברים טובים.Catskinner כתב:לדעתי מי שעובר מחברה אחת לשניה בגלל האיכות של ערוץ 2 או 10 יכול לחסוך לעצמו את הטירחה כי שני הערוצים הנ"ל הם בחזקת לא ראויים למאכל אדם....
לא אכנס עכשיו לרשימה שמית של תוכניות תחקירים מעולות שיש בערוצים הללו ולא אכנס לזה שברוב הבתים בישראל נהנים מגל הריאלטי השוטף אותנו, מה רע בלקבל הפקה מושקעת של *** טלווזיוני שמנתק אותך ואת התאים האפורים שלך לשעת בידור (זול או לא) ?
בכל אופן אני מקווה שזה לא ישתמע שאני עברתי מחברה לחברה רק כדאי לראות את התחת של אנסטסיה טוב יותר בערוץ 10 (ORAN_CO, רואים טוב יותר,מחכה שאתה "תמצא" את זה, מה זה אומר למצוא ?, הרי עשיתי השוואה אחד ליד השני...) אני עברתי כי החלטתי שהתמורה שאני מקבל עבור הסכום כסף ששילמתי ליס אינה מספקת ומעבר להוט נראה לי צעד כלכלי חכם (לא חוסך מיליונים אבל נתן לי הרגשה טובה) (אה ויש גם VOD שזה אחלה) (אני חייב להפסיק עם סוגריים)
חוץ מזה, קנס היציאה מהוט נמוך בהרבה בהשוואה ליס, לכן במידה ויס פתאום יתחילו להציע שירותים ותוכניות שמתאימות לי ולמשפחתי אעבור שוב, הם בשיחת טלפון אחת והמתנה של 20 ד' כדי לבדוק מה עושים עם האדון שלא מוכן כך וכך וכך.
ואוו על הבוקר, התה של מתקרר, יום טוב.
שי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני לא רוב הבתים בישראל ומי שיושב לצפות אצלי בבית זה אני ולא מישהו אחר ולכן הצגתי את עמדתי כדעה שלי.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ולכן גם לא חלקתי על דעתך 
Shayosef כתב:מהשוואה.ORAN_CO כתב:"איכות השידורים של ערוץ 2 וערוץ 10 טובים יותר בהוט ללא ספק "
הייתי שמח לדעת מאיפה הבאת את זה .........
אני ממליץ לך לבדוק איזה טלויזיות ראית כי גם יס וגם הוט מקבלות מידע מערוץ 10 ו22 ע"י כבל אופטי
לגבי ערוצי הבית של יס מול הוט - עדין אין לי תשובה ... מבטיח לחזור שוב