בחירת רסיבר וחמישה רמקולים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
yoni04 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם..אני חדש בפורום הזה ורציתי הצעות לרסיבר ולחמישה רמקולים במסגרת תקציב של עד 1800 ש"ח
אודה לכל מי שיעזור לי....ואני אודה גם לאנשים שיכוונו אותי לחנויות שמוכרות את הדברים האלו בזול

ledirf
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

ברוך הבא לפורום :4u:

אתה יכול לפרט קצת:

1. למה מיועדת המערכת מוזיקה או ק''ב ?
2. מה גודל החדר המיועד למערכת ?
3. באיזה איזור אתה גר ?

yoni04 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אוקיי אז ככה
1. המערכת מיועדת לקולנוע בייתי
2.גודל החדר הוא 3 מטר רוחב על 8 מטר אורך אבל החלק שאני מעוניין שיישמעו בו הוא בסביבות 3 על 3 מטר
3.אני גר בחיפה

אודה לכם אם תמשיכו לעזור לי :)

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2462

במקומך הייתי מותח את התקציב לאיזור ה- 2500,

שליחה #4 

ומחפש ביד שניה רסיבר ושני רמקולים נורמליים, ומשדרג בעתיד עם שני אחוריים, סנטר וסאב.
חדש, במחיר זה, אין לך מה לחפש.
באתר יד 2 מסתובב לו רסיבר הרמן קרדון AVR2550 ב1500. נסה להרים טלפון לאיש, זו תהיה התחלה טובה.

AssafAviv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 936
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #5 

הרגתם את הבןאדם :) הוא כולה רוצה להשקיע עד 1800 שקל... :) אז תשמע אחי ... ואללה מה שאני מציע אם אין לך דרישת גבוהות
(גם לא יכולות להיות לך עם התקציב שלך כרגע) תלך על משהו כמו זה -
http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=V200 ... 29&aff=Zap

זה נראה חמוד בישביל הכסף שתשלם.....5 רמקולים סאב והגברה :)חחח בהצלחה

ledirf
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

אומנם מערכת שמיועדת רק לק''ב בדרך כלל זולה יותר ממערכת שמיועדת גם/רק למוזיקה אבל עדיין התקציב שלך קטן מדי לדעתי.
בסכום הזה ניתן לרכוש מערכות זולות שמורכבות מDVD ומגבר בקופסה אחת, סט 5 רמקולים סטלייטים וסאב בסיסי מאוד.
ואם תרצה לקנות משהוא יותר איכותי עז רק רסיבר ק''ב בסיסי יעלה כ-1500-2000 ש''ח.
תנסה ללכת לחנויות ולראות/לשמוע סרטים שאתה מכיר, יתכן שמערכות ב-2000 ש''ח יספקו אותך מבחינת האיכות.
אני לא מכיר חנויות באיזור חיפה, אבל תעבור על חנויות מומלצות באינדקס קישורים באתר אולי תמצא משהוא קרוב עליך.

על תקנה שום דבר מאינטרנט (כמו ש-combina22 ממליץ) מבלי לשמוע קודם !

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

אני לא מכיר שום מערכת ראויה בתקציב הזה.
אולי סט רמקולים למחשב.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Mentally
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 941

שליחה #8 

להוציא 1,500 ש"ח על מערכת של LUXEON נראה לי בזבוז כסף. ישנן מכירות פומביות רבות בהן ניתן להוציא 5 רמקולים של חברות מדבקה (DOME, PEERLES, STORM, KODA וכו') ב-500 ש"ח ופחות, ב-600 ש"ח להוסיף סאב ובשאר הכסף לרכוש רסיבר מיד שניה.

yoni04 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

אוקיי חברים
אחרי שהבנתי שקשה עד בלתי אפשרי להשיג רסיבר וחמישה רמקולים ב-1800 ש"ח החלטתי להגדיל את התקציב ל-2500 עד 2600 מקסימום...מישהו יכול לתת לי הצעות?
דגשים
1.הרסיבר והרמקולים יהיו חדשים ( יד שנייה לא בא בחשבון )
2.גודל החדר הרלוונטי שבו אני רוצה שיישמעו טוב הוא 3 מטר על 3 מטר ( החדר עצמו הוא 8 מטר על 3 מטר אבל החלק הרלוונטי הוא 3 על 3 )
3.תתנו לי חנויות באיזור חיפה אם אתם מכירים ואם לא אז תרשמו לי את המחיר בערך של כל מוצר בנפרד
4.המערכת מיועדת לקולנוע בייתי

ועוד משהו ..תגידו לי איך הרסיבר של yamaha rxv350 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40545
ואיך הרמקולים האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130441
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=33383

תודה לכל מי שייענה :D

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2462

הפריטים שציינת בסיסיים ביותר.

שליחה #10 

הרסיבר הוא בדרגת כניסה (Entry Level), של מותג ידוע. כך שהרמה בסיסית אך תספק צרכי ק"ב לא יומרניים מידי.
לגבי הרמקולים כנ"ל- אין להם יומרות מוזיקליות, המטרה היא סרטים בלבד, ויתכן שלחדר שאורכו 8 מטרים הם קצת קטני מידי, אבל אני לא בטוח לגבי זה.
בין שני הסטים הייתי הולך על ה- JBL. למרוח חיבתי למורל, אם אני זוכר נכון (והתנצלותי מראש אם אני טועה), סט זה אינו בעיצובם אלא משהו מיובא מהמזרח שקיבל את שמם. יש להם אבל סטים טובים בהרבה של סאטלייטים אם תוכל להשקיע יותר.

eliran-m
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127

שליחה #11 

לא לגעת במגבר של ימאה מדגם 350 מפני ש זה מתצוגה אתה אמרת שאינך רוצה יד שניה ותאמין לי עדיף יד שניה מתצוגה ואני יגיד לך למה אני חושב שזה מתצוגה משום שכבר לא מייצרים את הדגם הזה זה דגם די ישן אבל יש לו מחליף שהוא יותר טוב שזה הדגם 357 אבל המגברים האלו די חלשים אך לפי דעתי איכותי לסרטים פחות למוזיקה

נ.ב בקשר לרמקולים אפשר רק מדבקה בתקציב זה , אבל עם כבר מדבקה אני ממליץ לך לנסות רמקולים סט של 5 של ווסטרה

הנה לינק http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=448

יש אותם לחבר שלי והוא מרוצה מאוד מהם

yoni04 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

הימאהה שאני רוצה הוא לא מתצוגה אני מדבר על מוצר מקופסא...רציתי לדעת את דעתכם על הרסיבר הזה
ובקשר לרמקולים כמו שאמרתי האזור שבו אני רוצה שיישמעו טוב הוא 3 מטר על 3 מטר ככה ששאר החדר לא רלוונטי
אני רוצה את דעתכם לגבי 2 הסטים של הרמקולים האלו ודעתכם מה מתאים יותר וממה לדעתכם אפשר להנות יותר במסגרת גודל החדר

תודה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”