" השרשורים המועדפים השבוע"
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ואללה
ניחוש פרוע
הכי הרבה אנשים סימנו את השרשור ו/או חלק ממנו כמועדף?
ניחוש פרוע
הכי הרבה אנשים סימנו את השרשור ו/או חלק ממנו כמועדף?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
moco,
דבר ראשון, שים לב שזה לפי קטגוריות (לחצו על קבוצת הפורומים "כללי" וזה יראה את השרשורים המועדפים השבוע בכללי, לחץ על אודיו וזה יראה את השרשורים בכל הפורומים של האודיו וכו').
לגבי איך זה נקבע. זה קשור גם לאצבעות המורמות וגם לכוכביות שאנשים סימנו באותו שבוע.
למה זה מדד רע?
דבר ראשון, שים לב שזה לפי קטגוריות (לחצו על קבוצת הפורומים "כללי" וזה יראה את השרשורים המועדפים השבוע בכללי, לחץ על אודיו וזה יראה את השרשורים בכל הפורומים של האודיו וכו').
לגבי איך זה נקבע. זה קשור גם לאצבעות המורמות וגם לכוכביות שאנשים סימנו באותו שבוע.
למה זה מדד רע?
ניחשתי גם שזה קשור כי זה קרה באותו זמן בערך.
אני חושב שזה מדד לא טוב כי הכוכביות והאצבעות תלויות בהבעה יזומה של עיניין בשרשור.
אני מניח שגם אחרי שאנשים יתרגלו לכוכביות והידיים, זה עדין יהיה בשימוש של מעטים יחסית.
דוגמא למשהו דומה שלא ממש עבד בגלל מיעוט השתתפות זה הדירוג של הכתבות.
לדעתי, במקרה של שרשורים יש לך מדד יותר פשוט וזה כמה נכנסים לקרוא אותם יותר מפעם אחת.
גם אפשר למדוד כמה מנויים יש לשרשור, אך אני מניח שגם מנויים זה פיצ'ר שאולי לא מספיק בשימוש.
אני חושב שזה מדד לא טוב כי הכוכביות והאצבעות תלויות בהבעה יזומה של עיניין בשרשור.
אני מניח שגם אחרי שאנשים יתרגלו לכוכביות והידיים, זה עדין יהיה בשימוש של מעטים יחסית.
דוגמא למשהו דומה שלא ממש עבד בגלל מיעוט השתתפות זה הדירוג של הכתבות.
לדעתי, במקרה של שרשורים יש לך מדד יותר פשוט וזה כמה נכנסים לקרוא אותם יותר מפעם אחת.
גם אפשר למדוד כמה מנויים יש לשרשור, אך אני מניח שגם מנויים זה פיצ'ר שאולי לא מספיק בשימוש.
משה
אני לא מבין בזה אבל נראה לי שהכוכביות ממילא מצביעות על שרשורים פופולריים, שזה בא לידי ביטוי ממילא בכניסות. נראה לי שיהיה עדיף אולי למצוא דרך לעודד שרשורים שפחות פופולריים אבל עם פוטנציאל של עניין או חשיבות...
כאילו, הכי עדיף, למרות שנראה לי שזו תהיה מעמסה לא ראלית, שאחראי פורומים יתנו ניקוד לזה.... או משהו כזה...
למשל השרשור עם הקסח שרץ עכשיו, בטוח יהיה פופולרי... ואולי אפילו יזכה לככביות מכאלו שרוצים לראות דם... אבל....
.
כאילו, הכי עדיף, למרות שנראה לי שזו תהיה מעמסה לא ראלית, שאחראי פורומים יתנו ניקוד לזה.... או משהו כזה...
למשל השרשור עם הקסח שרץ עכשיו, בטוח יהיה פופולרי... ואולי אפילו יזכה לככביות מכאלו שרוצים לראות דם... אבל....
.