קניית הPS3 בחנות באג בדיוטי פרי האם משתלם?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
samcom פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 182
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום רב!

רציתי לשאול לעצתכם לגבי מחיר הPS3 בחנות באג בדיוטי פרי, מחירו שם הוא 569$ שזה בערך 2300 ש"ח, בעצם מעט יותר, ותוספת של 43$ לשלט נוסף שזה יוצא הכל ביחד 2500 ש"ח.

המחיר כשלעצמו שווה (מדובר בחבילה הכוללת כמובן מכשיר 80GB באחריות ישפאר ו2 משחקים וכבל HDMI).

http://www.bug.co.il/dutyfree/ זה נמצא תחת מבצעים נוספים.

השאלה היא בעצם ממה שרשום באתר שלא ניתן להשאיר את המוצר בפטור ושמור, משמע עלי להיסחב איתו לחו"ל וחזרה :x עכשיו האם יכולים שרותי המכס לעצור אותי ולגבות מכס על המכשיר בדרך חזרה :oops:

ובכלל במחשבה שנייה כל הסיבוך הזה דיי מייתר את כדאיות הקנייה כשניתן אני מעריך את אותה חבילה למצוא בערך ב200 ש"ח יותר, בארץ :עצוב:

דעתכם?

תודה, ויום טוב!

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

אם לא ניתן להשאיר אותו בפטור ושמור, ואתה חושש לקבל קנס במכס, אז זה לא משתלם. במקרה כזה כבר עדיף לקנות אותו בחו"ל...

אני את שלי קניתי לפני כשנה וחצי בגרמניה, ולא מצטער על זה בכלל.

Rac65
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

כבל HDMI תקבל בכל קניית מכשיר PS3 ברשת באג, מבצע שוטף מתחילת פברואר.
שלט DS3 נוסף גם תוכל לקבל ב200 שקלים, מבצע שקיים מתחילת השנה.
המכשיר הזול ביותר הינו 2599 - מכשיר 40גיגה + שני שלטי SIXAXIS רגילים. (אין מכשיר עם שלט אחד, ישפאר הוסיפו שלט לבאנדל על-מנת להיפטר מדגמי ה40.)

נתונים יבשים שכדי לדעת - תעשה את החשבון שלך.

נ.ב - הנתונים הנ''ל נכונים לרגע כתיבת ההודעה - והאחריות, כמובן, ע''י ישפאר.

samcom פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 182
נתן תודות: 1 פעם

אני מעוניין במכשיר 80GB עם שני שלטים רוטטים

שליחה #4 

לגבי המבצעים של באג וכ"ו הם ידועים לי והמכשיר הזה בבאג עולה 2800, ניתן לפי ההצעה הזולה ביותר שקיבלתי לקנות את המכשיר הזה בדיוק שמוצע ע"י באג בחנויות בארץ ובדיוטי פרי. ב2700 ש"ח כולל שלט נוסף.

בחו"ל החלטתי סופית שאני לא קונה רק בגלל האפשרות להיתפס ע"י המכס, ביחוד שבאירופה המחירים אולי זולים בעד 150$ מהמחיר בכולל בארץ, סביבות ה 2200-2300 ש"ח. אירופה יקרה מאוד אבל המחיר בארץ יקר אפילו יותר מסתבר.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #5 

גם אני ראיתי את המבצים האלה ודומים בבאג - אני לא הייתי קונה פה ונסחב לחו"ל - לא צריך בשבילו יותר מטיסה אחת :)
נשמע לי מאוד, אבל מאוד הזוי הקטע הזה של מכשירים גדולים שאי אפשר להשאיר בפטור ושמור - מה הרעיון????
לדעתי - קח את ה-40GB בחנות אם זה בא עם שני משחקים ושני שלטים - ה100 ש"ח הפרש - שווים את השקט הנפשי

shmil_y
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 411
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

סתם לידע כללי בטרקלין חשמל יש את אותו המבצע ב 2700 שח - ולמי שיש מועדון "הוט" יש אוטומטית 5% הנחה ככה שזה יוצא 2565 שח ל PS3 של ישפאר עם 2 משחקים ושלט.
דרך אגב ביררתי גם בחנויות פרטיות ועם התמקחות קלה אפשר לקנות את זה בסביבות ה-2500 שח, וזה גם פחות או יותר המחיר בפומביות באינטרנט, ככה שלא נשמע ממש משתלם לקנות בדיוטי.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3164 פעמים

Re: אני מעוניין במכשיר 80GB עם שני שלטים רוטטים

שליחה #7 

samcom כתב:בחו"ל החלטתי סופית שאני לא קונה רק בגלל האפשרות להיתפס ע"י המכס, ביחוד שבאירופה המחירים אולי זולים בעד 150$ מהמחיר בכולל בארץ, סביבות ה 2200-2300 ש"ח. אירופה יקרה מאוד אבל המחיר בארץ יקר אפילו יותר מסתבר.
...
א. הסיכוי להיתפס ע"י המכס זניח - אבל זו החלטה שלך.

ב. 400 דולר לפי שער כיום זה כ 1600 ש"ח, שזה כ 900 שח מההצעה הכי זולה לפי מה שבדקת, זה כסף כיס בשבילך?

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #8 

הובר
נתחיל מהסוף - לא כולם נוסעים לארה"ב.. (אפשר למצוא גם בפחות מ-400 דולר לפעמים)

בנוסף - שוב אתה נכנס למקומות - שלא צריך להכנס אליהם - הסיכוי להתפס ע"י המכס...
אנשים נתפסים נקודה - כמה אחוזים כמה לא - לא יודע ולא רוצה לדעת - אבל אנשים נתפסים - האם זה זניח או לא - אין לי מושג, ולא צריך לקחת אחריות על זה, אפילו להגיד שיש סיכוי נמוך - עדיף ולא זניח.

אנשים יכולים להסתמך על זה וליפול.

לי אישית תפסו פעם PS2 בכניסה לארץ... זה ייקר אותו מאוד!

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #9 

את אח שלי תפסו פעמיים מתוך פעמיים .
בשבילו זה 100%.
:lol:

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3164 פעמים

שליחה #10 

lawpower כתב:הובר

אנשים נתפסים נקודה - כמה אחוזים כמה לא - לא יודע ולא רוצה לדעת - אבל אנשים נתפסים - האם זה זניח או לא - אין לי מושג, ולא צריך לקחת אחריות על זה, אפילו להגיד שיש סיכוי נמוך - עדיף ולא זניח.

...
לא עשיתי סטטיסטיקה, אני מדבר מניסיון אישי (כמעט בכל נסיעה לחו"ל הבאתי משהו) ומניסיון של מכרים. ולכן ציינתי שזו החלטה שלו, אני רק מעיד מניסיון אישי שלי - לא צריך ללכת לבית משפט על זה, לא? :wink:

לא הבנתי מה הקשר לנסיעה לארה"ב? אני אישית הבאתי את המכשיר שלי מויאטנם במקרה וגם שם זה עלה לי כ 400 דולר (או המקבילה הויאטנמית בדונגים).

ד"א, עם יד על הלב, למרות שתפסו אותך עם ה PS2, הפסקת להביא דברים "במזוודה"? נכון שלא? יש פה עינין של לקיחת סיכון מחושב - ועל זה בדיוק מדובר.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #11 

אתה לא מבין מה אני אומר - אני מסכים איתך שהסיכוי לתפיסה נמוך
אבל לומר זניח - וליצור את הרושם אצל מישהו באתר שאין עם זה בעיות ויהיה בסדר - זה קצת מרחיק לכת. - זו משמעות של זניח.
כפי שאח של שגיא יעיד - בהחלט יש סיכוי להתפס

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #12 

Huber כתב:
lawpower כתב:הובר

...
לא עשיתי סטטיסטיקה, אני מדבר מניסיון אישי (כמעט בכל נסיעה לחו"ל הבאתי משהו) ומניסיון של מכרים. ולכן ציינתי שזו החלטה שלו, אני רק מעיד מניסיון אישי שלי - לא צריך ללכת לבית משפט על זה, לא? :wink:

לא הבנתי מה הקשר לנסיעה לארה"ב? אני אישית הבאתי את המכשיר שלי מויאטנם במקרה וגם שם זה עלה לי כ 400 דולר (או המקבילה הויאטנמית בדונגים).

ד"א, עם יד על הלב, למרות שתפסו אותך עם ה PS2, הפסקת להביא דברים "במזוודה"? נכון שלא? יש פה עינין של לקיחת סיכון מחושב - ועל זה בדיוק מדובר.
...
באירופה זה גם עולה 400, אבל יורו. שזה המקבילה האירופאית לדולר אך עם שער חליפין שונה במקצת...

Rac65
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 2 פעמים

Re: אני מעוניין במכשיר 80GB עם שני שלטים רוטטים

שליחה #13 

samcom כתב:לגבי המבצעים של באג וכ"ו הם ידועים לי והמכשיר הזה בבאג עולה 2800, ניתן לפי ההצעה הזולה ביותר שקיבלתי לקנות את המכשיר הזה בדיוק שמוצע ע"י באג בחנויות בארץ ובדיוטי פרי. ב2700 ש"ח כולל שלט נוסף.

בחו"ל החלטתי סופית שאני לא קונה רק בגלל האפשרות להיתפס ע"י המכס, ביחוד שבאירופה המחירים אולי זולים בעד 150$ מהמחיר בכולל בארץ, סביבות ה 2200-2300 ש"ח. אירופה יקרה מאוד אבל המחיר בארץ יקר אפילו יותר מסתבר.
...
תגיד, אתה רציני? קיבלת מחירים מדויקים, מה הטעם לצאת נגד מה שאומרים לך..?
ב2799 תוכל לקבל מכשיר 80 ג'יגה + PES08+MOTORSTORM או לחלופין באנדל עם קילזון 2- בשני המקרים תוכל לקבל שלט נוסף ב199 ש''ח.
(ניתן גם לרכוש באנדל 40 ג'יגה + MGS 4 ב2799.)

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”