עזרה למשתמש חדש בPCH A-100. התקנת הרשת הצליחה, שאלות אחרות!
אהלן, רכשתי לפני יומיים את הפופקורן אי-100 והכל אחלה מלבד דבר אחד - לא באמת הצלחתי לחבר אותו למחשב שלי.
אני משתמש בכבל מוצלב מהמחשב לסטרימר (בלי ראוטר)
בעזרת myihome התוכנה יודעת לקרוא את התכנים במחשב שלי והכל רץ יפה מאוד
אבל שאני מנסה לפתוח גם שרת SMB או NFS לפי המדריך שפורסם פה (בקובץ PDF) שומדבר לא קורה (והבנתי שצריך את זה בשביל למשל הMOVIE JUKEBOX שנראה נחמד)
חזרתי ובדקתי שעשיתי את הצעדים הנכונים אבל ברגע שאני עושה BROWSE בNETWORK SHARE יש לי שם רק את הברירת מחדל (NFS SERVER) ושאני לוחץ עליו הוא מחפש במשך דקה או שתיים ומודיע לי ששומדבר לא נמצא
למישהו יש מושג איך אני מסדר את הבלאגן הזה?
ועוד שאלה - עידכנתי את הFIRMWARE לגירסא החדשה ויש תמיכה בעברית - אבל לא בmyihome. (מראה עברית הפוך למשל בשמות של שירים) בעיה אצלי או בתוכנה?
תודה למי שיושיע אותי
אני משתמש בכבל מוצלב מהמחשב לסטרימר (בלי ראוטר)
בעזרת myihome התוכנה יודעת לקרוא את התכנים במחשב שלי והכל רץ יפה מאוד
אבל שאני מנסה לפתוח גם שרת SMB או NFS לפי המדריך שפורסם פה (בקובץ PDF) שומדבר לא קורה (והבנתי שצריך את זה בשביל למשל הMOVIE JUKEBOX שנראה נחמד)
חזרתי ובדקתי שעשיתי את הצעדים הנכונים אבל ברגע שאני עושה BROWSE בNETWORK SHARE יש לי שם רק את הברירת מחדל (NFS SERVER) ושאני לוחץ עליו הוא מחפש במשך דקה או שתיים ומודיע לי ששומדבר לא נמצא
למישהו יש מושג איך אני מסדר את הבלאגן הזה?
ועוד שאלה - עידכנתי את הFIRMWARE לגירסא החדשה ויש תמיכה בעברית - אבל לא בmyihome. (מראה עברית הפוך למשל בשמות של שירים) בעיה אצלי או בתוכנה?
תודה למי שיושיע אותי
נערך לאחרונה על ידי גיאספס ב 22/03/2009 15:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
1. יש ג'וקבוקס מובנה ב- MYIHOME.
2. העברית הפוכה אצל כולם.
2. העברית הפוכה אצל כולם.
אוקיי בנוגע לעברית קיבלתי
בנוגע לJUKEBOX -
הורדתי את הגירסא הכי חדשה של הmyihome (1.5.3(
ויש לי 3 כפתורים בסטרימר - סרטים, מוזיקה ותמונות
שאני מסתכל בהגדרות בתוכנה של המחשב, תחת הplugin אומנם מופיע jukebox
אבל כשאני לוחץ על זה הוא אומר שאני צריך להוריד את הפלאגין
יש לי 2 אפשרויות - cancel או download
אם לוחצים על הורדה - זה מוביל לאתר הבא:
http://code.google.com/p/moviejukebox/downloads/list
ושוב גם כאן הורדתי את הגירסא החדשה ביותר
ואם אני מנסה ללחוץ שוב על הכפתור (jukebox plugin) זה שוב חוזר חלילה
אני אוסיף תמונה כדי להבהיר את זה
ואגב - העניין של הרשת יותר מדיר שינה מעייני מאשר JUKEBOX
בנוגע לJUKEBOX -
הורדתי את הגירסא הכי חדשה של הmyihome (1.5.3(
ויש לי 3 כפתורים בסטרימר - סרטים, מוזיקה ותמונות
שאני מסתכל בהגדרות בתוכנה של המחשב, תחת הplugin אומנם מופיע jukebox
אבל כשאני לוחץ על זה הוא אומר שאני צריך להוריד את הפלאגין
יש לי 2 אפשרויות - cancel או download
אם לוחצים על הורדה - זה מוביל לאתר הבא:
http://code.google.com/p/moviejukebox/downloads/list
ושוב גם כאן הורדתי את הגירסא החדשה ביותר
ואם אני מנסה ללחוץ שוב על הכפתור (jukebox plugin) זה שוב חוזר חלילה
אני אוסיף תמונה כדי להבהיר את זה
ואגב - העניין של הרשת יותר מדיר שינה מעייני מאשר JUKEBOX
אז זהו שבכל מה שנוגע לרשתות אני לא הסכין הכי חדה במגירה
תוכל להמליץ לי על איזה מדריך טוב לבדוק את ההגדרות האלו? או לפחות על איזה הגדרות ספציפיות אני צריך לבדוק?
כל המדריכים שראיתי מדברים תמיד על הגדרה של 2 המחשבים ביחד
הבעיה שבסטרימר אי אפשר להגדיר את הרשת כמו במחשב. מה גם שניסיתי להתאים בין הIP של המחשב לזה של הסטרימר הIP של הסטרימר השתנה כל פעם..
תוכל להמליץ לי על איזה מדריך טוב לבדוק את ההגדרות האלו? או לפחות על איזה הגדרות ספציפיות אני צריך לבדוק?
כל המדריכים שראיתי מדברים תמיד על הגדרה של 2 המחשבים ביחד
הבעיה שבסטרימר אי אפשר להגדיר את הרשת כמו במחשב. מה גם שניסיתי להתאים בין הIP של המחשב לזה של הסטרימר הIP של הסטרימר השתנה כל פעם..
פורום רשתות בתפוז
http://www.tapuz.co.il/forums/main/foru ... rum=20&r=1
שלב ראשון לפני ההגדרות בסטרימר, צריך להגדיר את הרשת במחשב, לסמן את הקבצים שבשיתוף ואת הרשאות הצפיה בהם
http://www.tapuz.co.il/forums/main/foru ... rum=20&r=1
שלב ראשון לפני ההגדרות בסטרימר, צריך להגדיר את הרשת במחשב, לסמן את הקבצים שבשיתוף ואת הרשאות הצפיה בהם
אוקיי אז מסתבר שכל מה שהייתי צריך זה להתקין הארדיסק בתוך המכשיר ועכשיו הכל עובד שם טוב ויפה..כמו שאמרתי אני לא הסכין הכי חדה במגירה בנושא הזה! תודה רבה על מי שעזר בכל זאת.
אבל עדיין יש לי מספר שאלות:
1. גם לא דרך הmyihome העברית מופיעה לי הפוך בתור שמות הקבצים. אין דרך לסדר את זה?
2. שיתפתי את תקייות הmovies, tv shows ו music שלי כדי שאוכל לצפות בהם במכשיר דרך שרת SMB. זה נותן לי בmedia browser "לינק" לכל אחד מהם. הכוונה היא כשאני לוחץ על music נניח אני מגיע למסך עם 4 הכפתורים שכל אחד מסמן כביכול סוג קבצים אחר (הכפתור של המוזיקה, הכפתור של הסרטים, תמונות וכו')
אבל בעצם בכולם יש את אותם קבצים. איך אני אמור לעשות שבעצם יהיה לינק אחד שיוביל למסך הזה וכל כפתור יוביל למקום הנכון?
3. איך אפשר לקבל גישה לאינטרנט דרך המכשיר? אני רוצה להתקין את תוכנות הNMT אבל הוא מבקש גישה לאינטרנט ולא מצליח להתחבר. יש אפשרות להוריד איזה קובץ מסויים ולשים על דיסקאוןקיי במקום וככה להעביר? או אפילו דרך המחשב עצמו בסטרים?
אבל עדיין יש לי מספר שאלות:
1. גם לא דרך הmyihome העברית מופיעה לי הפוך בתור שמות הקבצים. אין דרך לסדר את זה?
2. שיתפתי את תקייות הmovies, tv shows ו music שלי כדי שאוכל לצפות בהם במכשיר דרך שרת SMB. זה נותן לי בmedia browser "לינק" לכל אחד מהם. הכוונה היא כשאני לוחץ על music נניח אני מגיע למסך עם 4 הכפתורים שכל אחד מסמן כביכול סוג קבצים אחר (הכפתור של המוזיקה, הכפתור של הסרטים, תמונות וכו')
אבל בעצם בכולם יש את אותם קבצים. איך אני אמור לעשות שבעצם יהיה לינק אחד שיוביל למסך הזה וכל כפתור יוביל למקום הנכון?
3. איך אפשר לקבל גישה לאינטרנט דרך המכשיר? אני רוצה להתקין את תוכנות הNMT אבל הוא מבקש גישה לאינטרנט ולא מצליח להתחבר. יש אפשרות להוריד איזה קובץ מסויים ולשים על דיסקאוןקיי במקום וככה להעביר? או אפילו דרך המחשב עצמו בסטרים?
1. בכל האפשרויות העברית הפוכה.
2. ככה המכשיר פועל.
3. אתה יכול הוריד את ה-NMT APPS ולפרוס את הקבצים ב-DOK בתיקיית השורש (למשל F:) ואז לבחור בהתקנה דרך USB.
2. ככה המכשיר פועל.
3. אתה יכול הוריד את ה-NMT APPS ולפרוס את הקבצים ב-DOK בתיקיית השורש (למשל F:) ואז לבחור בהתקנה דרך USB.
http://files.syabas.com/popcornhour/fir ... OP-403.zip
Unzip into the root of your USB thumbdrive
כשאתה רוצה להתקין את ה-NMT APPS יש אפשות לבחור האם לעדכן מהאינטרנט או USB אתה צריך שה- DOK יהיה מחובר ואז תבחר ב-USB.
כשאתה רוצה להתקין את ה-NMT APPS יש אפשות לבחור האם לעדכן מהאינטרנט או USB אתה צריך שה- DOK יהיה מחובר ואז תבחר ב-USB.
עכשיו אחרי שנפל לי האסימון והבנתי שDOK זה דיסק און קיי אני מתנצל בפני הבחור הקודם שרשם לי את ההסבר, הניסוח היה מובן רק אני יצאתי קצת פלורסנטolorin כתב:http://files.syabas.com/popcornhour/fir ... OP-403.zip
כשאתה רוצה להתקין את ה-NMT APPS יש אפשות לבחור האם לעדכן מהאינטרנט או USB אתה צריך שה- DOK יהיה מחובר ואז תבחר ב-USB....
ותודה גם לך!