שאלות כלליות על הPS3

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 256
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום לכם, אני כבר חולם על לקנות לי את הPS3 מאז שהוא יצא.. היום כסטודנט קצת קשה תקציבית אבל החלטתי שאני עושה זאת! יש לי כמה שאלות קודם לכן
1.בעניין של הטלויזיה, האם שווה להשקיע במסך LCD שהוא FHD ? אני יודע שזה בטח שווה במקרה של איכות הסרטים (BLURAY) אבל מה לגבי המשחקים?
2. במקרה שאני מביא מכשיר מחול, האם אצטרח לקנות לו שנאי מסוים?
3.לבחור בין ה80 ל40GB .אם אין לי ממש צורך עתידי לשים שם קבצים שונים כמו תמונות,אם סרטים וכו, האם אני יכול להסתפק ב40GB וזהו?
4.אם ויש למישהו המלצות על טלויזיה LCD מסוימת ,אשמח לשמוע על כך.

תודה... :)

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #2 

1. ברור ששווה להשקיע במסך FHD, ה- PS3 היא מכונת HD
2. לפי הדיווחים בשירשורים אחרים באתר אין צורך בשנאי, למכשיר יש שנאי פמיני אוטומטי.
3. עקרונית 40 ג'יגה מספיקים. אתה גם יכול להחליף את הדיסק הפנימי בפעולה מאוד פשוטה (יש הסברים כאן וביו-טיוב).
4. מה התקציב? מרחק הצפייה? אני יכול להמליץ על טושיבה רגזה 42, כי זה מה שיש לי, אבל כל אחד ימליץ על משהו אחר... תן עוד פרטים על הצרכים שלך ונדע להמליץ.

הערה על רכישת מכשיר בחו"ל: המכשירים מוגנים איזורית, לא על המשחקים אלה על סרטים. זאת אומרת שמכשיר שנקנה בארה"ב הוא איזור A; מכשיר בארץ (אירופה) הוא אזור B. זה רלוונטי לסרטי בלו ריי. הסרטים האירופאים (או ישראלים עם תרגום עברית) הם באיזור B. כך שאם אתה מביא מכשיר מארה"ב את רוב הסרטים בארץ לא תוכל לראות.
יחד עם זאת, מסתבר שרוב הסרטים שיוצאים הם לא מוגנים איזורית אלה פתוחים לכל האיזורים, יש את האתר הזה: http://bluray.liesinc.net/ שבודק כל סרט שיוצא על מכשירי PS3 ומעדכן אם הם פתוחים או נעולים איזורית.

לי יש PS3 שנקנה בארץ, 40 ג'יגה, מאוד מרוצה.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #3 

ההערה היחידה שיש לי להוסיף היא שכדאי 80 ג'יגה, יותר נפח...
ההסבר: יש דמואים בכמויות בPSN (רשת הפלייסטיישן, להירשם כתושב חו"ל...) אתה יכול להוריד לא מעט, כל דמו בממוצע הוא 1 ג'יגה, כולל שמירות של מכשיר - אתה תמלא את הHDD די מהר, אני לא הייתי מחליף HDD כי אני לא רוצה לאבד את האחריות של המכשיר, למרות שזו פעולה מאוד פשוטה.
מסכים עם סעיפים 1+2 של nadavck לגמרי.
בנוגע למסך - בן דוד שלי משחק על מסך של 32 אינץ' - רגזה. נראה די טוב, אבל אתה חייב לתת נתונים כמו שנדב מבקש כדי שנוכל לתת תשובה מפורטת יותר.
Vocare Ad Regnum

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

שתי הערות (או הארות)
נתחיל מהסוף - TANDBERG - החלפת הדיסק לא מבטלת אחריות - גם סוני בחוברת הפעלה מסבירים איך לעשות את זה :)

דבר שני - רזולוציית טלויזיה - בעיקרון - אם כמעט משחקים נכון לעכשיו שתומכים ב FHD - כך שאם עיקר המטרה היא משחקים - אין צורך בFHD.
סרטים - בלוריי מן הסתם בFHD - השאלה אם באמת אתה עומד לשכור סרטים?
אופציה נוספת היא שימוש במכשיר כמזרימדיה - אבל להבנתי צריך מחשב חזק בשביל שתוכל לנגן FHD על הPS3.
מעבר לכך - לא בכל סרט וגם לא תמיד שמים לב להבדל.
ככה שלדעתי - אם אתה סטודנט - אל תשקיע כרגע בFHD - ואחרי סיום הלימודים - תשדרג עצמך :) - אולי בכלל במקרן FHD... :)
בהצלחה!

נ.ב. - לי יש 40GB - ואני רוב הזמן על מצב מחנק - של כמה ג'יגה פנוי - דיי מעצבן. - כמובן שכאמור - יש את אופציית השדרוג.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #5 

לך על 40 גיגה, מקסימום תמיד תוכל לשדרג, זה לא ממש קריטי
Need more cowbell

sierra13
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #6 

אני מצטרף פה ל- lawpower עם ההמלצה לא לקחת FHD. מסך 720p HDR יספיק לך ברוב המקרים. במיוחד אם אתה עובד על גודל מסך של עד 37" או אפילו 42".
מעבר לעלות יש את השאלה של האם בכלל תראה הבדל - שזה פונקצייה של מרחק ישיבה שלך, גודל מסך וכמה אתה וידאופיל.
אם אתה יכול, לך לעשות בדיקה באיזו חנות.

lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

ואוו חברים תודה רבה על התגובות.
אז כך..
בגדול , אם ואני קונה סרטים כנראה שאני אעשה זאת דרך EBAY..(אין צורך בתרגום). אז לגבי סרטים חסומיםאני לא חושש ומודע לכך שאינני לוקח את זה בחשבון.
מה שאעשה איתו לרוב זה אשחק משחקים, סרטים קצת פחות אני מאמין ופרקי סדרות שאני מוריד מהאינטרנט,לכן (ממה שאני מבין) אני צריך מסך שמתמודד עם SD בנוסף לHD (לא כמו ה SAMSUNG A550 שממה שהבנתי מתמודד עם הHD בצורה מעולה,אך לא עם שידור שאינו HD)
מרחק הצפיה לא גדול,יכולה להיות מ2מטר,עד אולי 3-3.5 גג!
הסתכלתי על הTOSHIBA REGAZA מהליין החדש... XV550... היא לא זולה כלכך ואני לא מוצא אנשים שמדברים עליה בפורמים. יש אופציה ל32-37 FHD .אני יודע שהדרך הכי טובה לבחור טלויזיה היא בללכת בעצמי ולחבר את הPS3 ולראות מה מתאים לי,סתם שואל כדי לשמוע דעות :) בנוסף לREGAZA יש כמובן את הSAMSUNG A450 שכולם משבחים... שוב, אלך לראות בעצמי אך אני דיי בטוח שאם כבר להשקיע .. אז בFHD... אני רוצה לנצל את המקסימום איכות תמונה מהמכשיר והטלויזיה.

אנשים תודה רבה על התגובות...אשמח לשמוע עוד קצת ממכם על הנושא.. :)
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #8 

בקשר למסך - ממליץ לך לבדוק טוב טוב איפה אתה יושב
יש הבדל לא קטן בין 2 מ' ל-3.5....
המלצה נוספת - אם יש לך את הכסף = שווה לנסות לעשות עיסקה בחנות מתמחה על טלויזיה + PS3

lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

תודה...אני כנראה מתכנן להביא PS3 מארה"ב..אבל בכל זאת תודה על ההמלצה..אבדוק את זה..אולי גם משתלם. :)
המרחק ישיבה יהיה יותר לכיוון ה2-2.5 מטר נראה לי ... בקיצור,דיי קרוב..
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #10 

1.בתור אחד שקנה PS3 בארה"ב אין לך בעיות חשמל , לא צריך שנאי.
2.לדעתי בארה"ב אין יותר דגם 40GB .יש 80\160...דעתי - לך על כמה שיותר גדול.נכון שאח"כ תוכל להחליף רק את ההרד דיסק
אבל זה סיבוך להעביר את השמירות וכו'
3.אם אתה מתכנן להזרים לשם סרטים קח בחשבון שזה סיפור מהגהינום.גם אם אתה מתכנן להעתיק את הסרטים פנימה זה סרט אלא
אם כן יש לך צורב בלו ריי...

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”