מחפש DVD עם USB...

פורום נגני DVD ובלוריי - כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
שלח תגובה
stonedolphin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני רוצה לקנות DVD עם USB
למעשה הUSB זאת הסיבה לקניה (יש לי DVD שעובד אבל נמאס לי לצרוב כל הזמן סרטים והUSB אמור לתת את הפתרון לזה)

*** חשוב לי מאוד שהDVD יקרא את הUSB כמו שצריך ואפשר יהיה לראות סרטים מהUSB כולל כתוביות באנגלית + בעברית ***

בכל אופן ראיתי כמה סוגי מכשירים ורציתי לדעת אם מישהו מכיר ובכלל מה ההמלצות בנושא הזה :

במחסני חשמל :[/u]

1. premier - divx DVD908 player --> עולה 150 ש"ח --> כתוב שהוא תומך בUSB אבל בחנות אמרו לי שהוא קולט רק USB של עד 1 ג'יגה ואם שמים לו USB גדול מ1 ג'יגה אז יש לו בעיות סינכרון של קול ותמונה, (לא יודע אם זה נכון נשמע ממש מוזר)

2. Pioneer - DV - 310 - S --> עולה 369 ש"ח

3. LG DV 382 --> עולה 349 ש"ח --> המוכר אמר לי בחנות שאין לו בכלל כפתורים על המכשיר אז אם נעלם השלט אי אפשר לעשות בו כמעט כלום וגם זה שיקול

בACE

4. Fujicom DVD CDP-001 --> עולה 200 ש"ח --> מישהו יודע עליו משהו ??? (באחד הפורומים מישהו כתב שהוא מראה כתוביות באנגלית הפוך ואי אפשר לעשות עליו עדכון)

בחנויות של YELLOW

5. Graetz AV 747DXU --> עולה 149 ש"ח --> אני לא יודע עליו כלום

זהו,
אם למישהו יש המלצות על אחד המכשירים האלה שישתף בבקשה,
אם לדעתכם אין הבדלים אז אני ברור שאני מעדיף את הזול יותר, אבל אם מישהו חושב אחרת שיכתוב

תודה מראש על ההמלצות והדעות

stonedolphin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

מחפש DVD עם USB...

שליחה #2 

שלום לכולם,
אני רוצה לקנות DVD עם USB
למעשה הUSB זאת הסיבה לקניה (יש לי DVD שעובד אבל נמאס לי לצרוב כל הזמן סרטים והUSB אמור לתת את הפתרון לזה)

*** חשוב לי מאוד שהDVD יקרא את הUSB כמו שצריך ואפשר יהיה לראות סרטים מהUSB כולל כתוביות באנגלית + בעברית ***

בכל אופן ראיתי כמה סוגי מכשירים ורציתי לדעת אם מישהו מכיר ובכלל מה ההמלצות בנושא הזה :

במחסני חשמל :

1. premier - divx DVD908 player --> עולה 150 ש"ח --> כתוב שהוא תומך בUSB אבל בחנות אמרו לי שהוא קולט רק USB של עד 1 ג'יגה ואם שמים לו USB גדול מ1 ג'יגה אז יש לו בעיות סינכרון של קול ותמונה, (לא יודע אם זה נכון נשמע ממש מוזר)

2. Pioneer - DV - 310 - S --> עולה 369 ש"ח

3. LG DV 382 --> עולה 349 ש"ח --> המוכר אמר לי בחנות שאין לו בכלל כפתורים על המכשיר אז אם נעלם השלט אי אפשר לעשות בו כמעט כלום וגם זה שיקול

בACE

4. Fujicom DVD CDP-001 --> עולה 200 ש"ח --> מישהו יודע עליו משהו ??? (באחד הפורומים מישהו כתב שהוא מראה כתוביות באנגלית הפוך ואי אפשר לעשות עליו עדכון)

בחנויות של YELLOW

5. Graetz AV 747DXU --> עולה 149 ש"ח --> אני לא יודע עליו כלום

זהו,
אם למישהו יש המלצות על אחד המכשירים האלה שישתף בבקשה,
אם לדעתכם אין הבדלים אז אני ברור שאני מעדיף את הזול יותר, אבל אם מישהו חושב אחרת שיכתוב

תודה מראש על ההמלצות והדעות

stonedolphin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

לא היו תגובות אז עשיתי את הניסוי בעצמי,
אני כותב מסקנות למי שיתלבט בפעם הבאה...

ניסיתי 2 מתוך הדי וי די הזולים, גם את Premier וגם את Fujicom
יש מספר בעיות קריטיות שלא מאפשרות לראות סרטים מהUSB כמו שצריך במכשירים האלה --> לא ניתן לראות את הספריות על הUSB וצריך לשים את הסרט בספריה הראשית כדי שהמכשיר יזהה אותו, הכתוביות באנגלית היו הפוכות ולא מצאתי עדכון ברשת למכשירים האלה, והכי גרוע הסרט קרטע ונתקע מדי פעם.
בקיצור מי שרוצה לראות סרט דרך הUSB אז לצערי המכשירים הזולים לא יספקו את זה כמו שצריך.

לעומת זאת הPioneer 310 עובד מצויין --> אפשר לראות את הספריות והקבצים בUSB, קורא כתוביות אנגלית ועברית, הסרט רץ חלק.
בקיצור נותן את התמורה ומאפשר לראות סרטים דרך הUSB בצורה טובה.

זהו, מקווה שזה יעזור למתלבט הבא

stonedolphin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

לא היו תגובות אז עשיתי את הניסוי בעצמי, אני כותב מסקנות למי שיתלבט בפעם הבאה...

ניסיתי 2 מתוך הדי וי די הזולים, גם את Premier וגם את Fujicom
יש מספר בעיות קריטיות שלא מאפשרות לראות סרטים מהUSB כמו שצריך במכשירים האלה --> לא ניתן לראות את הספריות על הUSB וצריך לשים את הסרט בספריה הראשית כדי שהמכשיר יזהה אותו, הכתוביות באנגלית היו הפוכות ולא מצאתי עדכון ברשת למכשירים האלה, והכי גרוע הסרט קרטע ונתקע מדי פעם.
בקיצור מי שרוצה לראות סרט דרך הUSB אז לצערי המכשירים הזולים לא יספקו את זה כמו שצריך.

לעומת זאת הPioneer 310 עובד מצויין --> אפשר לראות את הספריות והקבצים בUSB, קורא כתוביות אנגלית ועברית, הסרט רץ חלק.
בקיצור נותן את התמורה ומאפשר לראות סרטים דרך הUSB בצורה טובה.

זהו, מקווה שזה יעזור למתלבט הבא

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

נא לא לפרסם אותה הודעה במספר פורומים.
השירשורים אוחדו.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

avve1959
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 367
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #6 

תעשה לעצמך טובה . קח "פיוניר 410" ותקבל מכשיר נהדר ששוה כל שקל.
עם USB ו- UPSCALING .
בהצלחה.

שלח תגובה

חזור אל “נגני DVD/בלוריי”