שאלה בקשר לחיבור למחשב פיליפס 7603
1. אחת ולתמיד - האם המסך בגודל 42 אינץ' תומך 1080P מהמחשב?
2. במידה והוא לא תומך,איך זה מתבטא? מה יקרה שאני אנגן לו קובץ 1080P?
3. איך המסך במשחקים?
אני מתלבט אם לקחת אותו או להסתפק ב5603,מה7403 כבר די ירדתי בגלל המחיר הגבוה.
תודה מראש
2. במידה והוא לא תומך,איך זה מתבטא? מה יקרה שאני אנגן לו קובץ 1080P?
3. איך המסך במשחקים?
אני מתלבט אם לקחת אותו או להסתפק ב5603,מה7403 כבר די ירדתי בגלל המחיר הגבוה.
תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי amitgba ב 22/03/2009 12:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
בקיצור, או שתילך לחנות עם הטלויזיה ותבדוק בעצמך או שתחפש מישהו שיש לו מסך כזה וניסה.
בדיוק נרשמתי לאתר כדי לשאול את אותה שאלה...
זה נשמע לי לא הגיוני: איך בדיוק המסך יודע שמחובר אל ה- HDMI שלו כרטיס מסך ואז מגביל ל- 1080i או נגן בלו-ריי ואז מגיע ל- 1080p? אם הוא יכול להגיע ל- 1080p, למה להגביל חיבור מחשב ל- 1080i?
הבעיה היא שאני מתכנן לחבר אל המסך מחשב שישמש כ- media center ובזמן הקרוב כל תוכן ה- HD יגיע ממנו, אם המסך יגביל את הרזולוציה אני אצטרך לחפש טלויזיה אחרת.
איך בודקים את זה בכלל?
זה נשמע לי לא הגיוני: איך בדיוק המסך יודע שמחובר אל ה- HDMI שלו כרטיס מסך ואז מגביל ל- 1080i או נגן בלו-ריי ואז מגיע ל- 1080p? אם הוא יכול להגיע ל- 1080p, למה להגביל חיבור מחשב ל- 1080i?
הבעיה היא שאני מתכנן לחבר אל המסך מחשב שישמש כ- media center ובזמן הקרוב כל תוכן ה- HD יגיע ממנו, אם המסך יגביל את הרזולוציה אני אצטרך לחפש טלויזיה אחרת.
איך בודקים את זה בכלל?
כן, אם אתה בחבר. ועדיין זה קצת יקר. אני יכול להשיג את ה- 7603 בפחות.
עריכה: קצת גיגול והתחלתי להבין מה קורה. צריך לומר לטלויזיה באיזה מוד ה- HDMI צריך לעבוד. אם הגדרתם PC, תקבלו רק 1080i. השאלה היא מה ההגדרות האלו עושות - מה יקרה עם מגדירים blu-ray, שנותן 1080p, אבל מחברים PC?
עריכה: קצת גיגול והתחלתי להבין מה קורה. צריך לומר לטלויזיה באיזה מוד ה- HDMI צריך לעבוד. אם הגדרתם PC, תקבלו רק 1080i. השאלה היא מה ההגדרות האלו עושות - מה יקרה עם מגדירים blu-ray, שנותן 1080p, אבל מחברים PC?