לחברי הפורום שלום
ברצוני להמליץ על טלויזיה של LG דגם R10 42 אינץ
הכל התחיל מזה שלדודה שלי הלכה הטושיבה בומבה בגלל הפסקת חשמל - ובכן התקציב שהיה ברשותה היה 5000שקל ניסיתי לשכנע אותה שאם כבר קונים אז תקני משהו שישרת אותך ל10 שנים הבאות ויותר המלצתי לה על ה7403 של פיליפס אבל היא לא היתה מוכנה לשמוע על להוסיף כסףובכלל לא על פלסמה כי אמרו לה שיש צריבות .
ובכן המשימה היה למצוא משהו טוב וזול - הלכנו ביחד לשקם אלקטריק ברעננה והציעו לנו את ה של פיליפס5603 במחיר של 6200 + התקנה מחיר סביר בהחלט אבל הדודה אמרה שמיתון המשכנו למחסני חשמל שמה צדה את עיני טלויזיה של LG - שהיתה בשבילי תמיד חברת מדבקה שהתדמית שלה בעיני יצור כל דבר שזז ולא תמיד הכי איכותי. בקיצור שראיתי את הR10 שגם המוכר המליץ עליה וסיפר שחתכו אותה במחיר נדהמו עיני מזמן לא ראיתי LCD שרואים בה כל כך חד וברור כמו הטלויזיה ששאלתי את המוכר למה הוא ממליץ עליה הוא אמר שיש לה ניגודיות של 40000 ושתמונה לא יכולה לשקר תסתכל בעצמך בתור בחור שמכיר את כל השטיקים של אנשי המכירות ואת כל השקרים למיניהם בחנתי אטוב את הטלויזיה מאחורה כמות חיבורים החלפתי ערוצים ביקשתי לחבר DVD לאחר כל אלה ראיתי שהטלויזיה ראויה ביותר ושדודה שלי אמרה שרואים בה הרבה יותר טוב מהפיליפסים שראינו בשקם החלטתי לרכוש אותה - את האמת לא ציפיתי שהמחיר היה כך נמוך לטלויזיה איכותית שכזו [ איכותית הכוונה בהצגת תכנים של טלויזיה וDVD ] בקיצור שילמנו 4400 והזמנו התקנה+ מתקן של יח בעוד 300 שקלים - מכיוון שיש לי ניסיון עם מתקינים אני רוצה לציין את מקצועיתו וסבלנותו הרבה של המתקין ברוך שנתן הסבר מקצועי ביותר וחידש לי כמה דברים בנוגע לLG אני אציין שהטלויזיה היא לא FHD אלה HD READY אבל לאחר צפייה של 3 שעות בטלויזיה אני יכול להגיד לכם שהיא לוקחת את כל הפיליפסים למיניהם והסוני למיניהם בהליכה מבחינת איכות שידורי יס והוט ומשתווה באיכותה לפלסמה . בקיצור בימים אלה של מיתון כבד אני ממליץ בחום לכל מי שמחפש טלויזיה איכותית 42 אינץ שיקח בחשבון את הטלויזיה הזו אני הופתעתי לטובה מהתמורה שהטלויזיה הזו נותנת ביחס למחיר המצחיק שלה.
הפתעה לטובה מטלויזית LG דגם R10 המלצה חמה ביותר + ביקורת
פלזמה פשוטה של סמסונג או אל ג'י היתה מציגה תמונה הרבה יותר טובה גם בSD וגם ב HD.nivt כתב:לחברי הפורום שלום
ברצוני להמליץ על טלויזיה של LG דגם R10 42 אינץ
הכל התחיל מזה שלדודה שלי הלכה הטושיבה בומבה בגלל הפסקת חשמל - ובכן התקציב שהיה ברשותה היה 5000שקל ניסיתי לשכנע אותה שאם כבר קונים אז תקני משהו שישרת אותך ל10 שנים הבאות ויותר המלצתי לה על ה7403 של פיליפס אבל היא לא היתה מוכנה לשמוע על להוסיף כסףובכלל לא על פלסמה כי אמרו לה שיש צריבות .
ובכן המשימה היה למצוא משהו טוב וזול - הלכנו ביחד לשקם אלקטריק ברעננה והציעו לנו את ה של פיליפס5603 במחיר של 6200 + התקנה מחיר סביר בהחלט אבל הדודה אמרה שמיתון המשכנו למחסני חשמל שמה צדה את עיני טלויזיה של LG - שהיתה בשבילי תמיד חברת מדבקה שהתדמית שלה בעיני יצור כל דבר שזז ולא תמיד הכי איכותי. בקיצור שראיתי את הR10 שגם המוכר המליץ עליה וסיפר שחתכו אותה במחיר נדהמו עיני מזמן לא ראיתי LCD שרואים בה כל כך חד וברור כמו הטלויזיה ששאלתי את המוכר למה הוא ממליץ עליה הוא אמר שיש לה ניגודיות של 40000 ושתמונה לא יכולה לשקר תסתכל בעצמך בתור בחור שמכיר את כל השטיקים של אנשי המכירות ואת כל השקרים למיניהם בחנתי אטוב את הטלויזיה מאחורה כמות חיבורים החלפתי ערוצים ביקשתי לחבר DVD לאחר כל אלה ראיתי שהטלויזיה ראויה ביותר ושדודה שלי אמרה שרואים בה הרבה יותר טוב מהפיליפסים שראינו בשקם החלטתי לרכוש אותה - את האמת לא ציפיתי שהמחיר היה כך נמוך לטלויזיה איכותית שכזו [ איכותית הכוונה בהצגת תכנים של טלויזיה וDVD ] בקיצור שילמנו 4400 והזמנו התקנה+ מתקן של יח בעוד 300 שקלים - מכיוון שיש לי ניסיון עם מתקינים אני רוצה לציין את מקצועיתו וסבלנותו הרבה של המתקין ברוך שנתן הסבר מקצועי ביותר וחידש לי כמה דברים בנוגע לLG אני אציין שהטלויזיה היא לא FHD אלה HD READY אבל לאחר צפייה של 3 שעות בטלויזיה אני יכול להגיד לכם שהיא לוקחת את כל הפיליפסים למיניהם והסוני למיניהם בהליכה מבחינת איכות שידורי יס והוט ומשתווה באיכותה לפלסמה . בקיצור בימים אלה של מיתון כבד אני ממליץ בחום לכל מי שמחפש טלויזיה איכותית 42 אינץ שיקח בחשבון את הטלויזיה הזו אני הופתעתי לטובה מהתמורה שהטלויזיה הזו נותנת ביחס למחיר המצחיק שלה....
לא נורא, בטח הדודה לא איזה וידאופילית ותסתדר גם עם זה, תתחדשו ותהנו.
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
תתחדש,
אני תמיד בדעה שטלויזיה צריך לראות בכמה חנויות שונות בגלל האינטרסים השונים של כל חנות.
אני תמיד בדעה שטלויזיה צריך לראות בכמה חנויות שונות בגלל האינטרסים השונים של כל חנות.