עזרה בקינפוג XBMC
כמה שאלות:
1. איך אני יכול להשיג רשימה של HOTKEYS כדי להתאים את השלט שלי (HAUPPAUGE) לתוכנה. יש המון פעולות שאני לא מצליח לבצע באמצעות השלט (למשל - מעבר מצפיה בסרט למסך הראשי, חזרה להצגת הסרט לאחר לחיצה על EXIT).
2. האם יש אפשרות לגרום לווליום של התוכנה לשלוט על המאסטר ווליום של ווינדוז?
3. האם יש אפשרות לגרום לתוכנה להשתמש בכתוביות חיצוניות (VSFILTER)? האפשרויות שיש בנגן הכתוביות הפנימי מאוד מוגבלות, ואם יש שורה ארוכה מדי, היא נשברת לא נכון.
תודה מראש
1. איך אני יכול להשיג רשימה של HOTKEYS כדי להתאים את השלט שלי (HAUPPAUGE) לתוכנה. יש המון פעולות שאני לא מצליח לבצע באמצעות השלט (למשל - מעבר מצפיה בסרט למסך הראשי, חזרה להצגת הסרט לאחר לחיצה על EXIT).
2. האם יש אפשרות לגרום לווליום של התוכנה לשלוט על המאסטר ווליום של ווינדוז?
3. האם יש אפשרות לגרום לתוכנה להשתמש בכתוביות חיצוניות (VSFILTER)? האפשרויות שיש בנגן הכתוביות הפנימי מאוד מוגבלות, ואם יש שורה ארוכה מדי, היא נשברת לא נכון.
תודה מראש
יכול רק להמליץ לך לבדוק את האשכולות בפורום שמתייחסים לשימוש בנגן חיצוני. האופצייה הזו עובדת טוב מאוד ופתרה לי בעיות איכות שונות של הנגן הפנימי של XBMC. כמובן שגם עניין הכיתוביות מסתדר.amittzor כתב:כמה שאלות:
תודה מראש...