מגבר סטריאו עם כניסות ייעודיות
-
AAdam
-
- חבר פעיל

- תגובות: 52
שלום לכולם
יש למישהו המלצה על מגבר עם כניסות ייעודיות (bypass) במחיר סביר?
תודה
יש למישהו המלצה על מגבר עם כניסות ייעודיות (bypass) במחיר סביר?
תודה
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
-
AAdam
-
- חבר פעיל

בדיוק מרטין
ראיתי שבמקום אחד קוראים לזה main in או bypass או av loop או ht loop...
בקיצור מעונין לרכוש אחד כזה... המלצות?
האם יש הבדל מבחינת איכות הסאונד בין שרשור כזה (מגבר+רסיבר) לבין אפשרות אחרת, למשל הגברה (מונו בלוק או הגברה אחרת - גם כאן אודה לעצה או רעיון)...
ראיתי שבמקום אחד קוראים לזה main in או bypass או av loop או ht loop...
בקיצור מעונין לרכוש אחד כזה... המלצות?
האם יש הבדל מבחינת איכות הסאונד בין שרשור כזה (מגבר+רסיבר) לבין אפשרות אחרת, למשל הגברה (מונו בלוק או הגברה אחרת - גם כאן אודה לעצה או רעיון)...
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
-
AAdam
-
- חבר פעיל

-
AAdam
-
- חבר פעיל

מרטין הצלחתי למצוא את ההודעה שבטעות שלחתי לך לפרטי
"חשבתי לרכוש דנון 2309
מכיוון שחשובה לי גם איכות הסטריאו אז לרכוש באותה הזדמנות גם מגבר סטריאו, ולאחר שקראתי את אחד המדריכים כאן הבנתי שיש כאלה עם bypass, אלא שהם יקרים יותר.
לכן חשבתי אולי אפשר לרכוש מגבר כח (סטריאו או מונו בלוק) ולהוזיל עלויות. האם זה אכן זול יותר? האם זה משנה מבחינת איכות הסאונד (מגבר סטריאו או מגבר כח)?"
מכיוון שחשובה לי גם איכות הסטריאו אז לרכוש באותה הזדמנות גם מגבר סטריאו, ולאחר שקראתי את אחד המדריכים כאן הבנתי שיש כאלה עם bypass, אלא שהם יקרים יותר.
לכן חשבתי אולי אפשר לרכוש מגבר כח (סטריאו או מונו בלוק) ולהוזיל עלויות. האם זה אכן זול יותר? האם זה משנה מבחינת איכות הסאונד (מגבר סטריאו או מגבר כח)?"
-
AAdam
-
- חבר פעיל

באתר של דנון ראיתי את ה-pma 1500ae, ויש לו כניסת p.direct, האם זהו הmain in הנחשק?
לגבי שאלתך, כרגע יש לי נגן די וי די... אבל הסתכלתי על ה-dcd 700 של דנון...
יחד עם זאת, אני ממילא חושב ל"קרוע" את כל הדיסקים שלי לכונן קשיח חיצוני - אתה חושב שיש אפשרות לחבר, איכשהו, את הכונן למגבר הסטריאו בתור מקור חיצוני???
בינתיים זה נראה כך (כמובן, תלוי בתשובותיך):
רסיבר 2309 של דנון
מגבר סטריאו pma 1500ae של דנון
סט רמקולים של וורפידל מסדרת דיאמונד 9 (9.1, sr, cs וכן סאב sw150)...
מה דעתך?
תודה אדם
לגבי שאלתך, כרגע יש לי נגן די וי די... אבל הסתכלתי על ה-dcd 700 של דנון...
יחד עם זאת, אני ממילא חושב ל"קרוע" את כל הדיסקים שלי לכונן קשיח חיצוני - אתה חושב שיש אפשרות לחבר, איכשהו, את הכונן למגבר הסטריאו בתור מקור חיצוני???
בינתיים זה נראה כך (כמובן, תלוי בתשובותיך):
רסיבר 2309 של דנון
מגבר סטריאו pma 1500ae של דנון
סט רמקולים של וורפידל מסדרת דיאמונד 9 (9.1, sr, cs וכן סאב sw150)...
מה דעתך?
תודה אדם
-
AAdam
-
- חבר פעיל

אגב, למעשה אני זקוק לרסיבר כמגבר רב ערוצי בלבד, כיוון שבכל הנוגע לעיבוד הוידאו וכו' ביקשתי מקרובת משפחה שנמצאת כעת בחו"ל לבדוק את האפשרות לרכוש את הhome theater scaler plus של חברת gefen...
אז אם יש לך הצעות טובות יותר לרסיבר, הן בהחלט תתקבלנה בברכה...
אז אם יש לך הצעות טובות יותר לרסיבר, הן בהחלט תתקבלנה בברכה...
-
AAdam
-
- חבר פעיל

וואו מרטין אתה ממש זריז, חן חן
-
AAdam
-
- חבר פעיל

לשדרג את הקידמיים בלבד?
מה למשל היית מציע?
מה למשל היית מציע?
-
AAdam
-
- חבר פעיל

אם אני מוותר בשלב זה על רכישת סאב
אז לטובת הקידמיים התקציב עומד בערך על 2500 ש"ח...
איזה קידמיים היית מציע?
עד כמה הסאב הכרחי? האם יתר הרמקולים יחפו על חסרונו ברמה מסוימת?
אז לטובת הקידמיים התקציב עומד בערך על 2500 ש"ח...
איזה קידמיים היית מציע?
עד כמה הסאב הכרחי? האם יתר הרמקולים יחפו על חסרונו ברמה מסוימת?
-
AAdam
-
- חבר פעיל

האם הצעתך לוותר על המגבר סטריאו Pma 1500ae עומדת בעינה גם אם נניח ארכוש רמקולים רצפתיים כגון ה-9.6 של וורפידל?
-
AAdam
-
- חבר פעיל

או קי
אז התקציב לקדמייים יורד ל-1000 - 1500... מה אתה אומר? המלצה?
אז התקציב לקדמייים יורד ל-1000 - 1500... מה אתה אומר? המלצה?
-
AAdam
-
- חבר פעיל

היי מרטין
שמעתי בעצתך, אז אתמול הקשבתי למיני מוניטור של פרדיים, באמצעות ה-663 של ימאהה בסטריאו, והם נשמעו לי ממש טוב, הרבה יותר טוב מה-9.1 של וורפידל.
הנציג שם המליץ לרכוש אותם במקום ה-9.1 ובמסגרת התקציב להישאר עם סנטר cs של וורפידל וכן ה-sr וה-sw150.
מה דעתך על הסט? אציין שלא היה לרמקולים שהוצעו לי מה שנקרא input terminals 2, אלא זוג אחד - האם זה משמעותי?
כמו כן, לשם ההשוואה הקשבתי למיני מוניטור באמצעות ה-663, hk255 וכן הדנון החדש יחסית 2309. לטעמי משלושתם ה-663 הוציא את הסאונד הטוב ביותר , אם כי ההבדלים בינו לבין ה-2309 היו קטנים. ה-663 איך לומר הוציא צלילים חיים יותר, רעננים יותר ועם יותר עוצמה.
כיוון שבכל הנוגע לעיבוד וידאו בכוונתי להשתמש בסקיילר חיצוני וברסיבר כמגבר רב-ערוצי, אז המחיר של ה-663 בצירוף העובדה שהוא תומך בפורמטים המתקדמים ביותר כיום של האודיו - ממש קורץ. המלצות/מחשבות על ה-663 ???
תודה
שמעתי בעצתך, אז אתמול הקשבתי למיני מוניטור של פרדיים, באמצעות ה-663 של ימאהה בסטריאו, והם נשמעו לי ממש טוב, הרבה יותר טוב מה-9.1 של וורפידל.
הנציג שם המליץ לרכוש אותם במקום ה-9.1 ובמסגרת התקציב להישאר עם סנטר cs של וורפידל וכן ה-sr וה-sw150.
מה דעתך על הסט? אציין שלא היה לרמקולים שהוצעו לי מה שנקרא input terminals 2, אלא זוג אחד - האם זה משמעותי?
כמו כן, לשם ההשוואה הקשבתי למיני מוניטור באמצעות ה-663, hk255 וכן הדנון החדש יחסית 2309. לטעמי משלושתם ה-663 הוציא את הסאונד הטוב ביותר , אם כי ההבדלים בינו לבין ה-2309 היו קטנים. ה-663 איך לומר הוציא צלילים חיים יותר, רעננים יותר ועם יותר עוצמה.
כיוון שבכל הנוגע לעיבוד וידאו בכוונתי להשתמש בסקיילר חיצוני וברסיבר כמגבר רב-ערוצי, אז המחיר של ה-663 בצירוף העובדה שהוא תומך בפורמטים המתקדמים ביותר כיום של האודיו - ממש קורץ. המלצות/מחשבות על ה-663 ???
תודה
-
AAdam
-
- חבר פעיל

תיקון טעות - חשוב:
הקשבתי לרמקולים האמורים באמצעות ה-863, ולדברי הנציג בכל הקשור לסאונד ה-663 ייתן את אותם הביצועים בדיוק.
האומנם?
הקשבתי לרמקולים האמורים באמצעות ה-863, ולדברי הנציג בכל הקשור לסאונד ה-663 ייתן את אותם הביצועים בדיוק.
האומנם?