הסבר ממוכר שלא לגמרי הבנתי
שלום,
ההבנה שלי היא די בינונית (ומטה) במסכים שטוחים.
אני מתלבט בין שני מסכי ה-50" שנדונים פה רבות (הסמסונג 450 וה-PV80).
תוך כדי התלבטות נכנסו גם ה-LCD החדשות של סמסונג, שדי מצאו חן בעיניי.
המוכר אמר לי, שאם אני מתכוון לראות יותר TV כדאי PV80 מה גם שב-50" הפיקסלים הם מרובעים וההבדל בין הפלזמה ל-LCD FHD לא כזה גדול.
לא לגמרי הבנתי אותו ואשמח אם תוכלו להרחיב בהסבר למה...
ערן.
ההבנה שלי היא די בינונית (ומטה) במסכים שטוחים.
אני מתלבט בין שני מסכי ה-50" שנדונים פה רבות (הסמסונג 450 וה-PV80).
תוך כדי התלבטות נכנסו גם ה-LCD החדשות של סמסונג, שדי מצאו חן בעיניי.
המוכר אמר לי, שאם אני מתכוון לראות יותר TV כדאי PV80 מה גם שב-50" הפיקסלים הם מרובעים וההבדל בין הפלזמה ל-LCD FHD לא כזה גדול.
לא לגמרי הבנתי אותו ואשמח אם תוכלו להרחיב בהסבר למה...
ערן.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
טכנולוגיית LCD ופלזמה שונה זו מזו
לפלזמה פיקסלים מלבניים ומעטים יותר מאש במסכי LCD שמכילים פיקסלים ריבועיים ורבים יותר .
יש קשר ישיר בין זה לבין הצפיה בשידורי SD בגלל שמיעט פיקסלים בשידורים לא איכותיים כמו שידורי SD יביא לתוצאה מפורטת פחות וביחד עם זה , גם איכותית יותר בשידורים אלה .
יש קשר ישיר בין זה לבין הצפיה בשידורי SD בגלל שמיעט פיקסלים בשידורים לא איכותיים כמו שידורי SD יביא לתוצאה מפורטת פחות וביחד עם זה , גם איכותית יותר בשידורים אלה .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא מסכים.ש קשר ישיר בין זה לבין הצפיה בשידורי SD בגלל שמיעט פיקסלים בשידורים לא איכותיים כמו שידורי SD יביא לתוצאה מפורטת פחות וביחד עם זה , גם איכותית יותר בשידורים אלה ....
הקשר הוא רק לעיבוד התמונה.
יש מסכי FHD שרואים בהם SD טוב יותר ממסכי HDR....
יש כאלו מסכים במחיר שפוי?MartinHSabag כתב:אני לא מסכים.ש קשר ישיר בין זה לבין הצפיה בשידורי SD בגלל שמיעט פיקסלים בשידורים לא איכותיים כמו שידורי SD יביא לתוצאה מפורטת פחות וביחד עם זה , גם איכותית יותר בשידורים אלה ....
הקשר הוא רק לעיבוד התמונה.
יש מסכי FHD שרואים בהם SD טוב יותר ממסכי HDR.......
ואיזה דגמים אלו?
תודה,
עמית
בפלאזמה 42 אינצ הפיקסלים מלבניים וב50 אינצ מרובעים, לפי מה קראתי אני מבין שאתה הולך לצפות הרבה בSD ובגלל זה לא הייתי חושב לקחת LCD גם בגלל האינצ הגבוה של המסך שאתה צריך, אז אין לך יותר מידי מה לחשוב זה או PV80 או A450.
אני אישית אהבתי בהרבה את הPV80 ללא ספק בכל התחומים מהצבעים הטבעיים והשחורים הטובים עד להשתקפות הטובה שלה.
אני אישית אהבתי בהרבה את הPV80 ללא ספק בכל התחומים מהצבעים הטבעיים והשחורים הטובים עד להשתקפות הטובה שלה.