המלצה לקניית 32" LCD Full HD
שלום,
מחפש מסך 32" Full HD.
שיחובר למחשב לצפיה בסרטים וסדרות, אבל גם ישמש כטלוויזיה..
(YES SD)
בחיפוש ראשוני מצאתי את ה KDL- 32W4000E של סוני.
ואת ה LA32A650 של סמסונג
שהמחירים שלהם נעים בין 5500 - 6000 ש"ח.
עכשיו אין לי אפשרות ללכת לראות את שניהם באותה חנות ולהחליט אז אני צריך את עזרתכם המקצועית.
מה כדאי לקחת? (אני נוטה לכיוון הסוני)
או האם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הנ"ל?
בתודה מראש, בן.
מחפש מסך 32" Full HD.
שיחובר למחשב לצפיה בסרטים וסדרות, אבל גם ישמש כטלוויזיה..
(YES SD)
בחיפוש ראשוני מצאתי את ה KDL- 32W4000E של סוני.
ואת ה LA32A650 של סמסונג
שהמחירים שלהם נעים בין 5500 - 6000 ש"ח.
עכשיו אין לי אפשרות ללכת לראות את שניהם באותה חנות ולהחליט אז אני צריך את עזרתכם המקצועית.
מה כדאי לקחת? (אני נוטה לכיוון הסוני)
או האם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הנ"ל?
בתודה מראש, בן.
אין לי טעם ב בלקנות מסך גדול יותר מאחר והמיקום שלי מוגבל, מה גם שמרחק הצפיה והחדר שבו תהיה הטלויזיה לא גדול מדי אז 32 זה די והותר..אין לי מה לעשות עם טלויזיה יותר גדולה..לצערי
לגבי הFHD את האמת את הנתונים לגבי הצפיה הבאתי לפי מה שקורה כרגע..כרגע את סרטי הבלו-ריי אני רואה במסך של המחשב (20"), אז יוצא שאני רואה יותר טלויזיה (וגם זה לא בהבדל גדול)
אז יכול להיות שכאשר יהיה מסך שיוכל להציג תמונה טובה יותר זה ישתנה.
בכל אופן, אם בכל זאת FHD מה לגבי המסכים שהצגתי?
איך המסך של סוני בהצגת SD? (לאו דווקא בהשוואה מול הזה של סמסונג)
לגבי הFHD את האמת את הנתונים לגבי הצפיה הבאתי לפי מה שקורה כרגע..כרגע את סרטי הבלו-ריי אני רואה במסך של המחשב (20"), אז יוצא שאני רואה יותר טלויזיה (וגם זה לא בהבדל גדול)
אז יכול להיות שכאשר יהיה מסך שיוכל להציג תמונה טובה יותר זה ישתנה.
בכל אופן, אם בכל זאת FHD מה לגבי המסכים שהצגתי?
איך המסך של סוני בהצגת SD? (לאו דווקא בהשוואה מול הזה של סמסונג)
ה A650 בגודל 32 איננה 100 MHZ ולכן מאוד דומה ביכולות שלה ל A550 שלדעתי עם כיול טוב נראית לא רע בכלל גם בSD ומדהימה ב HD (מניסיון), לגבי המרחק אני בערך 1.80 מהטלויזיה ובהחלט מסוגל להבדיל בין תוכן HDR ל FHD אז שלא יבלבלו לך את השכל לגבי זה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אתה יכול לתת את הגדרות הכיול ששמת ל 32A550 עבור SD?sbtgn1 כתב:ה A650 בגודל 32 איננה 100 MHZ ולכן מאוד דומה ביכולות שלה ל A550 שלדעתי עם כיול טוב נראית לא רע בכלל גם בSD ומדהימה ב HD (מניסיון), לגבי המרחק אני בערך 1.80 מהטלויזיה ובהחלט מסוגל להבדיל בין תוכן HDR ל FHD אז שלא יבלבלו לך את השכל לגבי זה....
אצלי רואים SD בסדר, אבל אולי זה עוד יכול להשתפר...
תודה.
תודה על העזרה בינתיים
למרות שאני מבולבל יותר משהתחלתי..
בדקתי את הנתונים של ה550, אין כ"כ הבדל בינה לבין ה 650 חוץ מהמחיר שהוא זול משמעותית לעומת ה650..
קיצר מהתגובות אני מתחיל להבין שאין לי מה ללכת על הסוני אלא להחליט מה כדאי מה2 האחרות שהוצעו פה?
אז כדאי ללכת על ה550 או שיש עוד הצעות למסכים שאני לא מכיר?
שוב תודה,
בן.
בדקתי את הנתונים של ה550, אין כ"כ הבדל בינה לבין ה 650 חוץ מהמחיר שהוא זול משמעותית לעומת ה650..
קיצר מהתגובות אני מתחיל להבין שאין לי מה ללכת על הסוני אלא להחליט מה כדאי מה2 האחרות שהוצעו פה?
אז כדאי ללכת על ה550 או שיש עוד הצעות למסכים שאני לא מכיר?
שוב תודה,
בן.