יש כבר מספיק פתרונות כאלו, אני אישית הזמנתי משהו דומה לפני כמה ימים ובסטיקי יש המון מידע על הנושא. אם זה לא יהיה משהו מיוחד או במחיר ממש טוב אני לא רואה למוצר הצלחה היסטרית. כשהשוק מוצף בפיתרונות צריך לייחד את המוצר איכשהו. טוב - נמתין לפרטים נוספים ונראה על מה מדובר
אתה יודע למה הוא זול? כי הוא משמש רק לצפייה ב DVD, הוא לא יודע לעשות את כל הפונקציות שהשלט ה"מלא"/מקורי יודע לעשות. זה פיתרון נחמד אבל יש פתרונות כאלו גם ב 15 דולר.
יש לך מידע מלא בסטיקי על איזה שלטים יש ומה היתרון/חיסרון של כל אחד מהם...
Huber כתב:אתה יודע למה הוא זול? כי הוא משמש רק לצפייה ב DVD, הוא לא יודע לעשות את כל הפונקציות שהשלט ה"מלא"/מקורי יודע לעשות. זה פיתרון נחמד אבל יש פתרונות כאלו גם ב 15 דולר.
יש לך מידע מלא בסטיקי על איזה שלטים יש ומה היתרון/חיסרון של כל אחד מהם...
...
ומה עוד אתה צריך?
לשלוט על ההגה ל-GT5 דרך IR?
אני בכלל לא אוהב IR, שליטה אצלי בבית היא דרך WI-FI ו-RS232 איפה שאני יכול
מה עוד אני צריך? מה עם לכבות את הקונסולה? מה הטעם בשלט אוניברסלי (זו המטרה הסופית אצלי, שליטה בעזרת שלט אוניברסלי על ה PS3 בעזרת המתאמים הללו) אם אני צריך לקום אל המכשירים פיזית?
בכל מקרה, יש את זה בחצי מחיר ועשוה אותו הדבר אם מספק לך הפונקציות הללו:
גיליתי עוד כמה פרטים. מסתבר שהמתאם הזה לא מתחבר ל USB אלא משדר ישירות ב BT מה שאומר שלי שיש קונסולה יחסית חדשה עם רק 2 יציאות USB לא יאלץ לוותר על אחת מהם. בנוסף - המתאם הנ"ל יאפשר את כל הפונקציות של השלט המקורי של ה PS3, דבר שכיום נותנים רק הממירים המאוד יקרים.
Malcontent - אני מודה שקטנים, אבל אם יהיה הפרש לא גדול מידיי בינו למתחרים הוא עדיין עדיף משני סיבות:
1. מוצר של לוגיטק - מה שאומר הבטחה לאיכות בנייה גבוהה ועיצוב נאה (בניגוד לעיצוב של התחרים כמו הטוטפריי).
1. בלוטוט מלא - ז"א מתקשר עם ה PS3 דרך BT ולא מצריך/גוזל יציאת USB, חיוני לבעלי PS3 חדשים שמגיעים רק עם 2 כניסות. בנוסף עצם העבודה שזה ב BT אומר שאפשר לשים את מוחבא מהעיין, יתרון חלק מהרוכשים.