יבואן מקביל פיוניר - מ. ברוכים?
-
uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
שלום לכולם,
אני מתחיל לשקול קניית DVD חדש (כרגע יש אחד ישן של השותף שלי, שמסרב להוציא סיגנל בקומפוננט לטלויזיה - 32A550).
מהיכרות עם המדובר בפורום, חשבתי על ה DV410.
בזאפ המחירים נעים בין 430 בערך (אחריות דרך מ. ברוכים) ל 650+ (אחריות ט.ר.).
ראיתי מכמה שרשורים שביבוא המקביל צריך לעדכן קושחה בשביל zone2 וכתוביות בעברית - אוקיי - אני מניח שזו לא פרוצדורה מורכבת מדי..
למישהו יצא להתנסות עם האחריות עצמה? תיקון, החלפה וכו'?
אשמח לשמוע חויות - טובות או רעות.
תודה,
אורי
אני מתחיל לשקול קניית DVD חדש (כרגע יש אחד ישן של השותף שלי, שמסרב להוציא סיגנל בקומפוננט לטלויזיה - 32A550).
ראיתי מכמה שרשורים שביבוא המקביל צריך לעדכן קושחה בשביל zone2 וכתוביות בעברית - אוקיי - אני מניח שזו לא פרוצדורה מורכבת מדי..
תודה,
אורי
נערך לאחרונה על ידי uriler ב 21/03/2009 2:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
uriler כתב:שלום לכולם,
ראיתי מכמה שרשורים שביבוא המקביל צריך לעדכן קושחה בשביל zone2 וכתוביות בעברית - אוקיי.
תודה,
אורי...
אני הייתי קונה בטווח המחירים הנמוך הזה ב טררומק כתב:uriler כתב:שלום לכולם,
ראיתי מכמה שרשורים שביבוא המקביל צריך לעדכן קושחה בשביל zone2 וכתוביות בעברית - אוקיי.
תודה,
אורי......
-
uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
אני סטודנט, בתקציב מוגבל יחסית, ומתכנן לקנות את הפופקורן החדש כשהוא ייצא (אני יודע, יש סתירה במשפט הזה... אבל לזה אני חוסך).רומק כתב:אני הייתי קונה בטווח המחירים הנמוך הזה ב טר...
ה DVD הוא לסגירת חורים, ולצפייה בדברים שכבר יש לי (ולא אוריד שוב את כל התכנים מחדש ב 720), רובם צרובים כ DivX על דיסקים של DVD.
אם האחריות של היבואן המקביל במקרה זה טובה, ולא תהיה בעיה לעדכן (למרות מה שט.ר. כותבים באתר פיוניר ישראל) - זה 30% הנחה...
עזוב שטויות לך לקנות יבואן רישמיuriler כתב:אני סטודנט, בתקציב מוגבל יחסית, ומתכנן לקנות את הפופקורן החדש כשהוא ייצא (אני יודע, יש סתירה במשפט הזה... אבל לזה אני חוסך).רומק כתב:אני הייתי קונה בטווח המחירים הנמוך הזה ב טר...
ה DVD הוא לסגירת חורים, ולצפייה בדברים שכבר יש לי (ולא אוריד שוב את כל התכנים מחדש ב 720), רובם צרובים כ DivX על דיסקים של DVD.
אם האחריות של היבואן המקביל במקרה זה טובה, ולא תהיה בעיה לעדכן (למרות מה שט.ר. כותבים באתר פיוניר ישראל) - זה 30% הנחה......
כסף קטן.
-
uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
שוב ההגדרה הזו... "כסף קטן", "טווח מחירים נמוך"...רומק כתב: עזוב שטויות לך לקנות יבואן רישמי
כסף קטן....
רומק - עם כל הכבוד, צא לי מהכיס.
אם אין לך מה לענות על היבואן ששאלתי עליו, תן לי לעשות את השיקולים שלי אם 200 ש"ח הם כסף קטן או לא.
(מצטער על הטון - אבל פעם אחת שכתבתי את זה לדעתי מספיקה כדי שתבין)
uriler כתב:שוב ההגדרה הזו... "כסף קטן", "טווח מחירים נמוך"...רומק כתב: עזוב שטויות לך לקנות יבואן רישמי
כסף קטן....
רומק - עם כל הכבוד, צא לי מהכיס.
אם אין לך מה לענות על היבואן ששאלתי עליו, תן לי לעשות את השיקולים שלי אם 200 ש"ח הם כסף קטן או לא.
(מצטער על הטון - אבל פעם אחת שכתבתי את זה לדעתי מספיקה כדי שתבין)...
-
uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
גם מ. ברוכים נותנים שלוש שנים.
השאלה היא לגבי מה זה שווה
(אגב - לגבי הקושחה - מאיפה אפשר להוריד אותה? יש לי תחושה שט.ר. לא ישלחו לי אותה אם אני אנסה להירשם ב pioneerisrael.co.il).
השאלה היא לגבי מה זה שווה
(אגב - לגבי הקושחה - מאיפה אפשר להוריד אותה? יש לי תחושה שט.ר. לא ישלחו לי אותה אם אני אנסה להירשם ב pioneerisrael.co.il).