מחפש כרטיס קול
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
נכנסת ל OPTIONS? אפשר הרי לבחור שם אילו מיקסרים יופיעו
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לדעתי אתה עובד עם הדרייברים שהגיעו עם XP. אולי כדאי לך לנסות את הדרייברים המקוריים של היצרן שאותם תוכל להוריד מכאן: http://support.creative.com/Products/Pr ... nd+Blaster
אם זה לא יעזור אז חבל להמשיך להתעסק בזה. ה Soundblaster 5.1 הוא כרטיס מאוד ישן, לא ממש מתאים לכלום מלבד משחקים התומכים ב EAX (וגם זה רק EAX2) והיום תוכל לקבל מוצרים הרבה יותר טובים במחירים ממש מצחיקים.
אם זה לא יעזור אז חבל להמשיך להתעסק בזה. ה Soundblaster 5.1 הוא כרטיס מאוד ישן, לא ממש מתאים לכלום מלבד משחקים התומכים ב EAX (וגם זה רק EAX2) והיום תוכל לקבל מוצרים הרבה יותר טובים במחירים ממש מצחיקים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
דבר ראשון, בדיוק משם הורדתי את הדרייברים.Catskinner כתב:לדעתי אתה עובד עם הדרייברים שהגיעו עם XP. אולי כדאי לך לנסות את הדרייברים המקוריים של היצרן שאותם תוכל להוריד מכאן: http://support.creative.com/Products/Pr ... nd+Blaster
אם זה לא יעזור אז חבל להמשיך להתעסק בזה. ה Soundblaster 5.1 הוא כרטיס מאוד ישן, לא ממש מתאים לכלום מלבד משחקים התומכים ב EAX (וגם זה רק EAX2) והיום תוכל לקבל מוצרים הרבה יותר טובים במחירים ממש מצחיקים....
שנית, אם תסתכל בהודעה הראשונה שלי, מראש רשמתי שאני מעוניין לקנות אחד חדש ומבקש המלצה לאיזה לקנות.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

כרטיס קול מעולה שלא עולה יותר מידי כסף הוא ה Auzentech X-Plosion שניתן לרכוש מ FoxPC.
אבל אם אתה מתחבר למגבר דרך כבל קואקסיאלי אז דע לך שבהעברת Dolby Digital ו DTS ממליא לא תוכל לשנות את הווליום דרך המחשב.
אבל אם אתה מתחבר למגבר דרך כבל קואקסיאלי אז דע לך שבהעברת Dolby Digital ו DTS ממליא לא תוכל לשנות את הווליום דרך המחשב.
תודה!Catskinner כתב:כרטיס קול מעולה שלא עולה יותר מידי כסף הוא ה Auzentech X-Plosion שניתן לרכוש מ FoxPC.
אבל אם אתה מתחבר למגבר דרך כבל קואקסיאלי אז דע לך שבהעברת Dolby Digital ו DTS ממליא לא תוכל לשנות את הווליום דרך המחשב....
כבל קאוקסלי זאת היציאה אופטית?
הרמקולים מחוברים למגבר עם בננות. והמגבר מחובר למחשב עם יציאת אודיו רגילה (שלוש). זה תופס?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

לא. כבל קואקסיאלי זה כבל שמתחבר ליציאת ה S/PDIF הקואקסיאלית. הכבל האופטי מתחבר ליציאת ה S/PDIF האופטית. לכרטיס יש את שתי היציאות דרך אגב. בנוסף יש לו גם יציאות אנלוגיות רגילות שדרכם תוכל לחבר את המגבר אם תחליט שלא להתחבר ב S/PDIF.