Hitachi 42PD9800TA איך היא? שאלה חדשה בפנים
שלום,
חיפשתי קצת מידע על הדגם הזה בפורום ולא דובר אליו יותר מדי.
היום הלכתי לבדוק בחנות את הPV80 ולידה הייתה Hitachi 42PD9800TA, בהיטאצ'י ראו צבעים ועומק יותר טוב לעומת הPV 80 מה גם שהPV80 משמינה אנשים ברמות.
אשמח לכל מידע.
השימוש בטלוויזיה הוא כזה:
99% YES (לא HD)
1% DVD
(בעתיד אולי חיבור למחשב, אני כן רוצה שיראו סרטי HD טוב דרך חיבור למחשב)
תודה,
עמית
חיפשתי קצת מידע על הדגם הזה בפורום ולא דובר אליו יותר מדי.
היום הלכתי לבדוק בחנות את הPV80 ולידה הייתה Hitachi 42PD9800TA, בהיטאצ'י ראו צבעים ועומק יותר טוב לעומת הPV 80 מה גם שהPV80 משמינה אנשים ברמות.
אשמח לכל מידע.
השימוש בטלוויזיה הוא כזה:
99% YES (לא HD)
1% DVD
(בעתיד אולי חיבור למחשב, אני כן רוצה שיראו סרטי HD טוב דרך חיבור למחשב)
תודה,
עמית
נערך לאחרונה על ידי Zimer ב 22/03/2009 15:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא יודע כמה הדגם ישן, כמו שאמרתי הייתי בחנות והציגו לי את 2 המסכים (pv80 וה9800)
הוא אמר שזה 2 דגמים מובילים בשוק היום.
חיפשתי קצת באינטרנט ואני רואה שהמחירים של הדגם שהצגת נמוכים בהרבה מהמחיר שהוצע לנו בשביל היטאצ'י 9800.
האם זהו הדגם החדש יותר?
והאם אתה מרוצה ממנו?
הוא אמר שזה 2 דגמים מובילים בשוק היום.
חיפשתי קצת באינטרנט ואני רואה שהמחירים של הדגם שהצגת נמוכים בהרבה מהמחיר שהוצע לנו בשביל היטאצ'י 9800.
האם זהו הדגם החדש יותר?
והאם אתה מרוצה ממנו?
6 אלף זה התקציב שלי (אפשר למתוח עד ל7 אם יש הבדל משמעותי), אני רוצה ללכת היום לראות עוד מסכים, יש מקומות ממולצים באיזור השרון?
הייתי בהום סינמה בנתיים ברעננה.
P42E101A איך היא? למרות שהיא סדרה אחת מתחת היא טובה באותה רמה?
אני לא מצליח למצוא מידע רב היטאצ'י בפורום אשמח לכל מידע.
הייתי בהום סינמה בנתיים ברעננה.
P42E101A איך היא? למרות שהיא סדרה אחת מתחת היא טובה באותה רמה?
אני לא מצליח למצוא מידע רב היטאצ'י בפורום אשמח לכל מידע.
עכשיו בדקתי, יש לי גובה מקסימום של 78 ס"מ במקום שאני הולך לשים את הטלוויזיה.
(זה לא שקע בקיר, אבל אני לא יכול שהטלוויזיה תבלוט מעל גובה זה כי זה לא יפה פשוט)
אז בכל זאת אם נשארי םעל 42" איזה דגמים יש?
את הPV80 אמא שלי לא אהבה המתיחה של התמונה ממש עצבנה אותה (הטלוויזיה הייתה על מצב just)
לא חייבים ללכת על דגם שעולה 7K אפשר גם פחות (כל השאר יושקע במערכת קולנוע ביתית).
אבל עקרונית אפשר דגמים עד 7K.
תודה רבה
(זה לא שקע בקיר, אבל אני לא יכול שהטלוויזיה תבלוט מעל גובה זה כי זה לא יפה פשוט)
אז בכל זאת אם נשארי םעל 42" איזה דגמים יש?
את הPV80 אמא שלי לא אהבה המתיחה של התמונה ממש עצבנה אותה (הטלוויזיה הייתה על מצב just)
לא חייבים ללכת על דגם שעולה 7K אפשר גם פחות (כל השאר יושקע במערכת קולנוע ביתית).
אבל עקרונית אפשר דגמים עד 7K.
תודה רבה
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
קבל:
http://dvdcenter.co.il/pl_product~701~2~47.htm
וגם ראיתי בעיתון בשישי במוסף של BESTBUY אם אני לא טועה, מסך 50 של LG במעט יותר מ-7K.
בהצלחה.
http://dvdcenter.co.il/pl_product~701~2~47.htm
וגם ראיתי בעיתון בשישי במוסף של BESTBUY אם אני לא טועה, מסך 50 של LG במעט יותר מ-7K.
בהצלחה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
מצטער, כתבתי 50" אבל אז ערכתי את התגובה כי פשוט אין לנו מקום לטלוויזיה הזאת. יש לנו גובה מקסימלי של 78 ס"מ שהטלוויזיה צריכה להכנס אליו.
אשמח אם תוכל להציג דגמים נוספים של 42", ד"א מה זה אומר אם זה יבואן פרללי? אפשר לסמוך על זה?
אשמח אם תוכל להציג דגמים נוספים של 42", ד"א מה זה אומר אם זה יבואן פרללי? אפשר לסמוך על זה?
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
בקשר ליבואנים פרללים אני אשאיר את זה לך לבדוק מי מהם אמין ומי לא.
תוכל לבצע חיפוש בפורום ולראות מה הלך הרוח לגבי כל אחד. אני לא הייתי פוסל זאת על הסף.
לגבי 42, אם לא פנאסוניק אז אין לך עוד הרבה אופציות, ישנן את הסמסנוג A450 ו-A410 המפורסמות.
המלצה שלי, אם אתה הולך על 42 אני הייתי מנסה למצוא פיוניר דור 8 ביד שניה או אפילו מתאמץ לחדשה במחיר של 8K אם תצליח למצוא.
תוכל לבצע חיפוש בפורום ולראות מה הלך הרוח לגבי כל אחד. אני לא הייתי פוסל זאת על הסף.
לגבי 42, אם לא פנאסוניק אז אין לך עוד הרבה אופציות, ישנן את הסמסנוג A450 ו-A410 המפורסמות.
המלצה שלי, אם אתה הולך על 42 אני הייתי מנסה למצוא פיוניר דור 8 ביד שניה או אפילו מתאמץ לחדשה במחיר של 8K אם תצליח למצוא.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
איפה אפשר לראות את הA450 באיזור השרון יש לך מושג?shraga007 כתב:בקשר ליבואנים פרללים אני אשאיר את זה לך לבדוק מי מהם אמין ומי לא.
המלצה שלי, אם אתה הולך על 42 אני הייתי מנסה למצוא פיוניר דור 8 ביד שניה או אפילו מתאמץ לחדשה במחיר של 8K אם תצליח למצוא....
קראתי שאין SCART לA450, זה קריטי?
חוץ מזה אתה אומר לרדת מהP42E101A?
תודה,
עמית