ספקות בנוגע לחנות VIDEOSET חשוב ביותר!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
play27 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
קיבלתי הצעת מחיר מהיבואן הרישמי של NEC - יניר מערכות בנוגע למסך שאני מעוניין בו ובמקביל שמתי לב שיש אנשים בפורום שרכשו מוצרים בחנות VIDEOSET וביקשתי גם מהם הצעה לגבי אותו מסך.
הפער במחירים בין שתי ההצעות שקיבלתי הינו עצום ונדמה שלא ריאלי ומאחר ואין לי צורך לפקפק באמינותו של היבואן הרישמי, מסתמן שכביכול יש כאן עוקץ מצד החנות המתחרה עקב הצעה זולה באופן משמעותי ממחיר היבואן.
הפער במחיר נאמד ב 1800 ש"ח.
כשהתקשרתי לסוכן ביניר מערכות והצגתי את הפער במחירים ומאיזה גורם קיבלתי את ההצעה נאמר לי שמדובר בחנות המתעסקת ב"שוק אפור " ואינה מספקת אחריות מלאה עבור מוצרי NEC כפי שנדמה ושהיבואן יניר מערכות לא מכיר באחריות של מוצרי החברה שנרכשו דרך VIDEOSET .
כשנציגת VIDEOSET ששלחה לי את הצעת המחיר נשאלה בדבר האחריות המתבקשת היא גמגמה וטענה שבכל בעיה קיימת הם מטפלים במעבדת שירות או משהו כזה.
אלו הרשמים שלי בעניין זה והייתי מעוניין לדעת האם יש דברים בגו,האם החששות שלי מוצדקים?יתכן VIDEOSET מוכרת מוצרים מחודשים - REFERDISH ? אני לא יודע מה בדיוק לחשוב ולאיזה כיוון ללכת.
אשמח לתגובות מכולכם,
תודה רבה.

Traklin
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 190
שם מלא: ליאור א.
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

עוד נקודה חשובה לגבי רכישה באינטרנט לפחות,השוק האינטרנטי מוצף חנויות,
חלק גדול מהן מציינות אחריות רשמית בזמן שהספקים לא עובדים מולם,
לפני כל רכישה באינטרנט תבדקו תמיד אם הספק של המוצר אכן עובד מול החנות
ברוב אתרי הספקים יש רשימה של חנויות אונליין ופיזיות מולן מתנהל הספק ביום יום.

יש גם חנויות שמוכרות גם פררל וגם רשמי,תשימו לב לדברים האלה.

אני לא בא להכפיש אף אחד,אני מציין עובדות.
טרקלין חשמל באינטרנט
www.traklin.co.il

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #3 

אני קניתי את מסך ה NEC שלי למחשב MULTISYNCE 90GX2
מיותר לציין שאני מאוד מאוד מרוצה מהמסך, עד היום לא ראיתי מסך מחשב באיכות כזו.

שנית, המסך הגיע בקופסה עם פיקסל שרוף בפינה, שלחתי , החליפו בלי בעיות מיוחדות.

אני מרוצה מ VIDEOSET.

אבל זה היה לפני 4 שנים... לא יודע איך הם היום...מיתון וכו..

play27 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

אז מה קורה כאן בעצם?יניר מערכות עובדים מול VIDEOSET?נדמה שלא כך מאחר והסוכן די דאג להדגיש שלא להסתמך על קניה דרכם.

madror
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #5 

אני לפני 3 שנים קניתי מהם מקרן פרזנטציה עבור העבודה של הורי , שירות מחיר ויחס (הגעתי אליהם ישירות למשרדיהם לייד קניון אילון) לא קיבלתי מהרבה חברות בארץ !

כמו כן לפני כ שנתיים לערך קניתי לאחי את NEC LCD 20WGX2 מסך מדהים שרק חבל שהוא בה בתצורה של 20 אינץ (בוודאי אל מול המפלצות היום של ה 24 וה 26 אינץ)

לא הבנתי מה זה שוק אפור (בתחום הזה) ובמידה וישנה עבורך אחריות אין לך באמת מה לדאוג , אכן יש במקום מעבדה לתפארת , אבל מן הסתם לכול יבואן ישנה מעבדה משלו והוא לא שולח חלקים (בוודאי לא בדרגים מסוימים) לחו"ל לתיקון !.

אולי דברים השתנו מאז , למרות שדי קשה לי להאמין.

בכל מקרה אני אישית לא הייתי חושש לבצע שם קניה , גם בסכום של אלפי שקלים גדולים.

תתחדש.

play27 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

בבקשה תגובות נוספות זה ממש קריטי

play27 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

????

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #8 

אני קניתי אצלהם מסך מיצובישי 19 CRT מאוד יקר ליפני שנים המסך היה מצויין עד שהיתקלקל מסרתי להם אותו לתיקון וזה היה בדיוק בתפר הזמן שהם העבירו את השירות שלהם לחברת סרבפרו בחולון וכתוצאה מכך המסך חזר אלי מתוקן רק אחרי 3 שבועות והיגיע עים הרבה שריטות על הפסטיק שלא (מזל שלא על הזכוכית) הם לא רצו לפצות אותי ! לבסוף מכרתי את המסך ב שליש ממחירו כי לא סבלתי את השריטות ..... שמרתי את העיניין הרבה שנים והינה היגיע הזמן לפרסמו.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”