למה האיכות של החדשות 2 כל כך נמוכה?
זה בגלל ש משרד התקשורת לא בודק את הוט בהקשר לרמה הטכנית של השידורים - של כל הערוצים ! (נחוצה בדיקה מידי פעם באקראי בבית המנוי ( בהסכמתו או/ו לבקשתו ), וגם לפרסם בתקשורת את המימצאים !)ortori כתב:זה רק אצלי ככה או שזה גם אצלכם? האיכות של הכתבות של החדשות 2 נמוכה מאוד, למה זה ככה? זאת חברת החדשות עם הכי הרבה רייטינג, למה זה איכות כזאת נמוכה הכל נקודות כאלה בכתבות והסאונד לא טוב. הם יסדרו את זה מתישהו?
תודה....
יש תקן של רמות איכויות בהעברה (של תומנה וגם של קול ).
בדרך כלל טכנאי הוט מבצעים בדיקות - (נותנים לחתול לשמור על החלב !)
ויש עוד כמה מרכיבים טכניים בנושא זה שהם לא קשורים להוט.
נערך לאחרונה על ידי puca ב 20/03/2009 10:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
[behave]puca כתב:זה בגלל ש משרד התקשורת לא בודק את הוט בהקשר לרמה הטכנית של השידורים - של כל הערוצים ! (נחוצה בדיקה מידי פעם באקראי בבית המנוי , וגם לפרסם בתקשורת את המימצאים !)ortori כתב:זה רק אצלי ככה או שזה גם אצלכם? האיכות של הכתבות של החדשות 2 נמוכה מאוד, למה זה ככה? זאת חברת החדשות עם הכי הרבה רייטינג, למה זה איכות כזאת נמוכה הכל נקודות כאלה בכתבות והסאונד לא טוב. הם יסדרו את זה מתישהו?
תודה....
ויש עוד כמה מרכיבים טכניים בנושא זה שהם לא קשורים להוט....
פנייה לגופו של אדם - מרטין
[/behave]
levikon כתב:puca כתב:זה בגלל ש משרד התקשורת לא בודק את הוט בהקשר לרמה הטכנית של השידורים - של כל הערוצים ! (נחוצה בדיקה מידי פעם באקראי בבית המנוי , וגם לפרסם בתקשורת את המימצאים !)ortori כתב:זה רק אצלי ככה או שזה גם אצלכם? האיכות של הכתבות של החדשות 2 נמוכה מאוד, למה זה ככה? זאת חברת החדשות עם הכי הרבה רייטינג, למה זה איכות כזאת נמוכה הכל נקודות כאלה בכתבות והסאונד לא טוב. הם יסדרו את זה מתישהו?
תודה....
[behave]
[/behave]...
[behave]
[/behave]
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
עזוב כבר את משרד התקשורת בשקט.
דווקא משרד התקשורת (והשר אטיאס שעדיין עומד בראשו) עשו המון בשנתיים האחרונות. בוודאי ובוודאי בהשוואה לקודמיהם.
[behave]
[/behave]
דווקא משרד התקשורת (והשר אטיאס שעדיין עומד בראשו) עשו המון בשנתיים האחרונות. בוודאי ובוודאי בהשוואה לקודמיהם.
[behave]
[/behave]
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אתה ראית איפשהו בתגובה של פותח האשכול התייחסות להוט? הוא טוען שיש בעיה עם הכתבות של חדשות ערוץ שתיים, יחסית לאיכות השידור מהאולפן. אין פה שום קשר בכלל להוט או ליס.puca כתב:[behave]levikon כתב:puca כתב:זה בגלל ש משרד התקשורת לא בודק את הוט בהקשר לרמה הטכנית של השידורים - של כל הערוצים ! (נחוצה בדיקה מידי פעם באקראי בבית המנוי , וגם לפרסם בתקשורת את המימצאים !)ortori כתב:זה רק אצלי ככה או שזה גם אצלכם? האיכות של הכתבות של החדשות 2 נמוכה מאוד, למה זה ככה? זאת חברת החדשות עם הכי הרבה רייטינג, למה זה איכות כזאת נמוכה הכל נקודות כאלה בכתבות והסאונד לא טוב. הם יסדרו את זה מתישהו?
תודה....
[behave]
[/behave]...
[/behave]...
[behave]
[/behave]
איינשטיין כתב:עזוב כבר את משרד התקשורת בשקט.
[behave]
[/behave]...
איינשטיין ,
אתה יודעה,בארץ הכל ( ולא רק כאן ) מתנהל באותה "השיטה ". הנושא הזה (הכבלים והלויין ),דומה מאד להכנסת רכב למוסך. ובחרתה מוסך "מורשה ", כי הרכב חדש ,ואין לך ברירה .מספרים לך כל מיני סיפורים . בכל המוסכים אותה שיטה - כי הם יודעים שאתה לא מבין גדול בשטח זה - אני לא יודע עם להם יש ידע מספיק . אין לך כניסה לתוך המוסךליד הרכב ! (מטעמי בטיחות כמובן
שבת שלום
zovirax כתב:ברור שאף אחד פה לא פרייאר ויודע בדיוק מתי מרמים אותו.
אבל אנחנו בארץ של שקרנים ורמאים .
אז אם כל היום נסתובב בהרגשה בבטן שמרמים אותנו , אז בטוח יבוא איזה התקף לב....
צריך להתייחס במידתיות הנדרשת .............אחרת
לכל דבר יש גבול ! כמה לאפשר לצאת פרייאר ........? בשורה תחתונה - בכל מקום ( הפיונים ! ) מנסים לטייח.....!
levikon,levikon כתב:אתה ראית איפשהו בתגובה של פותח האשכול התייחסות להוט? הוא טוען שיש בעיה עם הכתבות של חדשות ערוץ שתיים, יחסית לאיכות השידור מהאולפן. אין פה שום קשר בכלל להוט או ליס.puca כתב:[behave]levikon כתב:puca כתב:זה בגלל ש משרד התקשורת לא בודק את הוט בהקשר לרמה הטכנית של השידורים - של כל הערוצים ! (נחוצה בדיקה מידי פעם באקראי בבית המנוי , וגם לפרסם בתקשורת את המימצאים !)ortori כתב:זה רק אצלי ככה או שזה גם אצלכם? האיכות של הכתבות של החדשות 2 נמוכה מאוד, למה זה ככה? זאת חברת החדשות עם הכי הרבה רייטינג, למה זה איכות כזאת נמוכה הכל נקודות כאלה בכתבות והסאונד לא טוב. הם יסדרו את זה מתישהו?
תודה....
[behave]
[/behave]...
[/behave]...
[behave]
[/behave]....
אכן אתה צודק ,הבחור אכן היתיחס .......... אני ממש, ממש מתנצל בפנך ..... ,
ומה בקשר לסאונד מי מעביר אותו אלנו (אייפו הבקרה .....? מי יושב שם....? יש תקן , ויש שם גם קפה ,וגם תה... ! ) (הכוונה לשתי החברות - לא ברור אצל מי מהן הסאוד לא תקין ).
ולמה להשתמש בהשוואות לא מכובדות ומביכות , ובכל מיני שמות גנאי, אני לא פגעתי בך , נכון
מי שמעביר את שידורי חברת החדשות של ערוץ שתיים זאת הרשות השנייה. הם מחייבים להעביר את הכל דרכם וגם הורסים בדרך את איכות השידור. בנוגע להשוואות, אני ממש לא מעליב אותך. ההפך, תבדוק מי היה קאטו הזקן...puca כתב:levikon,levikon כתב:אתה ראית איפשהו בתגובה של פותח האשכול התייחסות להוט? הוא טוען שיש בעיה עם הכתבות של חדשות ערוץ שתיים, יחסית לאיכות השידור מהאולפן. אין פה שום קשר בכלל להוט או ליס.puca כתב:[behave]levikon כתב:puca כתב:זה בגלל ש משרד התקשורת לא בודק את הוט בהקשר לרמה הטכנית של השידורים - של כל הערוצים ! (נחוצה בדיקה מידי פעם באקראי בבית המנוי , וגם לפרסם בתקשורת את המימצאים !)ortori כתב:זה רק אצלי ככה או שזה גם אצלכם? האיכות של הכתבות של החדשות 2 נמוכה מאוד, למה זה ככה? זאת חברת החדשות עם הכי הרבה רייטינג, למה זה איכות כזאת נמוכה הכל נקודות כאלה בכתבות והסאונד לא טוב. הם יסדרו את זה מתישהו?
תודה....
[behave]
[/behave]...
[/behave]...
עם התגובות שלך אתה נשמע יותר ויותר כמו קאטו הזקן....
אכן אתה צודק ,הבחור אכן היתיחס .......... אני ממש, ממש מתנצל בפנך ..... ,
ומה בקשר לסאונד מי מעביר אותו אלנו (אייפו הבקרה .....? מי יושב שם....? יש תקן , ויש שם גם קפה ,וגם תה... ! ) (הכוונה לשתי החברות - לא ברור אצל מי מהן הסאוד לא תקין ).
ולמה להשתמש בהשוואות לא מכובדות ומביכות , ובכל מיני שמות גנאי, אני לא פגעתי בך , נכון...
levikon,
אני לא חייב לבדוק דבר !
וגם אני לא צריך להסכים לשום השווה שאתה רוצה לעשות ,לא לטובה וגם לא לרעה . יתרה מזו : אתה לא מורשה להטיח עלי סטיגמות ולבצעה השוואות מכל סוג שהוא על האישיאות שלי ע"פ כללי הפורום הזה !
עכשו בהקשר לנושא הטכני , אני מניח שאתה יודעה , שקיים חדר בקרה ראשי בכל אחת משתי החברות וגם חדרים דומים במוקדים מישניים יותר .נכון ? אני גם מניח שאתה גם יודע מה התפקיד של החדר הזה? אז אני אומר לך כך , לפחות במה שנוגע לסאונד המשודר עי חברת הוט לטלויזיה שלי בלבד ! ( לא בהקשר לסאונד המעובר על ידי מהממיר/מהטלויזיה לציוד אחר בבית ) - עם עוברים בין כל הערוצים לבדיקת שמיעת הסאנט ברמקולים של הטלויזיה , זה יהיה בגדר שערוריה לחברת הוט !!! ( ולידיעתך הנושא ניבדק על ידי במיוחד על מנת שאהיה בטוח !!! ב 20 דירות אחרות בטלויזיות בבינין מגורי !!!!! וגם אצל קרובי משפחה שלי באיזור לגמרי אחר !!! ) יש ערוצים ששומעים שידור סאונד צד אחד יותר חזק מהצד השני בטלויזיה (בטלויזיה בלבד !!!!!! ) כאשר בארוץ אחר באותו הזמן יש שיויון מוחלט בסאונד היצא מטלויזיה !!
במעבר בין הערוצים - ( בהקשר לבדיקת סאונד בטלויזיה )ערוץ מסוים חזק יותר מהאחר !!! אין שיויון בגובה הסאונד המושמע בכל ערוץ וערוץ ( חייבים להמניך או להגביה לאחר המעבר לערוץ אחר ).... ואני אומר לך שיש תקו טכני המחיב תקינות הנושא הזה עי משרד התקשורת בחוזה ההתקשרות - בנושאים הטכניים.........
חבל שאתה מביא אותי למצב לכתוב את כל הדברים האלה ..........ויש לי עד הרבה דברים שהם לא בסדר .............חבל באמת .............
אני לא חייב לבדוק דבר !
וגם אני לא צריך להסכים לשום השווה שאתה רוצה לעשות ,לא לטובה וגם לא לרעה . יתרה מזו : אתה לא מורשה להטיח עלי סטיגמות ולבצעה השוואות מכל סוג שהוא על האישיאות שלי ע"פ כללי הפורום הזה !
עכשו בהקשר לנושא הטכני , אני מניח שאתה יודעה , שקיים חדר בקרה ראשי בכל אחת משתי החברות וגם חדרים דומים במוקדים מישניים יותר .נכון ? אני גם מניח שאתה גם יודע מה התפקיד של החדר הזה? אז אני אומר לך כך , לפחות במה שנוגע לסאונד המשודר עי חברת הוט לטלויזיה שלי בלבד ! ( לא בהקשר לסאונד המעובר על ידי מהממיר/מהטלויזיה לציוד אחר בבית ) - עם עוברים בין כל הערוצים לבדיקת שמיעת הסאנט ברמקולים של הטלויזיה , זה יהיה בגדר שערוריה לחברת הוט !!! ( ולידיעתך הנושא ניבדק על ידי במיוחד על מנת שאהיה בטוח !!! ב 20 דירות אחרות בטלויזיות בבינין מגורי !!!!! וגם אצל קרובי משפחה שלי באיזור לגמרי אחר !!! ) יש ערוצים ששומעים שידור סאונד צד אחד יותר חזק מהצד השני בטלויזיה (בטלויזיה בלבד !!!!!! ) כאשר בארוץ אחר באותו הזמן יש שיויון מוחלט בסאונד היצא מטלויזיה !!
במעבר בין הערוצים - ( בהקשר לבדיקת סאונד בטלויזיה )ערוץ מסוים חזק יותר מהאחר !!! אין שיויון בגובה הסאונד המושמע בכל ערוץ וערוץ ( חייבים להמניך או להגביה לאחר המעבר לערוץ אחר ).... ואני אומר לך שיש תקו טכני המחיב תקינות הנושא הזה עי משרד התקשורת בחוזה ההתקשרות - בנושאים הטכניים.........
חבל שאתה מביא אותי למצב לכתוב את כל הדברים האלה ..........ויש לי עד הרבה דברים שהם לא בסדר .............חבל באמת .............
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
חחח ואני בכלל חשבתי שהוא מדבר על התוכן... כבר התחלתי לנסח תשובה בראש עם סרקזם וביקורת... ואז המשכתי לקרוא את שאר השירשור...
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
שלום עופר,oferlaor כתב:חברים, תרגיעו....
באמת עופר תבדוק את אשר אמרתי בבקשה , אני יודעה שאתה ב yes . בהוט אין שיויון בסאונד בכל ערוץ וערוץ , (במעבר אחד חזק ואחר חלש ! ) יש תקן מחייב לדבר הזה !
ותודה שמחקתה , זה לא היה יפה !
אתה חושב לעצמך שהנה... אתה מצליח להסביר משהו. עוד רגע זה נקלט...עידו_F כתב:אבל levikon, אם אתה יודע מה מצפה לך בצד השני למה אתה מתעקש לעבור את הכביש כל פעם מחדש?...
ואז שוב חוזרים להתחלה.
צודק. מהיום אני יותר לא מתייחס לבן אדם.