האם אין לחברה זו גיבוי מתאים בזמן.............
אין שידורי הוט בצפון !
ראשית למה אין להוט גיבוי, ויש המבינים על מה אני מדבר !...
שנית מתגובת הוט נמסר בכתבה בשעת 19:30 כי זה יתוקן תוך חצי שעה (?! )
עכשו - 20:20 לא דובים וגם לא ......ניראה שעד מחר זה לא יהיה.......
אז למה לומר שהתקלה תתוקן תוך חצי שעה (
ניראה כי את החדשות לא ניראה הערב........ ( עכשו - 20:30 )
לא אומר שלא,zovirax כתב:שמע, תקלות קורות.
גם בירושלים לפני כמה זמן הורידו כבל של בזק.
רשת אורנג' הפסיקה לתפקד בגלל זה.
זה היה גם 3 שעות, וסלולרי זה יותר קריטי מטלוויזיה....
אבל לפצות , יותר מ 5 שעות, +
מה זה פילנטרופיה , עמותת צדקה , בית תמחוי........(
למעשה הם מחויבים עי משרד התקשורת בנהל מוסדר , בהקשר לפיצוי מנויים אוטומטי בעקבות הפסקות שידורים .( בדרך כלל זה לא מיושם בשטח , מדובר בעלות כספית, לא? )
האם משרד התקשורת יודע בכלל , הוט מדווחת להם בכלל כמה שעות זה לקח ? ומה בקשר לגיבוי מידי שכניראה הוט מחויבת להפעיל במיקרים כאלה ? ........ובזמן חרום מה יהיה ?, מה ..........
האם משרד התקשורת יודע בכלל , הוט מדווחת להם בכלל כמה שעות זה לקח ? ומה בקשר לגיבוי מידי שכניראה הוט מחויבת להפעיל במיקרים כאלה ? ........ובזמן חרום מה יהיה ?, מה ..........
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
puca,
אני באמת מציע לך להפסיק להתלהם, לנשום אוויר ולהירגע. מה קרה? אז לא היתה טלוויזיה כמה שעות. בזמן חירום אתה תשמע צפירות עולות ויורדות - לא צריך טלוויזיה בשביל זה.
תקלות עלולות לקרות בכל מקום. כפי שהוסבר לך, גורם חיצוני פגע בתשתית של HOT וזה גרם לשיבושים/הפסקה בשידור באיזור הגליל המערבי.
מה הקשר למשרד התקשורת? HOT פועלת במסגרת הרשיון. קרתה תקלה - הם עובדים על תיקונה.
סופ"ש טוב
אני באמת מציע לך להפסיק להתלהם, לנשום אוויר ולהירגע. מה קרה? אז לא היתה טלוויזיה כמה שעות. בזמן חירום אתה תשמע צפירות עולות ויורדות - לא צריך טלוויזיה בשביל זה.
תקלות עלולות לקרות בכל מקום. כפי שהוסבר לך, גורם חיצוני פגע בתשתית של HOT וזה גרם לשיבושים/הפסקה בשידור באיזור הגליל המערבי.
מה הקשר למשרד התקשורת? HOT פועלת במסגרת הרשיון. קרתה תקלה - הם עובדים על תיקונה.
סופ"ש טוב
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אין לי מנוי ברכבת ישראל, המנוי שלי, ושל עשרות אלפים של מנויים בהוט!levikon כתב:מי? רכבת ישראל.puca כתב:הייתי מסכיםzovirax כתב:אולי הם ניתקו אותך אישית כי אתה כל הזמן מלכלך עליהם?...הבעיה היא מי יפצה את עשרות אלפי המינוים ?
......
איינשטיין,איינשטיין כתב:puca,
סופ"ש טוב...
אני חושב שאני מספיק בוגר להבין מה זה זמן חרום, ( אין כל צורך לשמוע ממך - ....מתלהם, שמיתלהם....... !!!! ). וכמובן תן לי להחליט מה נחוץ לי בזמן כזה, ( אני יודע בידיוק מה מחויבת הוט לתת בזמן חרום ! - מדובר כאן ב הפסקת שידורים של 5 שעות!!!! ,כניראה גם טלפוניה וגם אינטרנט !!! ). אני לא צריך לקבל ממך עצות , וניראה לי שגם לא עשרות אלפי המינוים של הוט (כיצד לנהוג בזמן החרום !!!! ). ע"פ דברך כאן , ניראה לי כי קיבלתה לאחרונה גם את תפקיד פיקוד העורף !!!!
ושיהיה גם לך סופ"ש טוב וגם שקט !!!! (כן , וגם שקט ! זה חשוב מאד . ושיהיה טלויזיה ,טלפוניה וגם אינטרנט בזמן.... ).