חיבור PV80 למחשב!
היום הלכתי לראות בא.ל.מ את ה50PV80 ליד ה50A450 ואין ספק בכלל שבשידורי SD הPV80 לוקחת ובגדול בשחורים ובצבעים הטבעיים והנורמלים, הסתכלתי על שני המסכים ממרחק של 3 מטר בערך ובמסונג כאבו לי העניים אחרי כמה דקות לעומת זאת בפנסוניק הכל הלך חלק.
חיברתי את שני הפלאזמות למחשב בכבל VGA ובסמסונג ראו יותר טוב את הכתב למרות שלא ניסיתי לכוון איכשהו את שני הטלויזיות כי מאד מיהרתי, דרך אגב בסמסונג הצלחתי לכוון דרך המחשב את הרזולוציה הכי גבוה שהייתה לי 1280*768 ובפנסוניק הייתה לי אפשרות לכוון עד 1200*800 אבל כיוונתי על 1200*768 מישהו יודע למה זה ככה?
האם יש למישהו פה 50PV80 שמחוברת למחשב איך הוא כיוון את הטלויזיה והאם רואים את הכתב ברור?
חיברתי את שני הפלאזמות למחשב בכבל VGA ובסמסונג ראו יותר טוב את הכתב למרות שלא ניסיתי לכוון איכשהו את שני הטלויזיות כי מאד מיהרתי, דרך אגב בסמסונג הצלחתי לכוון דרך המחשב את הרזולוציה הכי גבוה שהייתה לי 1280*768 ובפנסוניק הייתה לי אפשרות לכוון עד 1200*800 אבל כיוונתי על 1200*768 מישהו יודע למה זה ככה?
האם יש למישהו פה 50PV80 שמחוברת למחשב איך הוא כיוון את הטלויזיה והאם רואים את הכתב ברור?
אתה לא מחדש, אין מה להשוות בין הפנסוניק לסמסונגuknowmy כתב:היום הלכתי לראות בא.ל.מ את ה50PV80 ליד ה50A450 ואין ספק בכלל שבשידורי SD הPV80 לוקחת ובגדול בשחורים ובצבעים הטבעיים והנורמלים, הסתכלתי על שני המסכים ממרחק של 3 מטר בערך ובמסונג כאבו לי העניים אחרי כמה דקות לעומת זאת בפנסוניק הכל הלך חלק.
האם יש למישהו פה 50PV80 שמחוברת למחשב איך הוא כיוון את הטלויזיה והאם רואים את הכתב ברור?...
תשמע אין מה להגיד שנכנסתי לחנות הסמסונג הייתה נראית יותר טוב ולא פלא כי א.ל.מ מעדיפים למכור סמסונג וגם יש את המצב חנות הזה שגורם לטלויזיה להיראות יותר טוב שיש מלא אור כמו בחנות, אבל אחרי הכל אין ספק הפנסוניק הרבה הרבה יותר טובה ממנה, גם כל עניין ההשתקפות הרבה יותר טוב בפנסוניק. בסמסונג ראו את המסכים מאחורה בבירור לעומת הפנסוניק שבקושי ראו את ההשתקפות.
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
אני גם רק קניתי אם הPV80, חיברתי אותה למחשב לאיזה 5 דקות, והצלחתי להגיע ל 1360*768 נשאר פס שחור מצד ימין, אבל חבר'ה רואים פשוט מעולה בHD,
uknowmy, אחרי שאתה מחבר את טלויזיה ומגדיר את הרזולוציה הראשונית(נמוכה כלשהי),
צריך או לנתק את המסך מחשב או להעביר את האות מהלפטופ אל הטלויזיה, שלא יראו במסך של הלפטופ בכלל.
uknowmy, אחרי שאתה מחבר את טלויזיה ומגדיר את הרזולוציה הראשונית(נמוכה כלשהי),
צריך או לנתק את המסך מחשב או להעביר את האות מהלפטופ אל הטלויזיה, שלא יראו במסך של הלפטופ בכלל.
אני מתכוון לחבר את המחשב רק לפלאזמה אז אני חייב שזה יפעל בול אחד על אחד כמו שצריך.
ואיך חיברת את המחשב למסך בכבלHDMI או VGA? ומזתומרת הצלחת להגיע למצב של 768*1360 כאילו רק ה6 האחרון נעלם? ואיך בכלל הצלחת להגיע למצב הזה? מה עשית?
ואיך חיברת את המחשב למסך בכבלHDMI או VGA? ומזתומרת הצלחת להגיע למצב של 768*1360 כאילו רק ה6 האחרון נעלם? ואיך בכלל הצלחת להגיע למצב הזה? מה עשית?
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
יש לי בכרטיס מסך שני יציאות: אחת DVI ואחת VGA.
הDVI מחובר למסך מחשב, ואת הVGA חיברתי לפלסמה, כדי לראות מלכתחילה הייתי צריך להוריד את הרזולוציה ל 1280*720, ברגע שהורדתי את הרזולוציה הפלסמה התחילה להראות את המחשב גם,
בשלב הזה אי אפשר היה להגיע לרזולוציה המיוחלת, ורק אחרי שניתקתי את המסך מחשב התווספה האפשרות של 1360*768. במצב הזה היה פס שחור מצד ימין שלא שידר.
הבנתי שיש איזהי תוכנה שאפשר בעזרת לשנות את זה בול ל 1366*768, אולי מישהו מחברי הפורום יוכל לעזור, למרות שלשאלות שלי בקושי מתייחסים
.
הDVI מחובר למסך מחשב, ואת הVGA חיברתי לפלסמה, כדי לראות מלכתחילה הייתי צריך להוריד את הרזולוציה ל 1280*720, ברגע שהורדתי את הרזולוציה הפלסמה התחילה להראות את המחשב גם,
בשלב הזה אי אפשר היה להגיע לרזולוציה המיוחלת, ורק אחרי שניתקתי את המסך מחשב התווספה האפשרות של 1360*768. במצב הזה היה פס שחור מצד ימין שלא שידר.
הבנתי שיש איזהי תוכנה שאפשר בעזרת לשנות את זה בול ל 1366*768, אולי מישהו מחברי הפורום יוכל לעזור, למרות שלשאלות שלי בקושי מתייחסים
אולי השאלות שלך מתאימות יותר לפורום HTPC ...gofmarat כתב:יש לי בכרטיס מסך שני יציאות: אחת DVI ואחת VGA.
הבנתי שיש איזהי תוכנה שאפשר בעזרת לשנות את זה בול ל 1366*768, אולי מישהו מחברי הפורום יוכל לעזור, למרות שלשאלות שלי בקושי מתייחסים.
...
בכל מקרה התוכנה שאתה זקוק לה ככל הנראה
כדי להגדיר רזולוציות למסך שלך היא PowerStrip
http://www.entechtaiwan.com/util/ps.shtm
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
זה נכון שתקן HDMI מאפשר העברת אודיו בנוסף לוידאו באותו כבל, אבל איזה כרטיס מסך יש לך? אם זה לא ATI מהדור האחרון, רוב הסיכויים שהוא לא מוציא אודיו ביציאת ה-HDMI בכל מקרה...uknowmy כתב:אוקיי אני יחבר בVGA אבל מה עם הסאונד אני רוצה לשמוע במערכת קולנוע ביתי גם בטלויזיה וגם במחשב בלי לנתק כבלים ולחבר מחדש כל פעם זה קשור ?...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!