חיבור PV80 למחשב!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

אני רוצה לקנות PV80 50 אינצ לחדר ורציתי לדעת אם היא תומכת בNR דרך יציאת הHDMI ואם כן אז האם אני פשוט צריך לחבר אותה בכבל DVI-HDMI או שיש עוד משהו לעשות או להתקין או לכוון כדי שאני יראה בצורה הכי טובה ופיקסל עם פיקסל?

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

היום הלכתי לראות בא.ל.מ את ה50PV80 ליד ה50A450 ואין ספק בכלל שבשידורי SD הPV80 לוקחת ובגדול בשחורים ובצבעים הטבעיים והנורמלים, הסתכלתי על שני המסכים ממרחק של 3 מטר בערך ובמסונג כאבו לי העניים אחרי כמה דקות לעומת זאת בפנסוניק הכל הלך חלק.
חיברתי את שני הפלאזמות למחשב בכבל VGA ובסמסונג ראו יותר טוב את הכתב למרות שלא ניסיתי לכוון איכשהו את שני הטלויזיות כי מאד מיהרתי, דרך אגב בסמסונג הצלחתי לכוון דרך המחשב את הרזולוציה הכי גבוה שהייתה לי 1280*768 ובפנסוניק הייתה לי אפשרות לכוון עד 1200*800 אבל כיוונתי על 1200*768 מישהו יודע למה זה ככה?
האם יש למישהו פה 50PV80 שמחוברת למחשב איך הוא כיוון את הטלויזיה והאם רואים את הכתב ברור?

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 559
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #3 

uknowmy כתב:היום הלכתי לראות בא.ל.מ את ה50PV80 ליד ה50A450 ואין ספק בכלל שבשידורי SD הPV80 לוקחת ובגדול בשחורים ובצבעים הטבעיים והנורמלים, הסתכלתי על שני המסכים ממרחק של 3 מטר בערך ובמסונג כאבו לי העניים אחרי כמה דקות לעומת זאת בפנסוניק הכל הלך חלק.
חיברתי את שני הפלאזמות למחשב בכבל VGA ובסמסונג ראו יותר טוב את הכתב למרות שלא ניסיתי לכוון איכשהו את שני הטלויזיות כי מאד מיהרתי, דרך אגב בסמסונג הצלחתי לכוון דרך המחשב את הרזולוציה הכי גבוה שהייתה לי 1280*768 ובפנסוניק הייתה לי אפשרות לכוון עד 1200*800 אבל כיוונתי על 1200*768 מישהו יודע למה זה ככה?
האם יש למישהו פה 50PV80 שמחוברת למחשב איך הוא כיוון את הטלויזיה והאם רואים את הכתב ברור?
...
אתה לא מחדש, אין מה להשוות בין הפנסוניק לסמסונג :)

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

תשמע אין מה להגיד שנכנסתי לחנות הסמסונג הייתה נראית יותר טוב ולא פלא כי א.ל.מ מעדיפים למכור סמסונג וגם יש את המצב חנות הזה שגורם לטלויזיה להיראות יותר טוב שיש מלא אור כמו בחנות, אבל אחרי הכל אין ספק הפנסוניק הרבה הרבה יותר טובה ממנה, גם כל עניין ההשתקפות הרבה יותר טוב בפנסוניק. בסמסונג ראו את המסכים מאחורה בבירור לעומת הפנסוניק שבקושי ראו את ההשתקפות.

gofmarat
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 641
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #5 

אני גם רק קניתי אם הPV80, חיברתי אותה למחשב לאיזה 5 דקות, והצלחתי להגיע ל 1360*768 נשאר פס שחור מצד ימין, אבל חבר'ה רואים פשוט מעולה בHD,

uknowmy, אחרי שאתה מחבר את טלויזיה ומגדיר את הרזולוציה הראשונית(נמוכה כלשהי),
צריך או לנתק את המסך מחשב או להעביר את האות מהלפטופ אל הטלויזיה, שלא יראו במסך של הלפטופ בכלל.

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אני מתכוון לחבר את המחשב רק לפלאזמה אז אני חייב שזה יפעל בול אחד על אחד כמו שצריך.
ואיך חיברת את המחשב למסך בכבלHDMI או VGA? ומזתומרת הצלחת להגיע למצב של 768*1360 כאילו רק ה6 האחרון נעלם? ואיך בכלל הצלחת להגיע למצב הזה? מה עשית?

gofmarat
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

יש לי בכרטיס מסך שני יציאות: אחת DVI ואחת VGA.
הDVI מחובר למסך מחשב, ואת הVGA חיברתי לפלסמה, כדי לראות מלכתחילה הייתי צריך להוריד את הרזולוציה ל 1280*720, ברגע שהורדתי את הרזולוציה הפלסמה התחילה להראות את המחשב גם,
בשלב הזה אי אפשר היה להגיע לרזולוציה המיוחלת, ורק אחרי שניתקתי את המסך מחשב התווספה האפשרות של 1360*768. במצב הזה היה פס שחור מצד ימין שלא שידר.

הבנתי שיש איזהי תוכנה שאפשר בעזרת לשנות את זה בול ל 1366*768, אולי מישהו מחברי הפורום יוכל לעזור, למרות שלשאלות שלי בקושי מתייחסים :? .

varon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2638
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #8 

gofmarat כתב:יש לי בכרטיס מסך שני יציאות: אחת DVI ואחת VGA.
הDVI מחובר למסך מחשב, ואת הVGA חיברתי לפלסמה, כדי לראות מלכתחילה הייתי צריך להוריד את הרזולוציה ל 1280*720, ברגע שהורדתי את הרזולוציה הפלסמה התחילה להראות את המחשב גם,
בשלב הזה אי אפשר היה להגיע לרזולוציה המיוחלת, ורק אחרי שניתקתי את המסך מחשב התווספה האפשרות של 1360*768. במצב הזה היה פס שחור מצד ימין שלא שידר.

הבנתי שיש איזהי תוכנה שאפשר בעזרת לשנות את זה בול ל 1366*768, אולי מישהו מחברי הפורום יוכל לעזור, למרות שלשאלות שלי בקושי מתייחסים :? .
...
אולי השאלות שלך מתאימות יותר לפורום HTPC ...

בכל מקרה התוכנה שאתה זקוק לה ככל הנראה
כדי להגדיר רזולוציות למסך שלך היא PowerStrip
http://www.entechtaiwan.com/util/ps.shtm
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך :-)

http://www.facebook.com/ask.avi.varon

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

תודה רבה על העזרה.

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1883
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 133 פעמים

שליחה #10 

חבר ב- DVI ל- HDMI, ובטל את ה- OVERSCAN בטלויזיה.
אצלי זה יושב בול.
כתרצה לראות כבלים / לוין, הפעל את ה- OVERSCAN חזרה.

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

מזה הOVERSCAN אם אין NR בHDMI אז איך הוא עוזר? ולא בא לי כל פעם להיכנס להגדרות כי ההחלפות יהיו מרובות מאד בין המחשב לטלויזיה במשך היום.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #12 

uknowmy - כפי שכתבתי לך - חבר ב-VGA. לא תצטער.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

gofmarat
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

מזה הoverscan, אין לי אפשרות כזאת בPV80 שלי

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #14 

gofmarat כתב:מזה הoverscan, אין לי אפשרות כזאת בPV80 שלי
...
בטח שיש לך, כנס לmenu>setup ובדף השני אני חושב יש picture overscan

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

אוקיי אני יחבר בVGA אבל מה עם הסאונד אני רוצה לשמוע במערכת קולנוע ביתי גם בטלויזיה וגם במחשב בלי לנתק כבלים ולחבר מחדש כל פעם זה קשור ?

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #16 

uknowmy כתב:אוקיי אני יחבר בVGA אבל מה עם הסאונד אני רוצה לשמוע במערכת קולנוע ביתי גם בטלויזיה וגם במחשב בלי לנתק כבלים ולחבר מחדש כל פעם זה קשור ?
...
זה נכון שתקן HDMI מאפשר העברת אודיו בנוסף לוידאו באותו כבל, אבל איזה כרטיס מסך יש לך? אם זה לא ATI מהדור האחרון, רוב הסיכויים שהוא לא מוציא אודיו ביציאת ה-HDMI בכל מקרה...

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

אז מה עושים במצב כזה איך מעבירים אודיו מהמחשב לרסיבר ומהטלויזיה לרסיבר ביחד בלי לנתק כל הזמן כבלים ולחבר?

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #18 

יש לך SPDIF במחשב? או רק חיבור אוזניות?

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

מה זהSPDIF?
יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח שממנו יוצאים רמקולים קטנים למחשב ומקדימה חיבור לאוזניות.
אבל בעיקרון המחשב הזה לא יהיה עוד הרבה זמן, שאני קונה את הטלויזיה אני מחבר אותה לHTPC שאני יקנה.

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #20 

uknowmy כתב:אז מה עושים במצב כזה איך מעבירים אודיו מהמחשב לרסיבר ומהטלויזיה לרסיבר ביחד בלי לנתק כל הזמן כבלים ולחבר?
...
קניית כרטיס מסך חדש באה בחשבון?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”