מה עדיף? אקס פי או ויסטה במחשב קצת חלש?
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
קודם כל, המחשב שלך לא חלש.. אל תמעיט בערכו.
בכל מקרה תתקין ויסטה
לדעתי אם אתה רוצה שירוץ חלק יותר, תבטל את כל האפקטים והצבעוניות ואז היא תרוץ חלק מאוד.
אני עם מעבד חלש משלך, AMD 4850E ומריץ ויסטה 64 ביט, היא עובדת בצורה חלקה ויפה ואני לא נתקל בבעיות כלשהן.
בכל מקרה תתקין ויסטה
לדעתי אם אתה רוצה שירוץ חלק יותר, תבטל את כל האפקטים והצבעוניות ואז היא תרוץ חלק מאוד.
אני עם מעבד חלש משלך, AMD 4850E ומריץ ויסטה 64 ביט, היא עובדת בצורה חלקה ויפה ואני לא נתקל בבעיות כלשהן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לדעתי עדיף להתקין ויסטה (32 ביט בלבד, ולא 64 ביט) מאשר XP.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש כאן שלושה שיקולים
1. אם אתה כבר היום מרגיש שהמחשב שלך קצת חלש אז ההרגשה הזו תתחזק עם vista כי דרישות המערכת כבדות יותר ולכן עדיף לך XP
2. אם אתה רוצה להשתמש במדיה סנטר של מערכת ההפעלה אז עדיף לך vista כי לא תמצא מדיה סנטר ב XP הרגיל ולמצוא את XP MCE 2005 היום זה קצת קשה.
3. אם אתה שוקל לעבור ל Windows 7 אז עדיף לך vista כי רק ממערכת זו תוכל לשדרג "במקום" במקום לבצע התקנה חדשה של המערכת.
תעשה את החשבון שלך ותחליט לבד כמו גדול.
1. אם אתה כבר היום מרגיש שהמחשב שלך קצת חלש אז ההרגשה הזו תתחזק עם vista כי דרישות המערכת כבדות יותר ולכן עדיף לך XP
2. אם אתה רוצה להשתמש במדיה סנטר של מערכת ההפעלה אז עדיף לך vista כי לא תמצא מדיה סנטר ב XP הרגיל ולמצוא את XP MCE 2005 היום זה קצת קשה.
3. אם אתה שוקל לעבור ל Windows 7 אז עדיף לך vista כי רק ממערכת זו תוכל לשדרג "במקום" במקום לבצע התקנה חדשה של המערכת.
תעשה את החשבון שלך ותחליט לבד כמו גדול.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.