האם הוט מתדלקת רכביה במים ??

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

סיפור (לא כל כך טוב ) מהחיים .
הייתכן , הגיעו ימות המשיח ?האם בהוט מתדלקת את הרכבים במים ? הייתכן ?? חכו ותיראו !!
לפני מס שבועת ,פניתי טלפונית ל שרות הטכני של חב' הוט,( ל – 1800 , לא ל- *69 כי אני לא הפרייר שלהם עד כאדי כך !! גם לי יש קצת כבוד, לא !! ) במטרה לברר במחלקה זו , מדוע הנורית הכחולה – HD בפנל הקדמי של ממיר THOMSON HD לא דולקת, בזמן שידורים בערוץ 521 FTVHD
לאחר שיחה ארוכה עם נציגה מאגף זה, ו המתנה מידי פעם של דקות ארוכות (4-5 פעמיים !! ) – באשר הלכה לברר עם "בכירים " את "הסיבה הטכנית האמיתית " לתופעה זו , הוחלט שיש לבצע בביתי ביקור של טכנאי השרות . בבירור מעמיק איתה לסיבת הביקור, היא אמרה –חייבים לבצעה את החלפת הממיר כי הוא נשרוף !!! . הייתי בשוק – נישרף שאלתי , כן אמרה , צריך להחליף את הממיר !!
ניסיתי לשכנעה כי התקלה לא נמצאת בביתי. אמרתי לה כי לעניות דעתי התקלה הטכנית במוקדים של השידור אצלם . הסברתי לה כי אני לא מומחה בשטח הזה , אך יש לי מס חברים , אשר מותקן בביתם ממיר מדגם כזה , וגם אצלם אותה התופעה של הנורית הזאת אשר לא דלקה בערוץ זה בזמן השידורים . הסברתי לנציגה שגם לחברים שלי אותה תופעה .......... והיא אמרה : עם לא תסכים לביקור טכנאי בביתך, לא יהיה לך בעתיד " קייס " וכל עילה כלפי הוט ......וכו .
ציינתי בפניה בהקשר לבזבוז של הזמן שלי , ושגם חבל על בזבוז הדלק והזמן של הטכנאי של חברת הוט !
דבר לא עזר .....
נו ,הסכמתי לבסוף לביקור של הטכנאי , מה יכולתי לעשות ?
כעבור יומיים הופיעה בביתי ,יש לציין בשעה המדויקת כפי שנקבעה טכנאי . הבנתי שהוא לא מבין גדול בממיר מהדגם הזה , ואפילו פחות ממני ...... ( אמר שיש לו בביתו , כפי שלמעשה אומרים כל המוכרים ברשתות השונות - " יש לי גם כזה בבית " , - והנורית בזמן השידורים בכלל לא צריכה לדלוק !!! ) הסתכל , דיבר בפלפון שלו עם משהוא "בכיר " יותר ( כי שאלתי אותו עם מי הוא דיבר . ) והלך כלעומת שבא .
והנורית ??? כן ,ניחשתם נכון , הנורית המשיכה לא לדלוק בערוץ - 521 בזמן השידורים של הוט .
התקשרתי שוב ל מחרת למח' הטכנית , ובקשתי לברר בקשר לנורית שלא דולקת בערוץ זה בזמן השידורים שלהם .......
נציגה אחרת, יש לציין נחמדה מאד בשיחה....., מה שלומך ? וכדומה ..... נכון היא אמרה, היה בביתך טכנאי שהוא לא מומחה , אני שולחת לך " טכנאי בכיר " והנושא יסתדר , אני מבטיחה לך .....
התחלתי שוב להסביר גם לה במה מדובר , שזה לא בביתי !,ו חבל על הזמן שלי וגם של הטכני ,ממש התחננתי שאין צורך לשלח :
" אין לכם טיפת רחמים על חברת הוט , על כל ההוצאות בעבור הדלק המבוזבז , התקלה לא בביתי , אמרתי לה , רחמים........בבקשה............."
נו, אתם חושבים שזה עזר ? מה זה חשוב , הרי הדלק לא על חשבון העובדים של חב הוט !! או אולי יכול להיות כי אולי כבר " הגיעו ימות המשיח " - ובהוט מתדלקים במים !
נקבע לי תאריך חדש כמובן לביקור טכנאי "מומחה ". הפעם אכן היגיע טכנאי מבין עניין !!! אני אסדר את זה !! אל תדאג !! והלך.
עבר שבועה ,10 יום ,NADA " " כפי שאומרים . אין כל שינוי – הנורית לא דולקת בזמן שידורים של הוט בערוץ .
התקשרתי אליהם שוב, הפעם כנראה העברתי לאגף "המצורעים " :
הנציגה הטכנית : " אני לא יכולה לשוחח אתך , תמתין יחזרו אלך " , כאילו שאני הייתי אשם במשהו שהם לא מסדרים את נושא הנורית - HD בערוץ זה בזמן שיש שידורים .
כעבור יומיים צלצל הטלפון מהוט – מנהל בכיר הציג את עצמו מהמרכז שלהם ב - יקום , ואמר שהנושא סודר.
הדלקתי הממיר ואכן הנורית HD דלקה בערוץ521 - FTVHD .
עם הנושא לא עצוב זה בטח לא מצחיק !!
ויש חברים בפורום שעדין לא מבינים שלשתי חברות אלה עבר זמנם !
מניען מה מסתתר מאחורי המניעים שלהם.... וכל מילה נוספת כאן בפורום מכובד זה היא מיותרת .............
שניהיה בריאים..... אבל איך אפשר ?
נערך לאחרונה על ידי puca ב 19/03/2009 16:02, נערך פעם 1 בסך הכל.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #2 

מה הסיבה שהיה חשוב לך שהנורית הזאת תהיה דלוקה? אתה הכנסת את עצמך לבוץ הזה.

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

zovirax כתב:מה הסיבה שהיה חשוב לך שהנורית הזאת תהיה דלוקה? אתה הכנסת את עצמך לבוץ הזה.
...
ראשית ,אני משלם להם כסף ורוצה לקבל את הטופ שבטופ ....מיותר להתחיל שוב דיאלוג טכני.......
שנית מה זה חשוב שפניתי ,הם לא עשו את עבודתם נאמנה , ממש שלומיאליאות - הנורית זאת צריכה לדלוק בזמן השידורים , הם לא יודעים זאת ??? ........ את כספי הם יודעים לקחת ???
בצורה כזו בזבזנית יהיו בקרוב בפשיתת רגל !( ולא רק הוט ! ).
בין הייתר , אלה הן סיבות לגירעון של שתי החברות ...... בזבזנות מיותרת כתוצאה מעובדים לא מיומנים בשטח אשר הם עוסקים ......

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

מההודעות הקודמות שלך שקראתי נראה לי שכבר מזמן אתה עולה להוט הרבה יותר ממה שאתה משלם להם. אם היה להם 2 גרם שכל הם כבר מזמן היו צריכים לוותר לך על כל קנס ותשלום שאתה חייב להם ולהעביר אותך ליס, גם אם זה היה עולה להם סכום נוסף לא מבוטל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

Catskinner כתב:מההודעות הקודמות שלך שקראתי נראה לי שכבר מזמן אתה עולה להוט הרבה יותר ממה שאתה משלם להם. אם היה להם 2 גרם שכל הם כבר מזמן היו צריכים לוותר לך על כל קנס ותשלום שאתה חייב להם ולהעביר אותך ליס, גם אם זה היה עולה להם סכום נוסף לא מבוטל.
...
:lol: :lol: :lol:

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #6 

:מקדח: :roll:
שי

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

ע'"פ סוג התגובות כאן ניתן להבין הרבה מאד ! :D ולא אפרט ! :P

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 407
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #8 

Catskinner כתב:מההודעות הקודמות שלך שקראתי נראה לי שכבר מזמן אתה עולה להוט הרבה יותר ממה שאתה משלם להם. אם היה להם 2 גרם שכל הם כבר מזמן היו צריכים לוותר לך על כל קנס ותשלום שאתה חייב להם ולהעביר אותך ליס, גם אם זה היה עולה להם סכום נוסף לא מבוטל.
...
למה להעניש אותנו? מה אנחנו עשינו רע?
עובד בחברת יס

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

זה הטור שלהם להיות בחבית

hunter22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 729
נתן תודות: 133 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #10 

Shayosef כתב::מקדח: :roll:
...
חחח... הרגת אותי מצחוק :lol:

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #11 

במקרה הזה הבחור צודק. לפעמים אין עם מי לדבר שם.
פgם הייתי מנוי לחבילה מסויימת ב-VOD והיו להם לא מעט תקלות, הרבה פרקים לא עלו, במיוחד בתקופות חגים (כנראה מי שמבצע את ההעלאה לא בא לעבודה). וזה היה ממש מתסכל להסביר להם דברים פשוטים, הם טענו שזה נורמלי שתכניות ישנות יישארו כמה חודשים ולא יתחלפו. וגם אחת האחראיות על ה-VOD טענה שאין שום בעיה. לאחר זמן מה פשוט הורידו את החבילה.
אז נכון שיש שם גם עובדים שמבינים, ולא צריך להתלהם על כל תקלה קטנה. אבל לפעמים הם ממש קשים וזה קצת מתסכל הטמטום הזה אז פותחים הודעות כאלה.
נערך לאחרונה על ידי asaf23 ב 20/03/2009 16:52, נערך פעם 1 בסך הכל.

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

asaf23 כתב:במקרה הזה הבחור צודק. לפעמים אין עם מי לדבר שם.
פים הייתי מנוי לחבילה מסויימת ב-VOD והיו להם לא מעט תקלות, הרבה פרקים לא עלו, במיוחד בתקופות חגים (כנראה מי שמבצע את ההעלאה לא בא לעבודה). וזה היה ממש מתסכל להסביר להם דברים פשוטים, הם טענו שזה נורמלי שתכניות ישנות יישארו כמה חודשים ולא יתחלפו. וגם אחת האחראיות על ה-VOD טענה שאין שום בעיה. לאחר זמן מה פשוט הורידו את החבילה.
אז נכון שיש שם גם עובדים שמבינים, ולא צריך להתלהם על כל תקלה קטנה. אבל לפעמים הם ממש קשים וזה קצת מתסכל הטמטום הזה אז פותחים הודעות כאלה.
...
על מה אתה מדבר ?
יש רק " לא נורמטיבי " אחד פה, והוא ? כמובן puca :D
ואת זה אני כתבתי.......puca :D

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #13 

אבל כבר פרסמתי מזמן מה המשמעות של הנורית - היא לא אמורה לדלוק כשהתוכן הוא במקור UPSCALE

יתלכן שבמקרה הזה התוכן היה UPSCALE ויתכן גם שהוא סומן כ-UPSCALE בטעות.

בכל מקרה, טוב להתמקד בשידורים ולא בנוריות.

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

oferlaor כתב:אבל כבר פרסמתי מזמן מה המשמעות של הנורית - היא לא אמורה לדלוק כשהתוכן הוא במקור UPSCALE

יתלכן שבמקרה הזה התוכן היה UPSCALE ויתכן גם שהוא סומן כ-UPSCALE בטעות.

בכל מקרה, טוב להתמקד בשידורים ולא בנוריות.
...
עופר שלום ,
לא זאת היתה הכוונה ,על זה נכון כתבתה...
מדובר בביזבוזים שלהם ויתכן לאור המצב הכלכלי שידרשו מענקים מהמדינה ! זה הכל . (f)
שבת שלום .

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #15 

Puca יש לך נטיה לקחת מקרים פרטיים שקוראים לך - ואין לזה שום קשר אם זה בגלל התנהגות נורמטיבית או לא מצידך - ולעשות מהם הוכחות למצבים אוניברסליים. יש לתופעה הזו שם וקוראים לזה תיאוריית הקונספירציה.

אני יודע שגם לפרנואידים יש אויבים אמיתיים אבל אתה ממש נסחף לפעמים.

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

Catskinner כתב:Puca יש לך נטיה לקחת מקרים פרטיים שקוראים לך - ואין לזה שום קשר אם זה בגלל התנהגות נורמטיבית או לא מצידך - ולעשות מהם הוכחות למצבים אוניברסליים. יש לתופעה הזו שם וקוראים לזה תיאוריית הקונספירציה.

אני יודע שגם לפרנואידים יש אויבים אמיתיים אבל אתה ממש נסחף לפעמים.[/quote

Catskinner,
כאשר לא נעים לך לשמוע את האמת אז מדובר ב "תאוריית הקונספירציה " . אם נכון הדבר אז אתה מטיל דופי בכל הכותבים כאן אשר אנם מרוצים מחברת הוט (n) וכותבים את בעיותהם . (ולא רק מהחברה הזו ! ).
אני גם מניח שאתה בין הייתר , רוצה להוכח כאן שיש לך גם השכלה מאד רחבה - "הוכחות למצבים אוניברסליים " ," תיאוריית הקונספירציה ............ אתה גם השופט כאן, מי ומה צריכים לכתוב........ :roll:
זה כואב , אני יודע, (גם לתדמית :!: (n) של הוט כמובן !) בשלב מסוים זה גם עלול לעלות בפרנסה של כמה עובדים בחברה זו ,שלא עושים עבודתם נאמנה ! ...........מה לעשות צריך לעבוד, וצריך לעבוד טוב ולא להביא נזק לחברת הוט ...............וגם לא לי , המנוי !!! אז צריך לכתוב כאן ........גם עם מדובר , איך אתה הגדרתה ...., תיאוריה של " קונספי......

אתה מוזמן לא להשיב לנו בכלל בשרשור .... (f) - ל "מתלוננים " כמובן ל " פחות נורמטיבים " (n)
...

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #17 

puca ידידי, הצרה היא שבין האמת שלך ולאמת של אנשים אחרים אין תמיד חפיפה. המקרה הקודם שבו התחפרת בעמדות שלך היה בנושא העמידה של ספקיות התוכן, הוט ויס, בתנאי הרשיון שלהם. המשכת בזאת גם אחרי ש shed ואני טרחנו והבאנו לך את כל הקישורים למסמכי המכרז והרשיון והראנו לך שאין בסיס לטענות שלך.

כואב לך על השרות שאתה מקבל? מעצבנים אותך האנשים בהוט וביס? אז פנה בתלונות באפיקים הרשמיים. הנסיונות שלך לארגן להם מחדש את החברה מעל דפי הפורום תוך התבססות על המקרים הפרטיים שקורים לך בהתנהלות איתם לא ממש עוזרים.
נערך לאחרונה על ידי Catskinner ב 21/03/2009 9:59, נערך פעם 1 בסך הכל.

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

Catskinner כתב:puca ידידי, הצרה היא שבין האמת שלך ולאמת של אנשים אחרים אין תמיד חפיפה. המקרה הקודם שבו התחפרת בעמדות שלך היה בנושא העמידה של ספקיות התוכן, הוט ויס, בתנאי הרשיון שלהם. המשכת בזאת גם אחרי ש shed ואני טרחנו והבאנו לך את כל הקישורים למסמכי המכרז והרשיון והראנו לך שאין בסיס לטענות שלך.

כואב לך על השרות שאתה מקבל? מעצבנים אותך האנשים בהוט וביס? אז פנה בתלונות באפיקים הרשמיים. הנסיונות שלך לארגן להם מחדש את החברה מעל דפי הפורום תוך התבססות על המקרים הפרטיים שקורים לך בהתנהלות איתם לא ממש עוזרים.
...
אתה רומז בזה שלא צריך לכתוב כאן את אשר מתרחש ב שתי החברות ?

למה ? מה יש להסתיר ? והכיצד הם ישתפרו, אם לא יפטרו מס עובדים לא מיומנים? :roll:

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #19 

catskinner, אין טעם. חבל אפילו לנסות יותר...

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

levikon כתב:catskinner, אין טעם. חבל אפילו לנסות יותר...
...
עופר, בוקר טוב ושבת שלום,

אתה יודע כפי שכבר כתבתי בפורום זה לא פעם אחת בעבר , שאני מכבד אותך מאד!

אני מבקש ממך גם, בבקשה לא לפגוע באינטליגנציה שלי ! כיבלתי כאן "מבכירים " על האמת ( שלי ) הרבה הרבה עלבונות !

אתה יודע מצוין במה מדובר שמנסים לסתום לי את ..........
במידה ואני מפריע לך ולאחרים בכירים ככל שיהיו , אפסיק לכתוב כאן את האמת ! כפי ש הפסקתי בעבר . ( ולא יקרא דבר ! )
תודה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”