ייבוא מסחרי של ביגוד - עזרה
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
שלום!
בקרוב מאוד אני מקווה להתחיל לייבא לארץ מוצר לבוש כלשהו בהזמנה אישית - כלומר לפי מידה.
רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה עושים מבחינת מס מכס וכד' - כאשר למעשה כאשר כל מוצר יגיע בנפרד - למעשה המכס לא דורש תשלום (לפחות ככה זה היה כשהמוצר שלי הגיע).
אני אמור לדווח לאנשהו? לבקש לשלם? לפחות באינטרנט לא מצאתי משהו - ולפני שאני פונה לאיזה עמיל מכס לעזרה - רציתי לדעת אם למישהו יש מושג
אשמח לעזרה ו/או עצות נוספות (אפשר גם בפרטי - ובהמשך בטלפון/מסגנ'ר)
בקרוב מאוד אני מקווה להתחיל לייבא לארץ מוצר לבוש כלשהו בהזמנה אישית - כלומר לפי מידה.
רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה עושים מבחינת מס מכס וכד' - כאשר למעשה כאשר כל מוצר יגיע בנפרד - למעשה המכס לא דורש תשלום (לפחות ככה זה היה כשהמוצר שלי הגיע).
אני אמור לדווח לאנשהו? לבקש לשלם? לפחות באינטרנט לא מצאתי משהו - ולפני שאני פונה לאיזה עמיל מכס לעזרה - רציתי לדעת אם למישהו יש מושג
אשמח לעזרה ו/או עצות נוספות (אפשר גם בפרטי - ובהמשך בטלפון/מסגנ'ר)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אני לאו דווקא עונה לך על השאלה, מה שכן אני רוצה להגיד הוא שאחד הדברים שמטמטמים אותי בישראל זה שאם אני רוצה לרכוש מכנסיים אז או שאני צריך להיות 2 מ' גובה, או שאני צריך לקחת אותם מיד מהחנות לתיקון.
לא מבין את ההגיון הזה. זה ג'ינס, לא מכנסי חליפה...
בארה"ב כשאני רוכש חולצה אני לא קונה לפי L, M או S... אני אומר להם מה הקף החזה שלי, הקף הצוואר ואורך הידיים... בכל חנות בגדים שאני הולך בארה"ב אני פשוט הולך לאלה שהם תפורים בדיוק לגודל שלי. במכנסיים אני אף פעם לא צריך למדוד, אני יודע בדיוק את הקף המותניים שלי וגם את ה-INSEAM שלי (אורך התפר שרץ מהחיבור בין הרגליים ועד לסוף המכנס...). נדיר שאני מפספס ולא זכור לי שמדדתי מכנס כלשהו כבר בערך 8 שנים...
למה אני לא יכול להיכנס לחנות (עזוב להיכנס, להזמין ONLINE אפילו) לפי המידות המדוייקות שלי ?!
לא רוצה ולא צריך לתת לתופרת לגעת לי במכנסיים...
לא מבין את ההגיון הזה. זה ג'ינס, לא מכנסי חליפה...
בארה"ב כשאני רוכש חולצה אני לא קונה לפי L, M או S... אני אומר להם מה הקף החזה שלי, הקף הצוואר ואורך הידיים... בכל חנות בגדים שאני הולך בארה"ב אני פשוט הולך לאלה שהם תפורים בדיוק לגודל שלי. במכנסיים אני אף פעם לא צריך למדוד, אני יודע בדיוק את הקף המותניים שלי וגם את ה-INSEAM שלי (אורך התפר שרץ מהחיבור בין הרגליים ועד לסוף המכנס...). נדיר שאני מפספס ולא זכור לי שמדדתי מכנס כלשהו כבר בערך 8 שנים...
למה אני לא יכול להיכנס לחנות (עזוב להיכנס, להזמין ONLINE אפילו) לפי המידות המדוייקות שלי ?!
לא רוצה ולא צריך לתת לתופרת לגעת לי במכנסיים...
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
למה - כי זה לא כלכלי להחזיק את כל המידות דה......
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
גם בג'ינסים יש כמה כמה אורכים זמינים (32 ו 34 עד כמה שאני זוכר).
מסכים עם איתי שזה ממש לא כלכלי להחזיק את כל המידות הקיימות..
מסכים עם איתי שזה ממש לא כלכלי להחזיק את כל המידות הקיימות..
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
היית ב-Eddie Bauer?lawpower כתב:למה - כי זה לא כלכלי להחזיק את כל המידות דה.........
לגבי "עמיל מכס" - יש לך אחד שעזר לי לייבא כמה דברים, אבל זה היה אישי, לא מסחרי