שחקן חדש\ישן בתחום המזרימי מדיה יגיח בקרוב
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46376
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
חוץ מ- GUI יפה על מה יש פה להגיב?ziv_r כתב:שחקן חדש\ישן עומד להגיח בחודשיים הקרובים עם מזרימדיה חדש, Middleware שכתב בעצמו, המון רצון טוב והאזנה ללקוחות.
ה GUI מתוכנן להיות מקומי (בדומה לקיים במכשירי ה TViX השונים) ובסגנון XrossMediaBar.
שימו לב כי התמונות למטה חתוכות על מנת לא לחשוף את שם היצרן (לבקשתו).
מה דעתכם?...
הדבר שלי הכי חסר בפופקורן זה תצוגה יפה כדי שאוכל להעיף את ה- SB מהארונית
ומהירות העברת קבצים גבוהה ברשת.
חוץ מזה אני מבסוט.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

גם GUI זה משהו, לא?
חשיבות ה GUI גדולה למדי, הוא הרי מלווה אותנו מרגע שאנחנו מפעילים את המזרימדיה, ניווט בקבצים השונים ועד ללחיצה על ה Play.
מטרת השרשור איננה סתם להציג את התמונה, אלא לקבל פידבקים ממכם לגבי כיצד הייתם רוצים לראות את ה GUI במזרימדיה הבא שלכם. התמונה למעלה איננה Fixed, היצרן מעוניין לשמוע את דעתכם והוא מבטיח לקחת בחשבון את הערותיכם ולשלב אותן במידה ויראה לנכון.
שימו לב כי התמונות למעלה הינן חשיפה ברמה עולמית (אני יודע, זה נשמע "מפוצץ", אבל זאת האמת...).
דגם המזרימדיה המדובר יהיה בעל שם צרפתי מעניין, ללא מקום לכונן פיזי, אבל אפשרות למיקום כונן כזה כחיצוני עם יכולת לניגון כותרי Blu-ray כמו כל נגן Blu-ray standalone. זכרון גבוה אשר יאפשר ניגון BD Live ללא גמגומים, שלט נוח במיוחד, מחיר אטרקטיבי למדי ועוד.
כמו שאתם כבר יודעים, כל מה שאני יכול לחשוף - אני חולק עמכם.
חשיבות ה GUI גדולה למדי, הוא הרי מלווה אותנו מרגע שאנחנו מפעילים את המזרימדיה, ניווט בקבצים השונים ועד ללחיצה על ה Play.
מטרת השרשור איננה סתם להציג את התמונה, אלא לקבל פידבקים ממכם לגבי כיצד הייתם רוצים לראות את ה GUI במזרימדיה הבא שלכם. התמונה למעלה איננה Fixed, היצרן מעוניין לשמוע את דעתכם והוא מבטיח לקחת בחשבון את הערותיכם ולשלב אותן במידה ויראה לנכון.
שימו לב כי התמונות למעלה הינן חשיפה ברמה עולמית (אני יודע, זה נשמע "מפוצץ", אבל זאת האמת...).
דגם המזרימדיה המדובר יהיה בעל שם צרפתי מעניין, ללא מקום לכונן פיזי, אבל אפשרות למיקום כונן כזה כחיצוני עם יכולת לניגון כותרי Blu-ray כמו כל נגן Blu-ray standalone. זכרון גבוה אשר יאפשר ניגון BD Live ללא גמגומים, שלט נוח במיוחד, מחיר אטרקטיבי למדי ועוד.
כמו שאתם כבר יודעים, כל מה שאני יכול לחשוף - אני חולק עמכם.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. כבוד! 
ב. אין כונן פנימי? אבל ב XMB יש HARDISK?
לדעתי - עדיף שתי אפשרויות ב XMB - אחת ADVANCED - כלומר - כמו למעלה - אפשר ללכת לפי כונן/ספריות - מיועד לאלה שיודעים מה הם רוצים ואיפה זה נמצא
אפשרות שנייה - XMB לילדים/אמהות - חלוקה כמו בפופקורן - אבל שיראה את כל הקבצים - בכל המקומות האפשריים - כלומר שקוף למשתמש. - אחרי שמישהו כמובן הגדיר הכל
.
חוץ מזה - זה בהחלט נראה יפה (למרות שבתור בעל מקרן - הייתי מעדיף משהו בהיר יותר - זה האור שלי בהפסקות בין הסרטים/סדרות
ב. אין כונן פנימי? אבל ב XMB יש HARDISK?
לדעתי - עדיף שתי אפשרויות ב XMB - אחת ADVANCED - כלומר - כמו למעלה - אפשר ללכת לפי כונן/ספריות - מיועד לאלה שיודעים מה הם רוצים ואיפה זה נמצא
אפשרות שנייה - XMB לילדים/אמהות - חלוקה כמו בפופקורן - אבל שיראה את כל הקבצים - בכל המקומות האפשריים - כלומר שקוף למשתמש. - אחרי שמישהו כמובן הגדיר הכל
חוץ מזה - זה בהחלט נראה יפה (למרות שבתור בעל מקרן - הייתי מעדיף משהו בהיר יותר - זה האור שלי בהפסקות בין הסרטים/סדרות
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Nowcom אומנם שחקן (ובקרוב תוכלו לקרוא על החברה עוד), אך הם לא כותבים בעצמם את התוכנה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אהבתי את ה GUI בעיקר מבחינת הטאבים למעלה שיקלו על הניווט
ה PH 100 הוא לא גן עדן לאשתי למשל שלא מוצאת בתפריטים שלהם את הידים והרגליים
יותר חשוב שה GUI יהיה אינטואיטיבי לכאלה שהם לא SYS ADMIN בעברם ובעיקר, מהיר!
ה PH 100 הוא לא גן עדן לאשתי למשל שלא מוצאת בתפריטים שלהם את הידים והרגליים
יותר חשוב שה GUI יהיה אינטואיטיבי לכאלה שהם לא SYS ADMIN בעברם ובעיקר, מהיר!
בגדול, הממשק נראה טוב. יותר חשוב זו הפונקציונאליות שלו ומהירות התגובה.ziv_r כתב:גם GUI זה משהו, לא?
כמו שאתם כבר יודעים, כל מה שאני יכול לחשוף - אני חולק עמכם....
אני הייתי פשוט מעתיק את ממשק המשתמש של אפל - לאופרד. פשוט גאוני.
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
מה חסר לי היום ב- NMT:
אפשרות למקם JPG מתאים לכל קובץ ולקבל תצוגת אייקונים במקום שמות קבצים, בלי להכנס לתסבוכים מיותרים כמו HTML
דרך פשוטה ליצור "קיצור דרך" במסך הראשי שמגיעים ישר למחיצה כלשהיא (כך שאם סרטי הילדים נמצאים בעומק העץ בכונן רשת, עדיין ניתן יהיה להגיע אליהם בלחיצה אחת.
אפשרות ביצוע RIP כולל DeCSS מכונן DVD חיצוני לדיסק הקשיח הפנימי (ושלא יספרו לי שהחומרה לא יכולה לעשות את זה - ברגע שמוסיפים שלב RIP נפרד, ניתן לבצע DeCSS בתוכנה).
אפשרות למקם JPG מתאים לכל קובץ ולקבל תצוגת אייקונים במקום שמות קבצים, בלי להכנס לתסבוכים מיותרים כמו HTML
דרך פשוטה ליצור "קיצור דרך" במסך הראשי שמגיעים ישר למחיצה כלשהיא (כך שאם סרטי הילדים נמצאים בעומק העץ בכונן רשת, עדיין ניתן יהיה להגיע אליהם בלחיצה אחת.
אפשרות ביצוע RIP כולל DeCSS מכונן DVD חיצוני לדיסק הקשיח הפנימי (ושלא יספרו לי שהחומרה לא יכולה לעשות את זה - ברגע שמוסיפים שלב RIP נפרד, ניתן לבצע DeCSS בתוכנה).
אפשר ליצור קיצור דרך לספריות ב- WEB SERVICES. שתיים-שלוש לחיצות ואתה בעומק הכונן.דרך פשוטה ליצור "קיצור דרך" במסך הראשי שמגיעים ישר למחיצה כלשהיא (כך שאם סרטי הילדים נמצאים בעומק העץ בכונן רשת, עדיין ניתן יהיה להגיע אליהם בלחיצה אחת....