איך לייעל ולחסוך במשרד?

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
eli_zamir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חברים יקרים,

לאור המצב הלא קל והרצון כן להמשיך לספק שירות וזמינות ללקוחות בלי לחרוג בהוצאות , החלטנו לנסות למצא דרכים לייעל ולשפר את דרכי העבודה במשרד

כבר "הטמענו" את סקייפ על מנת לחסוך קצת בהוצאות טלפון אך אני בטוח שיש עוד המון דרכים לחסוך בסלולאר , חשמל , נייר וכו ואשמח אם כל אחד יתרום משהו מהנסיון שלו - ככה נוכל לעזור אחד לשני

מי ראשון?..

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #2 

דבר שעשו אצלי היה להכניס מדפת תעשייתית, היא שחור לבן בלבד, היא בליסינג (כן, ליסינג). המדפסת מקושרת לרשת הארגונית:
מקבלת פקסים בלי להדפיס (אם רוצים אפשר להדפיס) שולחת פקסים ישירות מהמחשב (בלי להדפיס את הדף). סורקת כל קובץ והופכת לPDF או לקובץ תמונה פשוט יותר (ברח לי הסיומת מהראש). בקיצור - הרבה. ירדנו מכמות ההדפסות המאסיבית בגלל פקסים מפגרים ("רוצה לשפר את חיי החברה שלך" וכאלה).
עוד דבר הוא לארגן טוב טוב את השרת הארגוני, לעשות מחיקות של קבצים כפולים - שמירת קבצים בשרת היא דבר מומלץ אבל יש כפילויות קבצים לא מעט, זה מעמיס על השרתים, קונים עוד... זה לא הפתרון, מארגנים תיקיות מחדש ומוחקים את השאר - זו המלצה כללית אבל כל אחד יכול לעשות התאמה אל עצמו.
עוד נקודה - לא מחייגים בסלולר בתוך המשרד, רק מהטלפון המשרדי.
בהקשר לטלפוניה - טלפוניית IP, מאוד מוזילה את ההתקשרויות, אדם שנוסע לחו"ל עם טלפון מתאים (N95 לדוגמא) יוכל להתחבר מרחוק ולעשות שיחות לארץ כאילו הוא בארץ, זה נעשה כבר עכשיו, חוסך הממוווןןן כסף.
לגבי חשמל - או בקרת מבנה שתיתן בקרים מיוחדים המזהים חוסר תנועה בחדר ואז נכבים האורות והמיזוג (כמו במלון - מי מכבה ?), אפשר גם לשים חשמל חכם עם בקרים דומים (בדקרת מבנה נותנת חיווי ממש טוב כולל בקרת אקלים).
מספיק בינתיים, לא ?
Vocare Ad Regnum

AssafChen
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אהלן,
יש כל מיני שירותים מקוונים שמאפשרים שליחת פקס מהמחשב, דרך האימייל או רשת ארגונית כמו SAP (אני מכיר את זאת שבלינק שהבאתי כדוגמה, אבל יש כל מיני). זאת דרך מצויינת לחסוך בנייר, בחשמל, בהוצאות על תיקון של מדפסות ופקסים שתמיד נתקעים לך בדיוק כשצריכים אותם.
בהצלחה עם ההתייעלות
אסף

תחשוב ירוק - העולם וכולם יודו לך!

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”