שינוי תחנות ב GBPVR עם WIN7
אולי מישהו יוכל להושיעני, כי די נואשתי. התקנתי WIN7 והכל עובד כמו שצריך, חוץ מעניין שינוי התחנות - כשאני צופה בטלוויזיה ה IRBLASTER עובד כמו שצריך, אבל כשאני מכוון הקלטה, הוא מהבהב, אבל לא משפיע על הממיר.
ב XP זה עובד לי בסדר גמור. רק ב 7 יש את הבעיה. ניסיתי את גרסאות הבטא האחרונות, גם 32 ביט וגם 64. פניתי למפתח של התוכנה בפורום התמיכה, אבל לא היה לו רעיון מה מקור הבעיה.
למישהו יש רעיון? אולי יש אפליקציה חלופית להעברת ערוצים חוץ מ haupblast שמגיע עם gbpvr?
לצערי כל תוכנה אחרת שניסיתי או שלא אהבתי, או שלא הצלחתי לקנפג (או שלא מכילה אפשרות לצפיה והקלטה מכרטיס הטלוויזיה, כמו XBMC).
ב XP זה עובד לי בסדר גמור. רק ב 7 יש את הבעיה. ניסיתי את גרסאות הבטא האחרונות, גם 32 ביט וגם 64. פניתי למפתח של התוכנה בפורום התמיכה, אבל לא היה לו רעיון מה מקור הבעיה.
למישהו יש רעיון? אולי יש אפליקציה חלופית להעברת ערוצים חוץ מ haupblast שמגיע עם gbpvr?
לצערי כל תוכנה אחרת שניסיתי או שלא אהבתי, או שלא הצלחתי לקנפג (או שלא מכילה אפשרות לצפיה והקלטה מכרטיס הטלוויזיה, כמו XBMC).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
נשמע כמו בעיות הרשאה במערכת ההפעלה. לדעתי אתה צריך לאפשר ל-GBPVR זכויות Administrator, או לנסות להריץ אותו כ-Administrator, כדי שהוא יוכל להריץ תוכנות עזר, למשל תוכנת העזר שהוא משתמש בה להפעלת ה-IR Blaster.
נסה בתור התחלה להריץ את ה-GBPVR ע"י זה שאתה הולך ל-EXE שלו, לוחץ עליו כפתור ימני ובוחר ב-Run As Administrator, ותראה אם זה עובד.
נסה בתור התחלה להריץ את ה-GBPVR ע"י זה שאתה הולך ל-EXE שלו, לוחץ עליו כפתור ימני ובוחר ב-Run As Administrator, ותראה אם זה עובד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הייתה לי בעיה דומה עם XP. מי שאחראי על ההקלטות זה ה - gbpvr recording service, וזו אפליקציה שפועלת בנפרד מה - gbpvr עצמו.
כדי שהתחנות יעברו לי כמו שצריך ב - GBPVR עם XP הייתי צריך ללכת ל -
Start -> Control Panel -> Administrative Tools -> Services
then view the properties of the ''GB-PVR Recording Service'' service
ולדאוג שהריבוע של - 'allow service to interact with desktop
מסומן
אולי צריך לעשות משהו דומה ב- WIN7
כדי שהתחנות יעברו לי כמו שצריך ב - GBPVR עם XP הייתי צריך ללכת ל -
Start -> Control Panel -> Administrative Tools -> Services
then view the properties of the ''GB-PVR Recording Service'' service
ולדאוג שהריבוע של - 'allow service to interact with desktop
מסומן
אולי צריך לעשות משהו דומה ב- WIN7
כבר הצעיו לי את זה בפורום התמיכה וזה לא עזר. תודה בכל זאת.
לא להאמין, אבל הצלחתי לפתור את הבעיה - קליק ימני - properties ולבחור ולהריץ את blastcfg כקובץ של winxp והבעיה נפתרה. כנראה האפליקציה הזאת לא מסתדרת כל כך עם 7. לא מאמין שביזבזתי ימים שלמים על בעיה כל כך פשוטה.
תודה לכל מי שניסה לעזור.
לא להאמין, אבל הצלחתי לפתור את הבעיה - קליק ימני - properties ולבחור ולהריץ את blastcfg כקובץ של winxp והבעיה נפתרה. כנראה האפליקציה הזאת לא מסתדרת כל כך עם 7. לא מאמין שביזבזתי ימים שלמים על בעיה כל כך פשוטה.
תודה לכל מי שניסה לעזור.