לא הצלחתי למצוא תשובה ברשת בשום מקום,
אני רוצה להנות מהפורמטי סאונד החדשים אך ברשותי פרוססור (+פאוור נפרד) אשר לא תומך בהם (DTS-MASTER)
האם ניתן להשתמש בHTPC כפרוססור אשר יהיה ניתן לחבר לפאוור?
האם חיבור של יציאות הPL של כרטיס קול לRCA של פאוור יהווה תחליף אכותי לפרוססור נפרד?
lawpower כתב:מיכאל - אתה בטוח שזה עובד? כי היה לזה RECALL ושאר שטויות...
...
אני אעדכן שבוע הבא.
RMA התייחס ליכולת העברה של 24 פריימים בלבד (וידאו).
כל הכרטיסים החל מ-2009 הם טובים (כך לפחות על פי היצרן, פורומים ב-ASUS, AVS, וגם ביררתי בחנות שהם מקבלים כרטיסים עם מספר סידורי SN9XXX)
1) הייתי צריך יכולת LPCM, ולא רציתי להשקיע מעל 3K בסטרימר שלא הכי מעודכן (DUNE אני מתכוון)
2) רציתי כונן בלו-ריי שיחליף את PS3 הרועש ויתן לי יכולת לעשות ריפ
3) מבחינת התוכנה - לא רציתי להיות תלוי בחברות "מוזרות" על סף קריסה
4) רציתי ביצועים לפחות כמו שיש לי ב-PS3
5) אינטגרציה יותר מוצלחת עם PRONTO - בעתיד
הדרייברים יצאו לפני כחודשיים, וההתקנה די מסובכת. בפורום של ASUS יש מסמך באיזה סדר להתקין.
מבחינת הקונפיגורציה, אנשים שהמסך שלהם הוא לא FHD - מדווחים על בעיות (לר רלוונטי לי)
24 פריימים - אמרתי גם. נושא תוקן
להבדיל - יש גם אנשים בפורום שחיברו את הכרטיס לרסיברים של DENON וגם של ONKYO ונהנים
AUZENTECH הוכרז, POWERDVD9 תומכת בו (אבל לא תומכת ב-ASUS..)
בעיה הגדולה פה היא ה-PAP - Protected Audio Path
Microsoft לא השלימה תמיכה במערכת ההפעלה, ואז היצרנים חברו לתוכנה מסוימת ובישלו פתרון proprietary
כל מי שחושב שהוא יקבל אודיו HIGH-REZ אם ה-motherboard שלו "תומך" ב-LPCM 192/24 כפי שכתוב - טועה. Windows יעשה downsampling ל-44.1/16.
היא אפשר להעביר תוכן מוגן בצורה דיגיטלית ללא הצפנה
זה מתקשר לשרשור אחר פה גם שאי אפשר להעביר תכנים של בלו-ריי על גבי S/PDIF מאותה סיבה
ה-"כלומר" שלך לא מדויק - פענוח במעבד != הוצאה דרך יציאות אנלוגיות, אפשר לפענח גם ל-digital אם פרה מקבל MPCM
כדי להוציא 7.1 אנלוגי ולבטל את הפרה מה-LOOP צריך להצטייד ב-XONAR בגרסת DELUXE
...
אני לא מצליח להבין את זה, מה ההבדל בין פורמט DTS רגיל, או AC3 , שמפוענח במעבד, והMIXER מוציא אותו דרך היציאות האנלוגיות לבין פורמט מתקדם יותר ? ברור שאתה מאבד פה מהאיכות אבל השאלה היא האם איבוד האיכות בגלל פענוח כזה, שווה השקעה בכרטיס כל כך יקר.
ה-"כלומר" שלך לא מדויק - פענוח במעבד != הוצאה דרך יציאות אנלוגיות, אפשר לפענח גם ל-digital אם פרה מקבל MPCM
כדי להוציא 7.1 אנלוגי ולבטל את הפרה מה-LOOP צריך להצטייד ב-XONAR בגרסת DELUXE
...
אני לא מצליח להבין את זה, מה ההבדל בין פורמט DTS רגיל, או AC3 , שמפוענח במעבד, והMIXER מוציא אותו דרך היציאות האנלוגיות לבין פורמט מתקדם יותר ? ברור שאתה מאבד פה מהאיכות אבל השאלה היא האם איבוד האיכות בגלל פענוח כזה, שווה השקעה בכרטיס כל כך יקר.
...
זאת שאלה שכל אחד ישאל את עצמו, אני אישית לא מתפשר
כרטיס עולה כמו לוח אם, כמו כונן בלו-ריי וכמו המעבד וכמובן - המארז (השקט) +/-
200 דולר זה מחיר "רגיל" לקומפוננטה מחשב